Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Pontos színvisszaadás - CanoScan 8600F

2007. július 16. 21:41, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kiemelkedő felbontás, pontos színvisszaadás

A 4800 x 9600 dpi-s CCD érzékelőkkel a lapolvasó tökéletesen éles, tiszta, nagyítható képeket ad, amelyek nagyfelbontású nyomtatásra is alkalmasak. Nagy felbontást nyújt alacsonyabb áron, és a kiváló színvisszaadás érdekében 48-bites színmélységgel rendelkezik.

Kényelmes film-szkennelés

A beépített filmadapter segítségével a lapolvasó filmeket is be tud olvasni. A CanoScan 8600F többféle filmformátumot ismer - 12 képkockából álló 35 mm-es filmet, 4 keretezett diát, illetve 120-as formátumú filmet lehet belehelyezni.

Canon 8600F

 

Automatikus képkorrekciók

Több órányi retusálási munkát takaríthat meg a lapolvasó automatikus képkorrekciós funkcióival. A CanoScan 8600F modern FARE Level 3 technológiája eltünteti a por és karcolatok nyomait, visszaállítja az évek során kifakult színeket, csökkenti a szemcsézettséget, és korrigálja a háttérfény hatásait, míg a QARE Level 3 funkció pedig ugyanezeket végzi fotók reflektív szkennelése esetén.

Kivételes produktivitás

A szupergyors hajtások a lapolvasóban biztosítják az optimális produktivitást - a CanoScan 8600F alig 4 másodperc alatt jeleníti meg az előnézeti képet. A nagysebességű USB kapcsolat biztosítja a gyors adatátvitelt, így a nagyfelbontású szkennelt képek is gyorsan megjelennek.
A kényelmesen használható 7 programozható EZ nyomógomb segítségével a leggyakoribb szkennelési funkciók gombnyomásra végezhetők. Négy gomb PDF fájlok létrehozására van programozva. A gyors Multi-Photo mód több fényképet szkennel be egy menetben, és külön fájlba menti őket.

Macintosh-kompatibilis szoftverek

A szkenner kompatibilis a Macintosh gépekkel. Professzionális programcsomag jár hozzá, amellyel kreatív és üzleti funkciók használhatók. A CanoScan 8600F-hez még tartozik az Adobe PhotoShop Elements és a SilverFast SE csomag is, valamint az alapcsomagban található ArcSoft PhotoStudio, a ScanGear meghajtó-program, a ScanGear Toolbox legújabb verziói, valamint a ScanSoft OmniPage SE és a NewSoft Presto! PageManager is.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle