Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

A világ legnagyobb teljesítményű DVD-re rögzítő videokamerája

2007. január 17. 15:00, szerda - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon bejelentette, hogy a DVD-re rögzítő videokamerák szegmensében új csúcsmodellel jelenik meg a piacon. Az 5,39 megapixeles DC50 jelenleg a világ legnagyobb teljesítményű kamerája  ebben a kategóriában, megtalálható benne a Canon HD termékei számára kifejlesztett DIGIC DV II  képfeldolgozó processzor, valamint az optikai képstabilizátor.

 

A DC50 főbb jellemzői:

5,39 megapixeles CCD, RGB primer színszűrő, közvetlen rögzítés DVD (-R/-RW/-R DL) lemezekre
10-szeres optikai zoom objektív, optikai képstabilizátor
DIGIC DV II képfeldolgozó processzor a kiváló képminőségért és a jó minőségű fényképek készítéséért
Hosszabb felvételi idők, kétrétegű lemezek támogatása, alacsony áramfogyasztás
Egyszerű egykezes kezelés, „Gyorsindítás” funkció

5,39 megapixeles CCD

A DC50 a világ első 5 megapixeles, DVD-re rögzítő videokamerája.
Az 5,39 megapixeles CCD képérzékelővel épített modell a valóban kiváló felbontású videókat közvetlenül DVD-re rögzíti, az RGB Primer színszűrő pedig a tökéletes színvisszaadást, az élénk színeket biztosítja.
A kamera 16:9 méretű széles formátumban rögzíti a felvételeket. A 2,7” LCD és a 0,27” színes, elektronikus kereső széles formátumban is lehetővé teszi a videó megtekintését mind a felvétel, mind a lejátszás során.

10-szeres optikai zoom – Super Range képstabilizátorral

A DC50 10-szeres optikai zoom objektívje az ND szűrővel és a Super Range optikai képstabilizátorral szintén a Canon egyedülálló megoldása – elsőként a HV10 kamerában találkozhattunk ezekkel az újításokkal.
A Super Range képstabilizátort a Canon először a második generációs kamerákban alkalmazta. Képes a nagy és kis frekvenciájú rezgések érzékelésére is (mint például a felhasználó légzéséből adódó testrezgések) ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabban kompenzálja a kamera bemozdulásait.

DIGIC DV II processzor és digitális fényképezés

Az 5,39 megapixeles képérzékelővel kiváló minőségű fényképek is készíthetők, amelyek MiniSD memóriakártyákon is rögzíthetők.
A DIGIC DV II processzor dolgozza fel a képérzékelőtől kapott hatalmas mennyiségű képadatot. A fejlett képzaj-szűrési technológiával a felvételek tisztábbak és élesebbek, a videók és a fényképek is élénk színekben pompáznak. Az osztott utas feldolgozásnak köszönhetően fényképeket videó rögzítése közben is készíthetünk – nincs szükség a felvételi mód váltására, vagy a videofelvétel megszakítására. A kamera kompatibilis a PictBridge nyomtatókkal, így a képek közvetlenül kinyomtathatók.

Hosszabb rögzítési idő

A kamera támogatja a nagykapacitású kétrétegű (Dual Layer) adathordozókat (DVD-R DL), így akár 108 perces anyagot is rögzíthetünk egy lemezre, amit nagyban segít, hogy a készülékhez megnövelt teljesítményű akkumulátor is beszerezhető. (A nagykapacitású akkumulátor (BP-214) külön vásárolható meg).

Gyorsindítás

A modern, ívelt formatervezés elegáns megjelenést kölcsönöz, emellett kényelmes használatot biztosít, a könnyen használható menürendszer egyik különlegessége a „Gyors indítás” funkció.
A videokameráknak a bekapcsolás után általában néhány másodpercre szükségük van ahhoz, hogy felvételre készen álljanak. A „Gyorsindítás” gomb segítségével azonban a Canon új videokamerái szinte azonnal felvétel módba kapcsolhatók. A különálló „Gyorsindítás” gombbal először „Készenléti mód”-ba kapcsolhatjuk a kamerát – ezzel energiát takaríthatunk meg – majd a gomb újbóli megnyomása után a készülék körülbelül egy másodperc alatt felvételre készen áll. E funkciónak köszönhetően rögzíthetünk olyan eseményeket is, amelyekről egyébként lemaradnánk – például gyermekünk első lépései, vagy futballmeccs esetén a győztes gól

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle