Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Pozícionáló háló az LCD kijelzőn - Canon A710

2007. január 25. 23:27, csütörtök - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kiváló képminőség

A 6-szoros optikai zoom objektívvel elérhető a 35-210 mm-es (35mm-es gépnek megfelelő) fókusztartomány, miközben a gép kisméretű maradhatott. A valós-képű optikai kereső lehetővé teszi a fényképezést a teljes fókusztartományban az LCD használata nélkül is, így az akkumulátor élettartama is hosszabb lesz.
Az optikai képstabilizátort speciálisan erre a kompakt méretre tervezték, kihasználva azt a fejlesztési tapasztalatot, amelyet a Canon már megszerzett a stabilizátor professzionális EF objektívekbe történő beépítése során.

 

A funkció ellensúlyozza a gép bemozdulását, így a kép nem lesz elmosódott és akár 3 értékkel hosszabb záridő is használható. Teljes zoom mellett, illetve az 1 cm-es tárgytávolságú "Makró" mód használata esetén is stabil képet ad eredményül. A képstabilizátor processzora 4000 jelet dolgoz fel másodpercenként, és vezérli a lencsék pontos mozgatását a nem szándékos kézmozgások hatásának kompenzálására. Az ISO 800 és a High ISO Auto módok kiegészítik a stabilizátor funkciót azzal, hogy vaku nélküli felvételkészítést tesznek lehetővé gyenge megvilágítás mellett, illetve beltéri használat esetén.

Rugalmas felvételkészítés

Az új Biztonsági Zoom funkció a gép nagy képfelbontását használja ki az extra nagyítás elérésére a képminőség romlása nélkül. Akár 12-szeres zoom is elérhető úgy, hogy a képeslap méretben (10 x 15 cm) kinyomtatott kép fotólabor-minőségű lesz. Használható az új Digitális Telekonverter3 is, amellyel minden kép ugyanolyan nagyítással készíthető el, mintha egy valódi teleobjektív lenne a gépre szerelve.
A 20 felvétel-készítési mód között találhatók a "Különleges Téma" módok, amelyek speciális környezetben segítenek, míg a "Manuális" mód a tapasztaltabb fotósoknak teszi lehetővé a beállítások kézi vezérlését. A felvételkészítés közben és után is alkalmazhatók a művészi fotóeffektusok, a "Saját Szín" funkcióval. Ötféle videórögzítési választható – többek között VGA minőségű videófelvételek készíthetők 30 kép/másodperc sebességgel, illetve QVGA felbontásúak 60 kép/másodperc sebességgel.

Az LCD kijelző

A 2,5" képátlójú LCD kijelzőn bekapcsolható a "Pozícionáló háló", amely a vízszintes beállításában is segít. Használható ezenkívül egy új, 3:2 arányú jelző is, amely a kinyomtatható területet jelzi szabványos képméretek esetén. A visszajátszásnál egy új funkció a képen látható túlexponált részekre figyelmeztet.Tartozékok teljes skálája

Opcionális előtétlencsék és tartozékok teljes skálája áll rendelkezésre, köztük 0,7-szeres nagylátószögű, és 1,75-szörös teleobjektívek, valamint egy Makró előtétlencse. A szintén opcionális nagyteljesítményű vaku éjszakai felvételkészítéshez használható kiválóan, míg a dupla üvegű, vaku diffúzorral is ellátott vízhatlan tok használatával akár 40 m mélységig lehet fényképezni víz alatt.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle