Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A Kata táskák legnépszerűbb tagjai
2014. február 17. 19:48, hétfő - FotoMarket

Hihetetlen kényelem, kiváló anyagok és jó gyártási minőség jellemzi a Kata táskákat. Bemutatkoznak a legnépszerűbb sorozat tagjai.

Az egyik legkisebb multifunkciós - i-SENSYS MF4270

2008. március 20. 20:53, csütörtök - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Hálózatba köthető lézer multifunkciós készülék, mono nyomtató, másoló, faxoló és színes lapolvasó funkciókkal.

Kétoldalas nyomtatás

A beépített kétoldalas nyomtatás funkció lehetővé teszi, hogy a készülék egy adott lap mindkét oldalára nyomtasson, időt és pénzt takarítva meg ezzel az iroda számára, miközben a kevesebb papírfelhasználással még a környezetre gyakorolt hatás is csökken. Emellett a felhasználók a 35 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével az egyoldalas lapok másolása során professzionális megjelenésű, kétoldalas másolatokat kaphatnak. Ugyanakkor az ADF használatával a nagyobb volumenű faxolási és beolvasási feladatok is könnyedén megoldhatók.

Kiemelkedő sebesség, kiváló minőség

A sebesség és a minőség vonzó együttesét nyújtó i-SENSYS MF-4270 lézernyomtatóval percenként 20 nyomatot készíthetünk 1200x600 dpi felbontásban. A bekapcsolástól számított 10 másodperces bemelegedési idővel biztosított a nyomtatási feladataink gyors elkezdése.
A Canon által fejlesztett On-demand fixálás technológiával az első nyomat 8,6 másodperc alatt készül el, ideális megoldást kínálva azoknak a kisméretű irodáknak, melyek intenzív nyomtatással járó munkát végeznek.

Stílusos elegancia kompakt kialakítással ötvözve

A Canon i-SENSYS MF-4270 kompakt kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik a korlátozott hellyel rendelkező irodákba. Kategóriájának egyik legkisebb többfunkciós készülékeként kényelmesen elfér az íróasztalon. A stílusos mélyfekete szín pedig remekül illik napjaink irodai kialakításához.

Canon MF4270

 

Hálózati kapcsolat

A beépített hálózati csatlakozó port lehetővé teszi az eszköz összekapcsolását a meglévő számítógépekkel, de a hálózatra is köthető. A mellékelt NetSpot Device Installer szoftver ehhez nyújt gyors, problémamentes segítséget. A felhasználók és hálózati rendszergazdák egy hagyományos webböngészővel, távoli felhasználói felületen keresztül férhetnek hozzá az eszközhöz.

Faxolás és beolvasás

A Canon nagysebességű Super G3 faxmodemjével a költségek minimális szinten tarthatók, mivel az adási idő csupán 3 másodperc oldalanként.A hatalmas, 256 MB tárkapacitású faxmemória előnye, hogy a bejövő faxokat a készülék a memóriában tárolja, így az adatátvitel nem sérül, ha elfogy a papír vagy a festék. Ugyanakkor a memória használata a készülékről indított, küldött faxokkal kapcsolatos munkafolyamatokat is segíti. A nagyobb hatékonyság érdekében 7 hívószám és 100 kódolt hívószám programozható be a készülék vezérlőpultján. A minőséget az UHQ (ultramagas minőség) képtechnológia biztosítja, amely az ábrákat, fényképeket, valamint a szöveget tartalmazó faxokat is minimális részletveszteséggel tudja elküldeni.

A Canon i-SENSYS MF-4270 modellel az akár 9600 x 9600 dpi felbontású színes lapolvasás is megoldható. A dokumentumok a beolvasás után az MF Toolbox segédprogrammal számos különböző formátumba menthetők, például közvetlenül PDF-fájlba, amely a rengeteg funkciót egyszerű kezeléssel kombinálja.

Fenntartható fejlődés költségkímélő módon

Az irodai költségeket és a környezet szűkös erőforrásait kímélő gép energiatakarékos üzemmódban mindössze 3W energiát fogyaszt. A csendes készülék nem bocsát ki ózont, továbbá a Canon i-SENSYS eszközökhöz használható eredeti gyári festékkazetták a vállalat kazetta-újrahasznosítási programja keretében teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle