Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Olympus SP-310 termékismertető

2006. február 15. 08:30, szerda - Olympus Hungary
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az ambíciózus fotósok most szabadjára engedhetik fantáziájukat. Az Olympus 7,1 millió pixeles SP-310 modellje lehetővé teszi a kísérletezést, és segíti a kreatív ötletek megvalósítását.  Már az ergonómikusan kialakított váz első érintése is  a professzionális minőség érzetét nyújtja. Széles körű fotózási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, fényképezhetünk már 2 cm-ről, a szuper makró üzemmóddal, vagy a távoli tárgyakat közel hozhatjuk a precíziós 3x-os zoomos optikával.

 

 

 

Az automatikus beállítás és a  24 expozíció vezérlési üzemmód mellett, választhatunk a rekesz- és a záridő előválasztási lehetőségek közül, vagy a maximális rugalmasság érdekében a teljesen kézi beállítást is alkalmazhatjuk. Kompakt méretük ellenére a modell nagy, 6,4 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik. Ez teszi lehetővé az elkészült képek egyszerű megtekintését, és a kényelmes beállítást, melynek segítségével a fotós jobban tud koncentrálni arra, hogy elképzeléseit csodálatos kompozícióban valósítsa meg.

7,1 millió pixeles felbontásával az SP-310 modell teljesítménye bőségesen elegendő a legnagyobb képfelbontások eléréséhez. Annak érdekében, hogy minden részletet tökéletesen megörökíthessünk, a modellek precíziós 3x-os zoomos objektívvel rendelkeznek (1:2,8-4,.9), lefedve a 38-144 mm fókusztartományt (35 mm-es fényképezőgépre átszámítva).

 


Akár egy romantikus, gyertyafényes vacsorát, egy lélegzetelállító naplementét a tó fölött, vagy egy sportjelenetet fényképezünk, a 24 expozíció vezérlési üzemmód van segítségünkre az ilyen általános élethelyzetekben. De minden komoly fotós tudja, a különbség egy szimpla felvétel és az egyénileg kialakított kompozíció között azon múlik, hogy mennyire tudunk élni a fényképezőgép egyedi beállítási lehetőségeivel. Ezért rendelkezik az SP-310 zár- és rekeszidő előválasztási üzemmódokkal, valamint az expozíciós paraméterek teljesen kézi vezérlésének lehetőségével. Egy egész sor opcionális kiegészítő fokozza a modell sokoldalúságát, tovább bővítve a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, többek között különböző konverterek és egy búvártok, amely egészen 40 méteres mélységig megvédi a fényképezőgépet.

 

A modellel lehetőségünk van mozgókép rögzítésére is, hanggal együtt. A felvétel másodpercenként 30 képkockával, VGA felbontásban kerül megörökítésre, az időtartamot pedig, csak a memória kapacitása határolja be. Ugyanúgy, mint a fotóknál, az eredmény kényelmesen visszanézhető a nagy, 6,4 cm-es LCD kijelzőn. Mivel különösen energiatakarékosak, ezért mindkét modell lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép kikapcsolása nélkül folyamatosan fotózzunk. Több mint 500 felvétel készülhet a mellékelt CR-V3 akkumulátorral. Továbbá, mivel kompatíbilis a bárhol elérhető AA méretű ceruzaelemmel, az energiahiány soha nem okozhat gondot.

A kompakt, sokoldalú és a professzionális háttérrel rendelkező 7.1 millió pixeles SP-310 megkülönbözteti azoktól, akik pusztán turistaként vagy egy családi album kedvéért kattintgatnak. Az Olympus Master szoftvercsomagot is tartalmazó fényképezőgép 2005 őszétől érhetők el.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle