Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Cserélhető objektíves digitális videokamera - Canon DM-XL2

2006. október 31. 19:18, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Javított képminőség

A 3 CCD-re épülő rendszer 16:9 (960 x 576 képpont) és 4:3 (720 x 576 képpont) formátumú rögzítést tesz lehetővé. Az XL2 harmadik generációs jelfeldolgozó LSI javítja a Jel/Zaj viszonyt így nagyobb felbontást, nagyobb érzékenységet és kisebb mértékű elmosódottságot tesz lehetővé, mint a korábbi XL1 jelű modell.
Az XL2 másodpercenként 25 képet rögzít. A kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel valóban elérhetővé válik a "mozi-élmény". A színmátrix a Video és a Cinema opciókból választható ki, a "V-Detail" csökkenti a vertikális irányultságú felbontást, míg a Skin Detail (Bőrárnyalat) lehetővé teszi, hogy a bőrárnyalatok melegebb tónussal jelenjenek meg. Az XL2 emellett manuális vezérlést biztosít az alap-beállítás (RGB) szintje, Master Pedestal beállítás és az érzékenység beállítások felett.

 

 

Kreatív vezérlés

A 8 fő menüfunkción belül számtalan manuális beállításhoz rendelhető hozzá a két felhasználói gomb, amelyekkel az aktuális beállításoktól függetlenül hívhatók elő a funkciók; mindez lehetővé teszi az azonnali korrigálást vagy a megjelenített menüopciókra tekintet nélkül hívhatók elő a beállítások.

Fehéregyensúly vezérlés

Annak elérésére, hogy a felhasználók finomhangolásokat végezhessenek a fehér-egyensúlyon, az XL2 lehetővé teszi az R Gain, G Gain és B Gain beállítások szabad módosítását. A fehér-egyensúly a valósághű fehér színre is módosítható vagy manuálisan beállítható akár a kültéri (5600 K°) vagy beltéri (3200 K°) színhőmérséklet.

Precíziós objektív

A 20-szoros nagyítást biztosító zoom-objektívbe a Canon tervezői olyan fluorit lencsetagot építettek be, amelyet a Canon a profi TV-objektívjeiben és a professzionális L-sorozatú EF objektívekben is használ. Az objektív kiküszöböli a kromatikus aberrációt, mely már nagyobb nagyítás esetén jelentősen érinti a zoom objektíveket.

Szuper–stabilitás – állvány nélkül is

A mozgásérzékelő giroszkóp és a változatható szögű prizma (VAP) objektívcsoport optikai képstabilizációt (OIS) biztosít, ezzel kompenzálja a bemozdulást még azelőtt, hogy a kép elérné a kamera érzékelőjét.

Több mint 60 objektív

Az XL2 ugyanazt az XL-objektív bajonettet rendszert használja, mint az XL1, de az összes XL video objektívvel is kompatibilis. A külön megvásárolható EF adapter segítségével a több mint 60 Canon EF objektív bármelyike felhelyezhető a kamerára.

Kereső

Az XL2 nagyfelbontású (200.000 képpontos) 2 inch képátlójú keresője LCD-képernyőként is használható, amelyen a 16:9 formátumú képek is megjeleníthetőek.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Square SQ1 Chalk White instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Chalk White instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle