Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Az egyik legkisebb multifunkciós - i-SENSYS MF4270 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínála...
2014. február 23. 15:21, vasárnap - Perfact Kiadó

A Perfact Kiadó fotóskönyvei ezentúl elérhetőek webshopunkban és üzleteink polcain is.

Az egyik legkisebb multifunkciós - i-SENSYS MF4270

2008. március 20. 20:53, csütörtök - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Hálózatba köthető lézer multifunkciós készülék, mono nyomtató, másoló, faxoló és színes lapolvasó funkciókkal.

Kétoldalas nyomtatás

A beépített kétoldalas nyomtatás funkció lehetővé teszi, hogy a készülék egy adott lap mindkét oldalára nyomtasson, időt és pénzt takarítva meg ezzel az iroda számára, miközben a kevesebb papírfelhasználással még a környezetre gyakorolt hatás is csökken. Emellett a felhasználók a 35 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével az egyoldalas lapok másolása során professzionális megjelenésű, kétoldalas másolatokat kaphatnak. Ugyanakkor az ADF használatával a nagyobb volumenű faxolási és beolvasási feladatok is könnyedén megoldhatók.

Kiemelkedő sebesség, kiváló minőség

A sebesség és a minőség vonzó együttesét nyújtó i-SENSYS MF-4270 lézernyomtatóval percenként 20 nyomatot készíthetünk 1200x600 dpi felbontásban. A bekapcsolástól számított 10 másodperces bemelegedési idővel biztosított a nyomtatási feladataink gyors elkezdése.
A Canon által fejlesztett On-demand fixálás technológiával az első nyomat 8,6 másodperc alatt készül el, ideális megoldást kínálva azoknak a kisméretű irodáknak, melyek intenzív nyomtatással járó munkát végeznek.

Stílusos elegancia kompakt kialakítással ötvözve

A Canon i-SENSYS MF-4270 kompakt kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik a korlátozott hellyel rendelkező irodákba. Kategóriájának egyik legkisebb többfunkciós készülékeként kényelmesen elfér az íróasztalon. A stílusos mélyfekete szín pedig remekül illik napjaink irodai kialakításához.

Canon MF4270

 

Hálózati kapcsolat

A beépített hálózati csatlakozó port lehetővé teszi az eszköz összekapcsolását a meglévő számítógépekkel, de a hálózatra is köthető. A mellékelt NetSpot Device Installer szoftver ehhez nyújt gyors, problémamentes segítséget. A felhasználók és hálózati rendszergazdák egy hagyományos webböngészővel, távoli felhasználói felületen keresztül férhetnek hozzá az eszközhöz.

Faxolás és beolvasás

A Canon nagysebességű Super G3 faxmodemjével a költségek minimális szinten tarthatók, mivel az adási idő csupán 3 másodperc oldalanként.A hatalmas, 256 MB tárkapacitású faxmemória előnye, hogy a bejövő faxokat a készülék a memóriában tárolja, így az adatátvitel nem sérül, ha elfogy a papír vagy a festék. Ugyanakkor a memória használata a készülékről indított, küldött faxokkal kapcsolatos munkafolyamatokat is segíti. A nagyobb hatékonyság érdekében 7 hívószám és 100 kódolt hívószám programozható be a készülék vezérlőpultján. A minőséget az UHQ (ultramagas minőség) képtechnológia biztosítja, amely az ábrákat, fényképeket, valamint a szöveget tartalmazó faxokat is minimális részletveszteséggel tudja elküldeni.

A Canon i-SENSYS MF-4270 modellel az akár 9600 x 9600 dpi felbontású színes lapolvasás is megoldható. A dokumentumok a beolvasás után az MF Toolbox segédprogrammal számos különböző formátumba menthetők, például közvetlenül PDF-fájlba, amely a rengeteg funkciót egyszerű kezeléssel kombinálja.

Fenntartható fejlődés költségkímélő módon

Az irodai költségeket és a környezet szűkös erőforrásait kímélő gép energiatakarékos üzemmódban mindössze 3W energiát fogyaszt. A csendes készülék nem bocsát ki ózont, továbbá a Canon i-SENSYS eszközökhöz használható eredeti gyári festékkazetták a vállalat kazetta-újrahasznosítási programja keretében teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle