Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
A sípályától az esti partiig: Digital IXUS 860 IS - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

A sípályától az esti partiig: Digital IXUS 860 IS

2008. január 09. 21:01, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A zsebben is elférő, kisméretű Digital IXUS 860 IS-el nagyszerű felvételeket készíthetünk már a sípályán is. Az alpesi tájak csillogó szépségét a nagylátószögű, képstabilizátoros, és 3,8-szoros zoom-mal ellátott objektíven át könnyen megörökíthetjük. Ha gyors, akciódús száguldást fényképezünk a hegyoldalon, a képstabilizátor és a Canon egyéb technológiái gondoskodnak róla, hogy a gyors mozgás ne okozza a kép elmosódását. A Hó felvételi mód optimálisan beállítja a felvételi paramétereket. Ha pedig az időjárás kedvezőtlenebbre fordulna, az opcionális WP-DC17 vízhatlan tok megvédi a gépet a nedvességtől. A külön a Digital IXUS 860 IS számára tervezett tok időjárásálló, azaz a természet egyéb káros hatásaitól is megóvja a fényképezőgépet.

 

Canon Digital IXUS 860 IS

 

A sokoldalú 860 IS az éjszakai élet során is tökéletes társnak bizonyulhat. Készíthetünk vele VGA felbontású videót, különleges, helytakarékos formátumban, és akár az étteremben, akár a táncparketten kiváló felvételek készíthetők vele. A finom vonalú, fémből készült burkolatának és elegáns, kéttónusú megjelenésének köszönhetően könnyedén beilleszkedik a legexkluzívabb esti parti hangulatába is.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle