Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Videokamerák hosszú felvételekhez: Panasonic H20, 250 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kiemelt híreink
A Kata táskák legnépszerűbb tagjai
2014. február 17. 19:48, hétfő - FotoMarket

Hihetetlen kényelem, kiváló anyagok és jó gyártási minőség jellemzi a Kata táskákat. Bemutatkoznak a legnépszerűbb sorozat tagjai.

Videokamerák hosszú felvételekhez: Panasonic H20, 250

2007. április 19. 11:52, csütörtök - Panasonic Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Panasonic februárban mutatta be SD-videokamera sorozatának 2 új tagját, amelyek támogatják az SD-/SDHC-memóriakártyákat és 30 GB-os merevlemez-meghajtót is tartalmaznak, melynek tárkapacitása körülbelül 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é.

Az SDR-H250 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel. Az O.I.S. az SDR-H20 32-szeres optikai zoom funkcióval rendelkező szuper-zoomos modellnek is része. Mindkét modell SD-/SDHC-memóriakártyára rögzíti felvételeit, mely nem igényel külön mozgó alkatrészt, meghajtószerkezetet. Ez kivételesen nagy megbízhatóságot eredményez. A 30 GB-os HDD, amely akár 27 órányi folyamatos videofelvételt is lehetővé tesz, ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) lett ellátva, beleértve a leejtés érzékelő funkciót, ezáltal minimalizálva a külső ütések hatását a videofelvételek adataira, és lehetővé téve a hosszú, stabil videorögzítést, ami ideális hosszabb események és utazások során. Mindkét modell esetén az alapfelszereltség részét képezi egy-egy 512 MB kapacitású SD-memóriakártya is.

Panasonic H20 videokamera


 

Funkciók leírása

30GB-os HDD
Az SDR-H250 és SDR-H20 modellekbe beépített 30GB-os HDD tárkapacitása 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é. A szalagra vagy DVD-re történő rögzítéstől eltérően a beépített merevlemez LP-módban akár 27 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé külön rögzítési médium nélkül. A HDD ütésvédelemmel (Anti-Shock Shields) van ellátva, amely megóvja a videofelvételek fontos adatait a külső ütésektől. Ezenkívül a videofelvételek adatait át lehet másolni számítógépre, illetve DVD-íróra USB-kábelen keresztül. A 30 GB-os merevlemez megbízható és felhasználóbarát.

Ütésvédelem (Anti-Shock Shield)
1: Leejtés-érzékelő funkció
3-dimenziós érzékelőt tartalmaz, amely érzékeli, ha a kamera 20 cm-es vagy annál nagyobb magasságból leesik, és automatikusan távol tartja a fejet a lemezmeghajtótól, ezáltal megakadályozva, hogy a lemezen tárolt adatok megsérüljenek a fejet ért ütés következtében.

2: Lebegő szerkezet
A merevlemez-meghajtó négy sarka sűrű, rezgésálló géllel van kitöltve, amely felfogja a meghajtót érő külső rezgéseket és ütéseket.

3: Puffermemória
Amikor a leejtés-érzékelő funkció felvétel közben aktiválódik, és a fejet távol tartja a meghajtótól, a folyamatban lévő felvétel adatait a kamera automatikusan elmenti* a beépített puffermemóriába. Amikor a merevlemez-meghajtó visszatér a normál helyzetbe, az adatok automatikusan átkerülnek a meghajtóra. Így a felhasználó még akkor sem veszíti el a videófelvételeit, ha a felvétel készítése közben ejti el a készüléket.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle