Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Otthoni fotónyomtatás felsőfokon

2007. december 11. 21:10, kedd - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Ha Önnek nincs ideje elmenni fotólaborba, hogy digitális fotóit előhívassa, akkor sem kell lemondania a minőségi fényképekről! Az otthoni használatra kialakított professzionális fotónyomtatókkal kiváló minőségű fényképeket készíthet akár a karosszékből.

Az alábbiakban bemutatjuk, milyen lehetőségei vannak az otthoni fotókidolgozásra. Képei kinyomtatásához használhat tintasugaras és hőszublimációs fotónyomtatót, valamint multifunkciós készüléket.

Tintasugaras fotónyomtatók

A hagyományos tintasugaras technológiát alkalmazó fotónyomtatók egyszerűen kezelhetők, és beépített memóriakártya-olvasóval is rendelkeznek, így még a digitális fényképezőgép közvetlen csatlakoztatása sem szükséges. Léteznek olyan fotónyomtató típusok is, amelyekben kis LCD kijelző található, amelyen a képek még nyomtatás előtt megtekinthetőek és kiválaszthatóak. További méretigazításra nincs szükség, hiszen a nyomtatók biztosítják a szegély nélküli nyomtatást.

A kiváló minőségű és nagy méretű papírképek otthoni nyomtatásának leggyorsabb módja a speciálisan fotók nyomtatására kifejlesztett tintasugaras nyomtató, amelynek több típusa is képes A4-es vagy akár A3-as méretű képeket nyomtatni. A továbbfejlesztett mikrocsepp technológiának köszönhetően a nyomtatófejbe integrált mikrofúvókák rendkívüli pontossággal, mindössze 2 pikoliteres festékcseppeket lövellnek a papírra, igen magas felbontást és hibátlan, tökéletes nyomtatást biztosítva. A nyomtatók 5-8 különböző színű tintapatront használnak, amely megnöveli a fotónyomatok színmélységét és melegebbé teszi a színeket.

A nyomtatók rendelkeznek USB, IrDA, Bluetooth, FireWire, PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct Print port csatlakozással, így lehetőség nyílik számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra is. A felsorolt lehetőségek és kiépítések nyomtatónként változóak!

Tintasugaras fotónyomtató ajánlatunk:

  

      
Canon iP3500 Canon iP4500 Canon iX4000
20 900 Ft 26 900 Ft 76 990 Ft 
 

 

Hőszublimációs fotónyomtatók

A hőszublimációs nyomtatók által készített képek a papírra rápárolgó 16 millió színnek köszönhetően élethűen árnyaltak, ez adja a papírképek lenyűgöző minőségét. Ellenállnak az UV fénynek, automatikusan lamináltak is, így védettek a környezeti hatásokkal szemben, mint például a napfény, a por, a pára vagy az elszíneződés.

Ezekhez a nyomtatókhoz nincs szükség képszerkesztő programokra és számítógépre, hiszen USB kábel segítségével a digitális fényképezőgépek közvetlenül csatlakoztathatók hozzájuk. Néhány modell Bluetooth adapterrel rendelkezik, és LCD monitorján a képek nyomtatás előtt megtekinthetőek és kiválaszthatóak. A nyomtatókkal a keret nélküli nyomtatás is biztosított, így a képek a papír teljes felületét kitöltik.

A hőszublimációs nyomtatók használata az egyik legegyszerűbb módja a gyors és kiváló minőségű papírképek otthoni nyomtatására.

Hőszublimációs fotónyomtató ajánlatunk:

       
Canon CP-740Canon Selphy ES-1Canon Selphy ES-2
25 990 Ft 37 990 Ft 49 990 Ft 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle