Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Új miniDV rendszerű digitális videokamerák

2007. február 26. 19:12, hétfő - Panasonic Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Panasonic bemutatja digitális videókameráinak mini DV-formátumú új sorozatát. Az NV-GS320/GS230 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel. Az O.I.S. funkció megtalálható az NV-GS80 szuperzoomos modellben is, amely 32-szeres optikai zoom funkcióval rendelkezik. Az O.I.S. hatékonyan kompenzálja a kézremegést és elhomályosodást, amelynek képernyőn megtekintve jelentős minőségrontó hatása van komoly zoom nagyítás esetén; ezáltal a videófelvétel tisztább és stabilabb lesz. A sorozathoz tartozik az NV-GS60 is, egy olyan kompakt modell, melynél fontos szempont volt a tömeg csökkentése - így épül fel a különböző felhasználói igényeket kielégítő miniDV-rendszerű digitális videokamerák megújult termékskálája.

Funkciók leírása

3CCD kamerarendszer (GS320 / GS230)
Az NV-GS320 és NV-GS230 típusok 3CCD-s kamerarendszerrel rendelkezik, amelyet a legtöbb professzionális közvetítési berendezésben is alkalmaznak. A Panasonic professzionális 3CCD-s videokamerái lélegzetelállító képekkel bűvölik el a világot 1992 óta, amikor először választották ki őket az Olimpiai játékok hivatalos közvetítési eszközeinek. A Panasonic lecsökkentette ezen professzionális kamerarendszer méreteit, hogy kereskedelmi modellekben is alkalmazható legyen.
A 3CCD-s kamerarendszer az objektíven keresztül beérkező fényt féligáteresztő tükrök segítségével - egy prizmához hasonlóan - három fő komponensére bontja (vörös, zöld és kék). Az egVan színösszetevőket külön-külön (összesen 3 db) CCD dolgozza fel. A hagyományos 1CCD-s kamerarendszerekkel összehasonlítva a Panasonic 3CCD-s rendszere élénkebb, élethűbb színeket, nagyobb részletgazdagságot és gazdagabb árnyalatokat nyújt.

O.I.S. (optikai képstabilizátor) (GS320/GS80)
A felvétel során a bizonytalan tartás miatt előforduló remegés és elhomályosodás egyértelműen zavaró. Ez napjainkban fokozottan igaz, hiszen mindinkább többen egyre nagyobb képátlóval rendelkező televíziókon nézik vissza felvételeiket. Nagyobb képernyőn ezek a nemkívánatos jelenségek különösen szembetűnnek. A zoom-funkciók fejlődése pedig minden korábbinál jobban felerősíti a remegés és elhomályosodás kedvezőtlen hatásait a képernyőn. Az NV-GS320 és az NV-GS80 rendelkezik a Panasonic O.I.S. rendszerével, amely lehetővé teszi a remegés és elhomályosodás hatásának kiküszöbölését a képminőség romlása nélkül. Ráadásul a MEGA O.I.S. funkció automatikusan bekapcsol állóképek készítésekor, ami további, kétszer olyan hatékony képstabilizálást eredményez. Így az O.I.S. és MEGA O.I.S. funkciókat ötvöző videokamerák segítségével gyönyörű állóképek és mozgó felvételek egyaránt készíthetők. Az O.I.S. és a MEGA O.I.S. elengedhetetlen a nagyképernyős, nagyfelbontású televíziók korában, amikor a kép legkisebb hibája is azonnal szemet szúr.

Leica Dicomar objektív (GS320)
A világ fotósai mind jól tudják, hogy a Leica Camera AG kiváló fényképezőgépeket és objektíveket állít elő. A vállalat fejlett optikai technológiáját egVanítettük a Panasonic vezető digitális technológiájával, aminek a Leica Dicomar objektív az eredménye. Az NV-GS320 modellben található Leica Dicomar objektív 8 csoportba rendezett 12 lencsetagból áll, melyek alacsony színszórású optikai üvegből készülnek, a színek összefolyásának (színcsordulás) elkerülése érdekében. Speciális, többszörös bevonatot alkalmazó eljárással kezelnek 14 lencsefelületet, a kromatikus aberráció minimalizálása érdekében, így a felvételek kristálytiszták, élesek, becsillanástól és szellemképtől mentesek.
*A Leica a Leica Microsystems IR GmbH bejegyzett védjegye, a Dicomar pedig a Leica Camera AG bejegyzett védjegye.

32-szeres optikai zoom (GS80)
Használja ki a nem mindennapi 32-szeres zoom nagyítást egy olyan kamerában, amelyet kényelmesen és biztosan tarthat egy kézzel. Mivel a zoom optikai, a mozgó és az állóképeket is kivételes szépséggel adja vissza.
·GS60: 30-szoros optikai zoom

Crystal Engine és Pure Colour Engine
A Crystal Engine egy speciális képfeldolgozó áramkör a 3CCD-s kamerarendszerek számára, amely a három CCD-ből érkező R, G és B jeleket külön dolgozza fel, a zaj kiküszöbölése és a színfeldolgozás pontosságának fokozása érdekében. A Pure Colour Engine ugyanezt a célt szolgálja a komoly zoom funkcióval rendelkező kameráknál. Mindkét áramkör valóban nagyszerű színvisszaadást tesz lehetővé a kiemelkedő minőségű képek készítéséhez.

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle