Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Videokamerák hosszú felvételekhez: Panasonic H20, 250

2007. április 19. 11:52, csütörtök - Panasonic Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Panasonic februárban mutatta be SD-videokamera sorozatának 2 új tagját, amelyek támogatják az SD-/SDHC-memóriakártyákat és 30 GB-os merevlemez-meghajtót is tartalmaznak, melynek tárkapacitása körülbelül 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é.

Az SDR-H250 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel. Az O.I.S. az SDR-H20 32-szeres optikai zoom funkcióval rendelkező szuper-zoomos modellnek is része. Mindkét modell SD-/SDHC-memóriakártyára rögzíti felvételeit, mely nem igényel külön mozgó alkatrészt, meghajtószerkezetet. Ez kivételesen nagy megbízhatóságot eredményez. A 30 GB-os HDD, amely akár 27 órányi folyamatos videofelvételt is lehetővé tesz, ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) lett ellátva, beleértve a leejtés érzékelő funkciót, ezáltal minimalizálva a külső ütések hatását a videofelvételek adataira, és lehetővé téve a hosszú, stabil videorögzítést, ami ideális hosszabb események és utazások során. Mindkét modell esetén az alapfelszereltség részét képezi egy-egy 512 MB kapacitású SD-memóriakártya is.

Panasonic H20 videokamera


 

Funkciók leírása

30GB-os HDD
Az SDR-H250 és SDR-H20 modellekbe beépített 30GB-os HDD tárkapacitása 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é. A szalagra vagy DVD-re történő rögzítéstől eltérően a beépített merevlemez LP-módban akár 27 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé külön rögzítési médium nélkül. A HDD ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) van ellátva, amely megóvja a videofelvételek fontos adatait a külső ütésektől. Ezenkívül a videofelvételek adatait át lehet másolni számítógépre, illetve DVD-íróra USB-kábelen keresztül. A 30 GB-os merevlemez megbízható és felhasználóbarát.

Ütésvédelem (Anti-Shock Shield)
1: Leejtés-érzékelő funkció
3-dimenziós érzékelőt tartalmaz, amely érzékeli, ha a kamera 20 cm-es vagy annál nagyobb magasságból leesik, és automatikusan távol tartja a fejet a lemezmeghajtótól, ezáltal megakadályozva, hogy a lemezen tárolt adatok megsérüljenek a fejet ért ütés következtében.

2: Lebegő szerkezet
A merevlemez-meghajtó négy sarka sűrű, rezgésálló géllel van kitöltve, amely felfogja a meghajtót érő külső rezgéseket és ütéseket.

3: Puffermemória
Amikor a leejtés-érzékelő funkció felvétel közben aktiválódik, és a fejet távol tartja a meghajtótól, a folyamatban lévő felvétel adatait a kamera automatikusan elmenti* a beépített puffermemóriába. Amikor a merevlemez-meghajtó visszatér a normál helyzetbe, az adatok automatikusan átkerülnek a meghajtóra. Így a felhasználó még akkor sem veszíti el a videófelvételeit, ha a felvétel készítése közben ejti el a készüléket.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle