Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Videokamerák hosszú felvételekhez: Panasonic H20, 250

2007. április 19. 11:52, csütörtök - Panasonic Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Panasonic februárban mutatta be SD-videokamera sorozatának 2 új tagját, amelyek támogatják az SD-/SDHC-memóriakártyákat és 30 GB-os merevlemez-meghajtót is tartalmaznak, melynek tárkapacitása körülbelül 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é.

Az SDR-H250 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel. Az O.I.S. az SDR-H20 32-szeres optikai zoom funkcióval rendelkező szuper-zoomos modellnek is része. Mindkét modell SD-/SDHC-memóriakártyára rögzíti felvételeit, mely nem igényel külön mozgó alkatrészt, meghajtószerkezetet. Ez kivételesen nagy megbízhatóságot eredményez. A 30 GB-os HDD, amely akár 27 órányi folyamatos videofelvételt is lehetővé tesz, ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) lett ellátva, beleértve a leejtés érzékelő funkciót, ezáltal minimalizálva a külső ütések hatását a videofelvételek adataira, és lehetővé téve a hosszú, stabil videorögzítést, ami ideális hosszabb események és utazások során. Mindkét modell esetén az alapfelszereltség részét képezi egy-egy 512 MB kapacitású SD-memóriakártya is.

Panasonic H20 videokamera


 

Funkciók leírása

30GB-os HDD
Az SDR-H250 és SDR-H20 modellekbe beépített 30GB-os HDD tárkapacitása 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é. A szalagra vagy DVD-re történő rögzítéstől eltérően a beépített merevlemez LP-módban akár 27 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé külön rögzítési médium nélkül. A HDD ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) van ellátva, amely megóvja a videofelvételek fontos adatait a külső ütésektől. Ezenkívül a videofelvételek adatait át lehet másolni számítógépre, illetve DVD-íróra USB-kábelen keresztül. A 30 GB-os merevlemez megbízható és felhasználóbarát.

Ütésvédelem (Anti-Shock Shield)
1: Leejtés-érzékelő funkció
3-dimenziós érzékelőt tartalmaz, amely érzékeli, ha a kamera 20 cm-es vagy annál nagyobb magasságból leesik, és automatikusan távol tartja a fejet a lemezmeghajtótól, ezáltal megakadályozva, hogy a lemezen tárolt adatok megsérüljenek a fejet ért ütés következtében.

2: Lebegő szerkezet
A merevlemez-meghajtó négy sarka sűrű, rezgésálló géllel van kitöltve, amely felfogja a meghajtót érő külső rezgéseket és ütéseket.

3: Puffermemória
Amikor a leejtés-érzékelő funkció felvétel közben aktiválódik, és a fejet távol tartja a meghajtótól, a folyamatban lévő felvétel adatait a kamera automatikusan elmenti* a beépített puffermemóriába. Amikor a merevlemez-meghajtó visszatér a normál helyzetbe, az adatok automatikusan átkerülnek a meghajtóra. Így a felhasználó még akkor sem veszíti el a videófelvételeit, ha a felvétel készítése közben ejti el a készüléket.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 22 850 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle