Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Megújultak az Olympus fényképezőgépek

2007. szeptember 26. 18:03, szerda - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Megújult Olympus digitális fényképezőgép-családokkal bővült kínálatunk, melyek között megtalálhatók az alapkategóriás FE, a Kreatív SP és az elegáns Mju sorozat tagjai is a megszokott Olympus minőségben. Kezdő a fotográfiában vagy egyszerűen és könnyen kezelhető fényképezőgépre vágyik? A készülékek precíziós automata rendszerei szinte bármilyen körülmények között kiváló eredményt biztosítanak a beállítások módosítása nélkül. Élvezze a pillanatfelvételek készítését, és örökítse meg kellemes pillanatait!

Alapkategória

Olympus FE-280

A négyféle színben kapható, ultra vékony, rozsdamentes fém vázba zárt Olympus FE-280 a szórakoztató és egyszerű digitális fotózás új generációjának képviselője. Fejezze ki önmagát egy ezüst, kék, fekete, vagy vörös színű darabbal, és közben élvezze a 8,0 megapixeles felbontást, és az új TruePic III képfeldolgozó processzor teljesítményét. A nagyméretű, 6,4 cm átmérőjű LCD kijelzőn egyszerűen jeleníthetőek meg a képek, ugyanakkor a funkciókban gazdag Olympus FE-280 az egyszerűség és funkcionalitás briliáns kombinációja.

 

Olympus FE-290

A 4x-es nagylátószögű zoommal rendelkező Olympus FE-290 modellel szemben nagyobb elvárásokat támaszthat. Kategóriájában a legsokoldalúbb - zsebméretben, ezüst vagy fekete színben.  A nagyteljesítményű, 7,1 megapixeles felbontóképesség és a hatalmas, 7,6 cm átmérőjű LCD kijelző gyerekjátékká teszi a képek megkomponálását és nagyfelbontású rögzítését, melyek azonnal megoszthatóak a baráti társasággal. Az „Egy gomb, egy funkció" működési elvnek köszönhetően egyszerűbben készíthetőek kiváló fotók, mint valaha.

 

Olympus FE-300

Egyszerűség, rugalmasság és teljesítmény, amit egy alapkategóriás fényképezőgéptől elvárunk. Az Olympus FE-300 elképesztő 12,0 megapixeles felbontása lehetővé teszi minden apró részlet megörökítését, valamint lehetőséget ad a képek utólagos, számítógépes kivágására és átméretezésére. Az arcfelismerő technológia intelligens működése gondoskodik a fotóalany pontos leképezéséről, míg a magas ISO beállítások segítik a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenség elkerülését. 

 

Elegáns

Olympus Mju 1200

Amennyiben a legnagyobb részletességre vágyik, ne elégedjen meg kevesebbel, mint a 12 Megapixel felbontású Olympus µ 1200. Ultra éles, poszter méretű nyomtatás és még ennél több is valósággá válik ezzel az időjárásálló* modellel. Olyan újítás, mint az arcfelismerő technológia biztosítja, hogy a képek ismertetőjele a valósághűség legyen. A hatalmas, 6,9 cm átmérőjű HyperCrystal LCD kiejelzőn nagyobb élmény a képek megkomponálása és visszanézése.

 

Olympus Mju 790 SW

Az Olympus µ 790 SW mindenhová Önnel tart. Ütésálló, vízálló és fagyálló tulajdonságának köszönhetően, használható kerékpározás, úszás, vagy akár síelés közben. Ellenáll az élet kihívásainak - így aggodalomra semmi ok. Szívóssága ellenére a 7,1 megapixeles µ 790 SW vonzó külsővel bír, a funkciók tekintetében pedig nem ismer kompromisszumot. Négy kifejező szín választható: ezüst, fekete, narancssárga és kék.

 

Olympus Mju 820

Dobja fel a napját az Olympus µ 820 fényképezőgéppel. Az 5x-ös optikai zoomos (35 mm-es megfelelője 36-180 mm), vékony, időjárásálló** váz négyféle színben kapható (fekete, ezüst, bordó és kék). Ezzel a fényképezőgéppel tovább elérhet - legyen szó akár a téma közelítéséről, akár esős időben történő fotózásról. A hatalmas, 6,9 cm átmérőjű HyperCrystal LCD lehetővé teszi, hogy a felvételeket egyszerre többen nézzék vissza, míg a 8,0 megapixel minden egyes részletet rögzít.

 

Olympus Mju 830

Örökítse meg az ugráló delfinek látványát egy hajóról, vagy készítsen pillanatfelvételeket a távolban játszó gyerekekről: a µ 830 modell nagyteljesítményű, 5x-ös zoomja (36-180 mm-nek felel meg) nagyobb teret enged a felvételkészítésnek. A képstabilizátornak köszönhetően nem kell aggódni a fényképezőgép bemozdulása miatt - ami nagy zoom átfogás esetén potenciális veszélyforrást jelent.

 

Kreatív

Olympus SP-560 UZ

Kerüljön olyan közel a témához a 8,0 megapixeles Olympus SP-560 UZ fényképezőgéppel, amennyire csak szeretne. A nehéz témák, mint például egy madár az erdőben, vagy a gyerekek a focipályán, egyszerűen örökíthetőek meg a 18x-os optikai zoomnak köszönhetően. A nagylátószögű mód szélesíti a látómezőt - így akár egy nagyobb család is ráfér egyetlen csoportképre. Felejtse el a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenséget: a fejlett képstabilizáló rendszer gondoskodik az éles felvételekről, nagymértékű nagyítások esetén is. 

 


 

 

További felvilágosításért, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

FotoMarket Ügyfélszolgálat
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Lurdy-Ház bevásárlóközpont 1. emelet 169.
Telefon/fax: 215-1353, 215-0910
Mobil: 06-30-639-1000
Mobil: 06-30-639-1100
E-mail: ugyfelszolgalat@fotomarket.hu

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle