Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Tartalom és forma találkozása: Sony T300 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Tartalom és forma találkozása: Sony T300

2008. január 23. 17:17, szerda - Sony Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Vannak gépek, amelyek egyszerűen jó képeket készítenek. És van az új Sony Cyber-shot T300, amely elegáns ezüst, fekete vagy piros színével, könnyed vonalvezetésével és merész, függőleges kialakításával kiemelkedik a fényképezőgépek sorából.

De a külsőt félretéve, ez a sorozat egyben olyan fejlett Sony technológiák tárháza is, melyek révén egyszerűen készíthetők és nézegethetők a lélegzetelállító képek.

A kép minőségéről és a gyors reakcióidőről a nagy sebességű Sony BIONZ képfeldolgozó motor gondoskodik, amely javítja az autofókusz sebességét és pontosságát, az expozíció vezérlését, a fehéregyensúlyt, a színszabályzást és az egyéb funkciókat. Ezenkívül az érzékenységet is egészen ISO 3200-as értékig emeli, mellyel beltérben vagy gyenge megvilágítás mellett, vaku nélkül is alacsony zajszintű felvételek készíthetők. A Super SteadyShot optikai képstabilizátorral kiegészítve ez a dupla elmosódásgátló megoldás kézi fotózás esetén is tiszta képeket eredményez, különösen rossz fényviszonyok vagy magasabb zoomtartomány használatakor.

Ugyancsak a BIONZ processzor működteti a Dinamikatartomány-optimalizálót, úgy szabályozva az expozíciót és a kontrasztot, hogy természethű eredményt kapjunk. Ez különösen az ellenfényben készült felvételek esetén érdekes, amikor az erősen megvilágított és az árnyékban lévő felületek részletei könnyen elveszhetnek. Az új DRO Plus üzemmód a kép egyes részeit külön-külön dolgozza fel, s ezzel még a legnehezebb jeleneteket is életszerűbb és kiegyensúlyozottabb képekké alakítja.

A továbbfejlesztett Arcfelismerő technológia most már automatikusan képes megkülönböztetni a gyerekeket a felnőttektől, beállítja a bőrtónust és a vörösszem-csökkentést, és szupergyors témakövetésének köszönhetően nagyszerű portrék készítését teszi lehetővé.

S hogy a fényképezés még örömtelibb legyen, a Mosolykereső funkció vár a felvétel elkészítésével, amíg a fényképalany el nem mosolyogja magát, s ekkor oldja ki az exponáló gombot. Ez nagyszerű megoldást jelent természetes arckifejezések megörökítésére, valamint kisgyermekek fotózására, akiktől nem várható el, hogy a kép kedvéért egyfolytában mosolyogjanak. Az arcfelismerés és a mosolykeresés kombinációja garantálja, hogy pontosan akkor történjen az exponálás, amikor akár a gyermek, akár a felnőtt jól érzi magát.

Cyber-shot újdonságként a T300 olyan intelligens jelenetfelismerő rendszerrel rendelkezik, amely számos fényképezési szituációban kiküszöböli a különböző jellemzők találomra történő beállítását. Emelt szintű üzemmódban a gép két felvételt rögzít - egyet standard automatikus, a másikat pedig optimalizált beállításokkal -, s így még nagyobb garanciát kínál a felvételek sikerességét illetően.

A sorozat további kiemelkedő jellemzője többek közt a nagyméretű (3,5"-os), széles Clear Photo LCD Plus érintőképernyő, amely rendkívüli, 230 ezer képpontos felbontásának köszönhetően ideális eszköz a felvételek visszajátszására és közös nézegetésére, illetve a kiváló minőségű, 5-szörös optikai zoommal rendelkező Carl Zeiss Vario-Tessar objektív, amely különleges tisztasággal hozza közel a távoli tárgyakat.

Felvételkészítés után a T300-zal könnyen előkereshetők a kívánt fotók. Az új ‘Dátum szerinti nézet' (Date View) a kijelzőn megjelenített naptárban helyezi el a képek miniatűr változatát, a ‘Kedvencek' üzemmód pedig csak azokat jeleníti meg, amelyeket Ön kiválasztott. Ezenkívül az ‘Arcok szerinti szűrés'  (Filter by Faces) automatikusan kiválogatja azokat a fotókat, amelyeken gyerekek, kisbabák vagy mosolygó emberek vannak - megkönnyítve ezzel a nagyobb méretű portrétárban történő keresgélést.

Az emlékek felelevenítése még nagyobb élményt jelent, ha nagy méretben, zenés diavetítés formájában történik a tévékészülék képernyőjén. Bármely PhotoTV HD-kompatibilis BRAVIA televízióhoz vagy más HD-képes kijelzőhöz csatlakoztatva (az opcionális adapter kábel segítségével) a T300 hihetetlen Full HD képminőséget, rendkívüli részletességet és valószerűséget kínál. Mivel a képek rögzítése 16:9 nagyfelbontású üzemmódban történik, a felvételek ugyanolyan gyönyörű, szélesképernyős arányban nyomtathatók ki, ahogyan a HD-televízión láthatók.

Európában a Cyber-shot T300 2008. március elejétől kerül a boltokba.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle