Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Fotó 47 másodperc alatt - Canon iP3300

2007. január 11. 17:12, csütörtök - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A PIXMA iP3300-as modell 47 másodperc alatt képes egy 10×15 centiméteres fotó szegélymentes kinyomtatására.
A FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej és a 4 egyedi tintás technológia fotólabor-minőségű eredményt biztosít.
A futurisztikus megjelenésű nyomtató két papírtálcát tartalmaz és a PictBridge csatlakozásnak köszönhetően, lehetővé teszi a közvetlen fotónyomtatást a legtöbb digitális fényképezőgépről és digitális videokameráról.
A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében a PIXMA iP3300 az új ChromaLife100 rendszerrel dolgozik.

FINE: a sebesség és minőség garanciája

A Canon szabadalmaztatott, a félvezető-gyártásban használatos FINE elnevezésű eljárása rendkívüli nyomtatási sebesség elérését teszi lehetővé fényképek és dokumentumok esetében. A kivételesen hosszú nyomtatófejek sűrűn elhelyezett fúvókákat tartalmaznak, így rövidebb idő alatt is több tintát képesek a papírra juttatni, valamint képesek A/4-es méretű hordozók esetén is szegélymentes nyomatokat produkálni. A FINE technológiának köszönhetően szemcsementes, fotólabor-minőségű nyomatok készíthetők a másodpercenként milliószámra kilőtt 2 pikoliteres tintacseppek rendkívül egyenletes és pontos célba juttatásával.

A modellnél kiépített nagysebességű USB 2.0 kapu megszünteti az adatátviteli torlódásokat, így a nyomtatómű maximális teljesítménnyel dolgozhat.

Követhető tintafelhasználás

A nyomtató egyedi, külön cserélhető PGI-5BK és CLI-8 tintakazettái lehetővé teszik, hogy csakis a kifogyott színek patronjait kelljen cserélni. Olyan LED-eket tartalmaz, amelyek csak akkor világítanak, ha megfelelően telepítették a kazettákat. Az egyéni felhasználókhoz rendelt használat során mindenki nyomon követheti az aktuális tintaszinteket: a LED mérsékelt ütemben villog, ha kifogyóban van a tinta, és gyorsabban jelez, ha a hozzá tartozó kazetta egészen kiürült.

Maradandó minőség

A tökéletesebb színtartás érdekében a nyomtató támogatja az új Canon ChromaLife100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon-tinták és a speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a nemkívánatos fakulásnak.

A média kiválasztása

A Canon nyomtatási technológiában birtokolt versenyelőnye azonban kizárólag az eredeti Canon fotóminőségű média és tinta használatakor jut teljességében érvényre. A Canon hordozóanyagok egyre bővülő és változatos köre - beleértve a kedvező árfekvésű Glossy Photo Paper Everyday Use (GP-501) médiát - került kifejlesztésre kifejezetten a Canon FINE tintasugaras nyomtatótechnológiával való együttműködésre. Széles skálán állnak rendelkezésre fotópapírok és egyéb médiák: méret tekintetében a hitelkártyától az A/4-es méretig; formátum-korlátok sincsenek (a mini matricákat is beleértve), kivitelezésben pedig a fél-mattól a matton át a magasfényűig terjed a skála. A kínálatban megtalálható a kétoldalas fotópapír (PP-101D 13×18 cm és PP-101D A4) és a zászlóshajóként elismert Photo Paper Pro (PR-101), amely a legmagasabb fokú megjelenítést és a legtartósabb professzionális minőséget kínálja.

Kreatív szoftverek

A PIXMA iP3300 a következő szoftverekkel csomagolva kapható:
Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben – különböző opciókkal segít, pl. a média kiválasztása, skálázás. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a fókuszon kívülre került arcokat teszi élesebbé a képen, a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás, ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé).

Easy-WebPrint (csak Windowshoz) – az Explorer eszközsorába költözik be, és megszünteti a weboldalak nyomtatásával járó vesződséget. Időt, tintát és papírt takarít meg a kimenet megfelelő skálázásával, megszüntetve azt az általános problémát, hogy nyomtatáskor gyakran lemarad a weblapok jobb széle.
PhotoRecord (csak Windowshoz)– végigvezeti a felhasználót egy személyes fotóalbum kinyomtatásához szükséges lépéseken, illetve segítséget nyújt a Canon kétoldalas fotópapírjának használatához.
Easy-Print Toolbox (csak Windowshoz) mindenkor üzemkész indítómenü a Windows Asztalon, olyan gyakran használatos alkalmazások indításához, mint a PhotoRecord és az Easy-PhotoPrint.
Az iP3300 a Win 98/98 SE/Me/2000 Professional SP2, SP3, SP4/XP SP1, SP2 és Macintosh OS X v10.2.8 – v10.4 vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle