Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Fantasztikus HD-látvány: új Sony kamerák

2008. január 20. 20:24, vasárnap - Sony Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az ünnepi Handycam® kínálat kezdő filmesek és korábbi kamkorderüket újra cserélők számára egyaránt nagyszerű lehetőségeket rejteget az emlékek megörökítésére és közös felelevenítésére.

Így 2008-ban minden eddigit felülmúló kép- és hangminőséget, és olyan innovatív, egyszerűen használható felvételkészítési jellemzőket élvezhet, amelyek bármely felhasználó számára elérhetővé teszik a szemet gyönyörködtető eredményt.

A hat új nagyfelbontású (HD) Handycam® ragyogóan élethű, Full HD képpel és hanggal emeli magasra a lécet, míg a CMOS-modellek a világon elsőként* – mind videók, mind fotók esetében - Arcfelismerő funkcióval, a megtekintést és kezelést megkönnyítő ügyes funkciókkal rendelkeznek.

Standard felbontású (SD) Handycam® kászülékekből bőséges, 13 modellt magába foglaló kínálat áll rendelkezésre. Ezek a remek ár-érték arányú berendezések számtalan kényelmi funkciót kínálnak, mint például a HIBRID videofelvétel a kivehető Memory Stick kártya segítségével (DVD- és HDD-modellek esetében), vagy a 40-szeres optikai zoommal ellátott Carl Zeiss objektív (a teljes belépő szintű sorozatban), mellyel a távoli témák minden eddiginél közelebb hozhatók.

Nagyfelbontású Handycam® – tökéletes minőség és kényelem

A HD-televíziózás Európa-szerte tapasztalt drámai térhódítása a jobb minőségű, nagyfelbontású tartalmak iránti igényt is maga után vonta. Ahogy a Sony nemrégiben végzett kutatása is mutatja, a képminőség és az egyszerű használat ma kulcstényező a vásárlók számára a kamkorderek kiválasztásánál.

Hat új kompakt, szép formatervezésű HD Handycam® modellünk között megtalálja az egyéni igényeinek és filmezési stílusának legmegfelelőbb megoldást – akár nyaralások, különleges alkalmak vagy a családdal, barátokkal töltött feledhetetlen pillanatok megörökítéséhez. Extrahosszú felvételkészítéshez a HDD-modellek közül érdemes választani, kényelem és másolás szempontjából (HYBRID Plus) a lemezes változatok a legmegfelelőbbek, míg a HDV-szalagos verziók a megszokott működtetés és a sokféle manuális funkció előnyeit kínálják.

Minden eddigit felülmúló képminőség

Mostantól a Sony teljes AVCHD sorozata (a HDD- és a lemezes modellek) a lehető legnagyobb, 1920x1080 pixel felbontással, fantasztikus Full HD formátumban rögzíti a képet. Az álló felvételek minősége szintén fejlődött - akár 10 megapixelig -, felvéve a versenyt a legkiválóbb digitális fényképezőgépekkel is.

Ezt a bámulatos eredményt a Sony világszínvonalú képalkotó megoldásai teszik lehetővé. A ClearVid CMOS-érzékelő Exmor™ technológiával készül, amely az úgynevezett Column A/D átalakító segítségével hihetetlen felbontást, nagy érzékenységet és alacsony zajszintet eredményez, az erőteljes BIONZ képfeldolgozó pedig – amely először a Sony Alpha és Cyber-shot digitális fényképezőgépekben mutatkozott be – most a Handycam® sorozatban is helyet kapott. Ez a nagy teljesítményű képalkotó motor támogatja a több új jellemző működésének feltételét képező nagy sebességű jelfeldolgozást. Első osztályú Carl Zeiss objektívjeink 15-szörös zoomtartományát minden modellben Super SteadyShot optikai képstabilizátor egészíti ki.

Innovatív, egyszerűen használható felvételkészítési funkciók

A HD Handycam® további fejlesztései közé tartoznak az úttörő felvételkészítési jellemzők, amelyek minden felhasználó számára garantálják a kiváló képminőséget. Kamkorderek között a világon elsőként* rendelkeznek például Arcfelismerő funkcióval, melynek segítségével a fókusz, az expozíció és a színszabályzás automatikusan a képen látható arcokhoz igazodik. Az Arcfelismerő bitallokáció (Face Detection Bit Allocation) pedig még magasabb szintre emeli ezt a lehetőséget, további információkat társítva a felvételen szereplő arcokhoz, s így biztosítva a lehető legjobb eredményt.

Hasonlóan ügyes segítség a korábban már a csúcskategóriás Sony  DSLR és Cyber-shot fényképezőgépekben megismert dinamikatartomány-optimalizáló, amely az expozíció és a kontraszt szabályzásával járul hozzá a nagyszerű képminőséghez – még olyan esetekben is, amikor ellenfényben vagy nagy kontrasztú környezetben kell felvételt készítenünk.

Ezenkívül a Handycam® olyan fejlett audiojellemzőkkel rendelkezik, amelyek a profi felszereléssel rögzített filmek színvonalához viszik közelebb a mindennapi emlékeket. A kiváló, 5.1 csatornás térhang például beépített zoommikrofonnal egészül ki, amely a kép közelítésével / távolításával összhangban automatikusan kapcsol be és ki.

Handycam® kamkorderrel rögzített emlékeit még akkor is szívesen fogja nézegetni és mutogatni, ha éppen nincs a közelben tévékészülék, mivel szintén világújdonságot képviselő, fotóminőségű Xtra Fine LCD-érintőképernyőjük hihetetlen részletességet, kiváló kontrasztot és széles nézőszöget kínál. De ha otthon van, akkor is kényelmesen hátradőlhet és élvezheti felvételeit, mivel az új BRAVIA Sync funkció a Sony LCD-televízió távvezérlőjén keresztül is elérhetővé teszi a kamkorder lejátszási funkcióit.

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle