Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Megújultak az Olympus fényképezőgépek

2007. szeptember 26. 18:03, szerda - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Megújult Olympus digitális fényképezőgép-családokkal bővült kínálatunk, melyek között megtalálhatók az alapkategóriás FE, a Kreatív SP és az elegáns Mju sorozat tagjai is a megszokott Olympus minőségben. Kezdő a fotográfiában vagy egyszerűen és könnyen kezelhető fényképezőgépre vágyik? A készülékek precíziós automata rendszerei szinte bármilyen körülmények között kiváló eredményt biztosítanak a beállítások módosítása nélkül. Élvezze a pillanatfelvételek készítését, és örökítse meg kellemes pillanatait!

Alapkategória

Olympus FE-280

A négyféle színben kapható, ultra vékony, rozsdamentes fém vázba zárt Olympus FE-280 a szórakoztató és egyszerű digitális fotózás új generációjának képviselője. Fejezze ki önmagát egy ezüst, kék, fekete, vagy vörös színű darabbal, és közben élvezze a 8,0 megapixeles felbontást, és az új TruePic III képfeldolgozó processzor teljesítményét. A nagyméretű, 6,4 cm átmérőjű LCD kijelzőn egyszerűen jeleníthetőek meg a képek, ugyanakkor a funkciókban gazdag Olympus FE-280 az egyszerűség és funkcionalitás briliáns kombinációja.

 

Olympus FE-290

A 4x-es nagylátószögű zoommal rendelkező Olympus FE-290 modellel szemben nagyobb elvárásokat támaszthat. Kategóriájában a legsokoldalúbb - zsebméretben, ezüst vagy fekete színben.  A nagyteljesítményű, 7,1 megapixeles felbontóképesség és a hatalmas, 7,6 cm átmérőjű LCD kijelző gyerekjátékká teszi a képek megkomponálását és nagyfelbontású rögzítését, melyek azonnal megoszthatóak a baráti társasággal. Az „Egy gomb, egy funkció" működési elvnek köszönhetően egyszerűbben készíthetőek kiváló fotók, mint valaha.

 

Olympus FE-300

Egyszerűség, rugalmasság és teljesítmény, amit egy alapkategóriás fényképezőgéptől elvárunk. Az Olympus FE-300 elképesztő 12,0 megapixeles felbontása lehetővé teszi minden apró részlet megörökítését, valamint lehetőséget ad a képek utólagos, számítógépes kivágására és átméretezésére. Az arcfelismerő technológia intelligens működése gondoskodik a fotóalany pontos leképezéséről, míg a magas ISO beállítások segítik a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenség elkerülését. 

 

Elegáns

Olympus Mju 1200

Amennyiben a legnagyobb részletességre vágyik, ne elégedjen meg kevesebbel, mint a 12 Megapixel felbontású Olympus µ 1200. Ultra éles, poszter méretű nyomtatás és még ennél több is valósággá válik ezzel az időjárásálló* modellel. Olyan újítás, mint az arcfelismerő technológia biztosítja, hogy a képek ismertetőjele a valósághűség legyen. A hatalmas, 6,9 cm átmérőjű HyperCrystal LCD kiejelzőn nagyobb élmény a képek megkomponálása és visszanézése.

 

Olympus Mju 790 SW

Az Olympus µ 790 SW mindenhová Önnel tart. Ütésálló, vízálló és fagyálló tulajdonságának köszönhetően, használható kerékpározás, úszás, vagy akár síelés közben. Ellenáll az élet kihívásainak - így aggodalomra semmi ok. Szívóssága ellenére a 7,1 megapixeles µ 790 SW vonzó külsővel bír, a funkciók tekintetében pedig nem ismer kompromisszumot. Négy kifejező szín választható: ezüst, fekete, narancssárga és kék.

 

Olympus Mju 820

Dobja fel a napját az Olympus µ 820 fényképezőgéppel. Az 5x-ös optikai zoomos (35 mm-es megfelelője 36-180 mm), vékony, időjárásálló** váz négyféle színben kapható (fekete, ezüst, bordó és kék). Ezzel a fényképezőgéppel tovább elérhet - legyen szó akár a téma közelítéséről, akár esős időben történő fotózásról. A hatalmas, 6,9 cm átmérőjű HyperCrystal LCD lehetővé teszi, hogy a felvételeket egyszerre többen nézzék vissza, míg a 8,0 megapixel minden egyes részletet rögzít.

 

Olympus Mju 830

Örökítse meg az ugráló delfinek látványát egy hajóról, vagy készítsen pillanatfelvételeket a távolban játszó gyerekekről: a µ 830 modell nagyteljesítményű, 5x-ös zoomja (36-180 mm-nek felel meg) nagyobb teret enged a felvételkészítésnek. A képstabilizátornak köszönhetően nem kell aggódni a fényképezőgép bemozdulása miatt - ami nagy zoom átfogás esetén potenciális veszélyforrást jelent.

 

Kreatív

Olympus SP-560 UZ

Kerüljön olyan közel a témához a 8,0 megapixeles Olympus SP-560 UZ fényképezőgéppel, amennyire csak szeretne. A nehéz témák, mint például egy madár az erdőben, vagy a gyerekek a focipályán, egyszerűen örökíthetőek meg a 18x-os optikai zoomnak köszönhetően. A nagylátószögű mód szélesíti a látómezőt - így akár egy nagyobb család is ráfér egyetlen csoportképre. Felejtse el a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenséget: a fejlett képstabilizáló rendszer gondoskodik az éles felvételekről, nagymértékű nagyítások esetén is. 

 


 

 

További felvilágosításért, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

FotoMarket Ügyfélszolgálat
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Lurdy-Ház bevásárlóközpont 1. emelet 169.
Telefon/fax: 215-1353, 215-0910
Mobil: 06-30-639-1000
Mobil: 06-30-639-1100
E-mail: ugyfelszolgalat@fotomarket.hu

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle