Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Tartalom és forma találkozása: Sony T300

2008. január 23. 17:17, szerda - Sony Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Vannak gépek, amelyek egyszerűen jó képeket készítenek. És van az új Sony Cyber-shot T300, amely elegáns ezüst, fekete vagy piros színével, könnyed vonalvezetésével és merész, függőleges kialakításával kiemelkedik a fényképezőgépek sorából.

De a külsőt félretéve, ez a sorozat egyben olyan fejlett Sony technológiák tárháza is, melyek révén egyszerűen készíthetők és nézegethetők a lélegzetelállító képek.

A kép minőségéről és a gyors reakcióidőről a nagy sebességű Sony BIONZ képfeldolgozó motor gondoskodik, amely javítja az autofókusz sebességét és pontosságát, az expozíció vezérlését, a fehéregyensúlyt, a színszabályzást és az egyéb funkciókat. Ezenkívül az érzékenységet is egészen ISO 3200-as értékig emeli, mellyel beltérben vagy gyenge megvilágítás mellett, vaku nélkül is alacsony zajszintű felvételek készíthetők. A Super SteadyShot optikai képstabilizátorral kiegészítve ez a dupla elmosódásgátló megoldás kézi fotózás esetén is tiszta képeket eredményez, különösen rossz fényviszonyok vagy magasabb zoomtartomány használatakor.

Ugyancsak a BIONZ processzor működteti a Dinamikatartomány-optimalizálót, úgy szabályozva az expozíciót és a kontrasztot, hogy természethű eredményt kapjunk. Ez különösen az ellenfényben készült felvételek esetén érdekes, amikor az erősen megvilágított és az árnyékban lévő felületek részletei könnyen elveszhetnek. Az új DRO Plus üzemmód a kép egyes részeit külön-külön dolgozza fel, s ezzel még a legnehezebb jeleneteket is életszerűbb és kiegyensúlyozottabb képekké alakítja.

A továbbfejlesztett Arcfelismerő technológia most már automatikusan képes megkülönböztetni a gyerekeket a felnőttektől, beállítja a bőrtónust és a vörösszem-csökkentést, és szupergyors témakövetésének köszönhetően nagyszerű portrék készítését teszi lehetővé.

S hogy a fényképezés még örömtelibb legyen, a Mosolykereső funkció vár a felvétel elkészítésével, amíg a fényképalany el nem mosolyogja magát, s ekkor oldja ki az exponáló gombot. Ez nagyszerű megoldást jelent természetes arckifejezések megörökítésére, valamint kisgyermekek fotózására, akiktől nem várható el, hogy a kép kedvéért egyfolytában mosolyogjanak. Az arcfelismerés és a mosolykeresés kombinációja garantálja, hogy pontosan akkor történjen az exponálás, amikor akár a gyermek, akár a felnőtt jól érzi magát.

Cyber-shot újdonságként a T300 olyan intelligens jelenetfelismerő rendszerrel rendelkezik, amely számos fényképezési szituációban kiküszöböli a különböző jellemzők találomra történő beállítását. Emelt szintű üzemmódban a gép két felvételt rögzít - egyet standard automatikus, a másikat pedig optimalizált beállításokkal -, s így még nagyobb garanciát kínál a felvételek sikerességét illetően.

A sorozat további kiemelkedő jellemzője többek közt a nagyméretű (3,5"-os), széles Clear Photo LCD Plus érintőképernyő, amely rendkívüli, 230 ezer képpontos felbontásának köszönhetően ideális eszköz a felvételek visszajátszására és közös nézegetésére, illetve a kiváló minőségű, 5-szörös optikai zoommal rendelkező Carl Zeiss Vario-Tessar objektív, amely különleges tisztasággal hozza közel a távoli tárgyakat.

Felvételkészítés után a T300-zal könnyen előkereshetők a kívánt fotók. Az új ‘Dátum szerinti nézet' (Date View) a kijelzőn megjelenített naptárban helyezi el a képek miniatűr változatát, a ‘Kedvencek' üzemmód pedig csak azokat jeleníti meg, amelyeket Ön kiválasztott. Ezenkívül az ‘Arcok szerinti szűrés'  (Filter by Faces) automatikusan kiválogatja azokat a fotókat, amelyeken gyerekek, kisbabák vagy mosolygó emberek vannak - megkönnyítve ezzel a nagyobb méretű portrétárban történő keresgélést.

Az emlékek felelevenítése még nagyobb élményt jelent, ha nagy méretben, zenés diavetítés formájában történik a tévékészülék képernyőjén. Bármely PhotoTV HD-kompatibilis BRAVIA televízióhoz vagy más HD-képes kijelzőhöz csatlakoztatva (az opcionális adapter kábel segítségével) a T300 hihetetlen Full HD képminőséget, rendkívüli részletességet és valószerűséget kínál. Mivel a képek rögzítése 16:9 nagyfelbontású üzemmódban történik, a felvételek ugyanolyan gyönyörű, szélesképernyős arányban nyomtathatók ki, ahogyan a HD-televízión láthatók.

Európában a Cyber-shot T300 2008. március elejétől kerül a boltokba.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle