Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

A titánborítású Sony W300 elegánsan tűri a karcolásokat

2008. március 03. 17:37, hétfő - Sony Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Minden idők legkeményebb és műszakilag legfejlettebb W-sorozatú Cyber-shot fényképezőgépe. A keskeny és szép W300 olyan karcálló titánbevonattal rendelkezik, amely mintegy 5-ször keményebb, mint a galvanizált alumínium. Egyszerű megjelenése a legújabb Sony-technológiák egész sorát rejti, melyek minden felhasználó számára jobb képek készítését teszik lehetővé.

Rendkívül nagy, 13,6 valós megapixel felbontása még A3-as vagy ennél nagyobb méretű nyomtatás esetén is részletgazdag képet eredményez. A teljesítményének további garanciája a 3-szoros optikai zoommal rendelkező Carl Zeiss Vario-Tessar objektív.

A W300 kiváló tisztasággal rögzíti a gyengén megvilágított témákat, melyeknél más fényképezőgépek már szenvednek. Maximális érzékenysége eléri a hihetetlen 6400-as ISO-értéket, amely a Sony saját Clear RAW zajcsökkentésével és Super SteadyShot képstabilizálójával kiegészítve állvány nélkül biztosítja a félhomályos, alkonyati jelenetek tökéletes megörökítését.

A Cyber-shot termékcsalád új jellemzőjeként az EX High-Speed sorozatfelvételi üzemmód akár 5 képkocka/mp-es sebességű felvételkészítést is lehetővé tesz - ami például mozgalmas sportesemények fényképezésénél nagy előnyt jelent.

Sony Cyber-shot W300

 

Továbbfejlesztett Arcfelismerő technológiájának köszönhetően a W300 képes szabályozni az expozíciót és a bőrtónus beállítását, s ezáltal nagyszerű portrékészítést biztosít. Arckövetési sebessége most még gyorsabb és automatikusan megkülönbözteti egymástól a gyermek- és felnőtt arcokat. A másik Sony-találmány, a Mosolykereső addig késlelteti a zár kioldását, amíg a fénykép alanya el nem mosolyogja magát. Így minden fotóról garantáltan boldog arcok tekintenek vissza!

Ugyancsak a BIONZ processzor működteti a Dinamikatartomány-optimalizálót, úgy szabályozva az expozíciót, hogy ellenfényben is - amikor az árnyékos és a túl fényes felületek részletei gyakran elvesznek - természetes eredmény jöjjön létre.

A nagyméretű, fényes, 2,7"-os Clear Photo LCD kiemelkedő felbontást (230 ezer képpont) és ezzel még kültéri használat esetén is kényelmes felvételkészítést és visszajátszást kínál. A kiegészítő optikai képkereső a megszokottság érzését biztosítja a digitális váltás kezdői számára.

A készülék HD-kimenete segítségével az emlékek bármely  HD-képes kijelzőn  nagy méretben is feleleveníthetők, és a HD-diavetítés kívánság szerint többféle zenei aláfestéssel és vizuális effektussal gazdagítható. PhotoTV funkcióval ellátott HD-képes BRAVIA televízióhoz csatlakoztatva (az opcionális adapter kábel segítségével) a képek fantasztikus minőségben, rendkívüli valószerűséggel élvezhetők. 

Az emlékek rendezését és elérését számos képkezelő funkció segíti, a készüléken belüli retusálás pedig számítógép nélkül is lehetővé teszi a felvételek utólagos korrigálását.

A W300 használata még a digitális fotózás újoncai számára is zseniálisan egyszerű: az intelligens jelenetfelismerő rendszer például számos fényképezési szituációban kiküszöböli a különböző jellemzők találomra történő beállítását, míg a kezdő fotósok minden bizonnyal értékelni fogják a képernyős funkciókalauzt is, valamint az Egyszerű üzemmódot, amely a képminőség feláldozása nélkül veszi le a legtöbb előkészületi tennivaló gondját a felhasználó vállairól.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 9 290 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle