Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Vonzó színek és élettel teli képek: Digital IXUS 80 IS - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínála...
2014. február 23. 15:21, vasárnap - Perfact Kiadó

A Perfact Kiadó fotóskönyvei ezentúl elérhetőek webshopunkban és üzleteink polcain is.

Vonzó színek és élettel teli képek: Digital IXUS 80 IS

2008. február 11. 22:53, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon bemutatja a Digital IXUS termékcsalád legújabb tagját: a 8.0 megapixeles Digital IXUS 80 IS modellt. A Digital IXUS 80 IS négy kifinomult színváltozatban érhető el, és a Canon tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően olyan intelligens és automatikus funkciókat tartalmaz, amelyek hibátlan fényképeket eredményeznek.

A Canon tudásbázisát gazdagítja az új mozgásérzékelő technológia, amely érzékeli a fényképezőgép és az alany mozgását, így búcsút inthetünk az elmosódott képeknek.
A Digital IXUS 80 IS számos további kiemelkedő technológiai megoldást tartalmaz, például a 2.5" méretű PureColor LCD II kijelzőt, a DIGIC III képfeldolgozó processzort és az optikai képstabilizátorral kiegészített 3x-os zoomot. A továbbfejlesztett arcfelismerő technológiával és az exponáláskor beállítható automatikus vörösszem-korrekcióval együtt ezek a jellemzők és funkciók jelentős technológiai előrelépést jelentenek.

 

Canon Digital IXUS 80 IS

 

„A Digital IXUS 80 IS modell a Digital IXUS termékcsalád vonzó és intelligens új tagja" - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. „A legújabb Canon technológiákat tartalmazó Digital IXUS 80 IS még a kihívást jelentő fényképek elkészítésében is segíti a felhasználókat, mivel jelentősen leegyszerűsíti az összetettebb beállításokat. A négy színváltozatból pedig mindenki a személyiségéhez legjobban illő fényképezőgépet választhatja" - tette hozzá Jensen.

Alumínium váz

A Digital IXUS 80 IS a stílust és a gyakorlatiasságot egyesíti. Az íves váz tiszta alumíniumból készült, ezzel sima, de masszív megjelenést kölcsönöz a fényképezőgépnek, és sugallja a magas minőséget, amely a Digital IXUS sorozat eredendő jellemzője. A négy színben (Classic Silver, Caramel, Chocolate, és Candy Pink) forgalmazott Digital IXUS 80 IS az önkifejezés lehetőségét kínálja a felhasználóknak.

Mindent a képről

A belépő szintű Digital IXUS 80 IS 3x-os optikai zoomot biztosít, amely kiegészül a Canon lencseeltolással működő optikai képstabilizátorával (Image Stabilizer, IS). Az objektív (kisfilmes gépre vetítve) 38-114 mm méretű látómezőt biztosít, amely tökéletesen alkalmassá teszi az embereket ábrázoló fotók készítésére - ez a Digital IXUS sorozat legfontosabb jellemzője. A Canon lencseeltolással működő optikai képstabilizátora abban előzi meg a rivális ISO-alapú stabilizáló rendszereket, hogy nem egyszerűen csak az érzékenységet emeli meg, hanem fizikailag módosítja a fény útját. A Canon képstabilizátora a képzajszint megemelése nélkül eredményez elmosódás nélküli képeket.

Búcsú az elmosódottságtól - új mozgásérzékelő technológia

A 2008-as év újításaként bemutatott mozgásérzékelő technológia tovább erősíti azt a Canonról alkotott képet, miszerint a vállalat megoldásaival egyszerűen készíthetünk kiemelkedő minőségű képeket. A nagy ISO-értéket használó automatikus módban bekapcsoló mozgásérzékelő technológia az exponálási idő érzékeléséhez és kiszámításához négy forrásból nyer információt: az arcfelismerő technológiából, az optikai képstabilizátorból, a jelenet világossági értékeiből és az alany mozgásából. Az elmosódás megakadályozásához megemelkedik az érzékenység szintje az ISO 80-800 tartomány optimális értékére. A rendszer működése intelligens, vagyis az érzékenységet csak szükség esetén emeli meg, így elkerüli a képzaj felesleges megnövekedését, amely más, kevésbé intelligens rendszereknél előfordulhat.

Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia

A Digital IXUS 80 IS az első modell a Digital IXUS sorozatból, amely a közelmúltban továbbfejlesztett arcfelismerő technológiát használja. Az arckiválasztás és követés funkció követi a felhasználó által kiválasztott arcot, amíg az a kereten belül marad, így kiváló eredményt biztosít az exponáló gomb lenyomásakor. Az új AF nagyítási funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó felnagyítsa az autofókusz keretét az exponáló gomb félig történő lenyomásakor, így az arckifejezések az exponálás előtt még ellenőrizhetők. Az autofókusz teljesítménye jelentősen javult, így még sötétebb környezetben is megfelelően lehet fókuszálni.
Az arcfelismerő technológia kiegészült az arcfelismerés és fehéregyensúly-beállítási funkcióval. Ez a funkció a választott arc színárnyalatát (meleg vagy hideg) veszi figyelembe a háttérszínek helyett, és így a természetes bőrszín visszaadásához állítja be az ideális fehéregyensúlyt.
2008-ra a vörösszem-korrekció is fejlettebbé vált. Ez a népszerű funkció immáron nem csak a képek lejátszásakor, hanem exponáláskor is el tudja távolítani a vörösszemhatást.

Egyszerű megtekintés

A Digital IXUS 80 IS kijelzője 230 000 képpont felbontású, 2,5" méretű PureColor LCD II képernyő. A kijelző nagy színkontrasztot és egyedülállóan széles látószöget biztosít, így a kép gyakorlatilag bármilyen szögből tisztán látható marad. A Digital IXUS 80 IS valós képet mutató optikai keresőjének használatával a monitor kikapcsolható, így jelentős energia takarítható meg.

Nagyobb rugalmasság

A Digital IXUS 80 IS különleges témái között megjelent a naplementében alkalmazható üzemmód. A naplementében alkalmazható mód optimalizálja a fényképezőgép beállításait, hogy erről a népszerű, de nehezen rögzíthető témáról még szebb fényképeket készíthessen. A képvágó funkcióval gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók a kép felesleges részei. Ha a képvágás során arcfelismerést alkalmaz, megfelelően rá tud közelíteni arcokra, így gyorsan és könnyedén elkészíthetők a portréképek. Az új kép menthető különálló fájlként, vagy felülírható vele az eredeti kép. A Digital IXUS 80 IS modellben is megtalálhatók a korábbi modellekből ismert, saját színeket használó fotóeffektusok, valamint az LP és hosszú időközű videorögzítési mód - ez teszi az új modellt a Digital IXUS termékcsalád rugalmas, kiváló képességű tagjává.

Termékjellemzők:

• Négy színben elérhető divatos, lekerekített kialakítás
• 8.0 megapixeles képérzékelő
• 3x optikai zoom képstabilizátorral
• Új mozgásérzékelő technológiával kiegészített nagy ISO-értéket alkalmazó automatikus mód
• Új fehéregyensúly-beállítással, valamint arckiválasztás és -követés funkcióval kibővített arcfelismerő technológia
• DIGIC III tejcsökkentő technológiával
• Automatikus vörösszem-korrekció exponáláskor és lejátszáskor
• 2,5" méretű PureColor LCD II monitor
• 18 különböző exponálási mód, amely tartalmazza az új, naplementében alkalmazható módot és a saját színeket használó fotóeffektusokat is
• A számos videokészítési lehetőséghez tartozik a VGA mozgóképek rögzítése 30 kép/mp sebességgel, valamint az LP és a hosszú időközű (time lapse) videorögzítési mód

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle