Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Gyors másolási sebesség - Canon PIXMA MP180

2007. január 31. 15:36, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Fejlett másolás

A fényképek és dokumentumok másolásánál az új berendezések a "Kettős színrendszer-feldolgozási technológia" alkalmazásával hűen adják vissza az eredeti színeket a másolatokon. A gradáció a legszínesebb képen is elfogadható lesz, mert kétféle színfeldolgozási módszert használ a másoló: a saját nyomtatható színskálájába eső színeket pontosan adja vissza, míg az ezen kívül esőket a lehető legjobban közelíti a skála színeivel. A modell már tudja használni az Auto Intenzitású (AE) Másolás funkciót is.
A másolási sebesség minden modell esetén nagy: a PIXMA MP180 22 fekete-fehér és 17 színes másolatot is képes előállítani percenként, míg a lapolvasás felbontása 1200x2400 dpi.

Kiemelkedő lapolvasás

A Canon saját lapolvasó technológiáját alkalmazza e modellben is, minőségi beolvasást biztosítva 1200×2400 dpi felbontással. Az optimális eredmény elérése érdekében akár több területet is kijelölhetünk beolvasásra különböző beállításokkal is. Képjavító eljárások sora kapott helyet a modellben, beleértve a fakó képek javítását, a por- és karceltávolítást, a szemcsézettség megszűntetését, az élesítést és a rácseltávolítást, amivel kiküszöbölhető a moiré-hatás.

 


A MultiScan funkció időt takarít meg azáltal, hogy egy menetben akár 10 fotó beolvasását és egyedi állományokba mentését is elvégzi, automatikusan egyenesre állítva az esetleg ferdén behelyezett képeket. Szintén elősegíti a munkát a közvetlenül PDF (Portable Document Format) formátumba történő beolvasás funkció, mely külön telepített konverziós szoftver nélkül elvégzi az eredetik átalakítását. A továbbfejlesztett MP Navigator segítségével könnyen rendezhetők és kész PDF állományokhoz csatolhatók oldalaink. Az OCR (optikai karakterfelismerés) bevetésével a dokumentum tartalma szövegesen is beágyazásra kerül a PDF állományba, megkönnyítve a későbbi keresést.

Kiemelkedő, labor-minőségű nyomtatás nagy sebességgel

A FINE technológia alkalmazásával, 4800x1200 dpi felbontással, 2 pikoliteres cseppeket előállító mikrofúvókákkal a kivételes minőségű nyomatok előállítása másodpercek alatt történik. A PIXMA MP180 alig 52 másodperc alatt készít el egy szegélynélküli 10x15 cm-es képet. A hasonlóan meggyőző szöveges dokumentum-nyomtatási sebességek nagyon előnyössé teszik a PIXMA sorozat tagjainak használatát.

Minőségi szoftverek

A PIXMA MP180 multifunkciós készüléket értékes szoftverkészlettel szállítják:
-MP Navigator 3.0 – abban segít, hogy a felhasználó azonnal optimális eredményt érjen el minimális időráfordítással. Egyszerűen csak ki kell választanunk a kívánt folyamatot és a kimenetet. A 3.0 verzió még többet tud, mint a korábbi változatok, és egérkattintással elérhetővé teszi a leggyakoribb feladatokat. Az újratervezett felhasználói felület egyszerűen, de intuitívan használható az egyes funkciók elérésére.
- Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi a képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, különböző opciókkal segít (pl. a média kiválasztása, skálázás, fotó-effektusok).
- Easy-WebPrint (csak Windowshoz) – az Explorer eszközsorába költözik be, és leegyszerűsíti a weboldalak nyomtatását.
- ScanSoft OmniPage SE – erőteljes optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely beolvassa, majd átalakítja dokumentumot, így a szövegszerkesztő programmal szerkeszthetővé válik. Időt takarít meg és növeli a termelékenységet a PDF oldalak és papírhalmok szöveges dokumentumokká és táblázattá alakításával.
- Arcsoft Photo Studio – a képszerkesztő program automatikus szín- és tónuskiemeléssel, többszörözéssel, animált 3D szövegekkel és több mint 40 speciális hatással segíti a felhasználó munkáját.

Közvetlen nyomtatás

Minden PIXMA modell együttműködik a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekkel, a PIXMA MP180 beépített memóriakártya olvasó egységével PC nélkül már a legtöbb memóriakártyáról is tudunk nyomtatni.

Főbb jellemzők:

Gyors nyomtatás: 10×15 centiméteres, szegélymentes képek fotólaboratóriumi minőségben mintegy 52 másodperc alatt
Hosszú élettartamú, fakulásnak ellenálló nyomatok a Canon ChromaLife100 rendszerével
Gyors és kiváló minőségű másolás: 22 monokróm vagy 17 színes oldal percenként, a "Kettős színrendszer-feldolgozási technológia" alkalmazásával, a hű színvisszaadás érdekében
Közvetlen nyomtatás PictBridge-el és memóriakártyáról
Kényelmes nyomtatás a FINE kazettával

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle