Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Epson: olcsóbb árú profi nyomtató

2006. október 19. 16:49, csütörtök - [origo] Digifoto
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Új fotónyomtatót mutatott be a japán vállalat: az Epson Stylus Pro 3800 az első megfizethető árú 17 colos termék, mely archiválásra alkalmas nyomatokat készít.

A Stylus Pro 3800 meglehetősen lehengerlő technikai paraméterekkel rendelkezik, ráadásul kisebb helyen is elfér, és könnyebb, mint a korábbi 17 colos modell. Érdemes megjegyezni, hogy bár az új termék fele olyan nehéz, mint a Stylus 4800, még így is majdnem húsz kilogrammot nyom, vagyis nem egy pehelysúlyú készülékről van szó.

A lényeg azonban a nyomtató belsejében rejlik: ugyanazt az UltraChrome K3 elnevezésű tintakészlet használja, mint a gyártó felső kategóriás modelljei. A speciális tinta különlegessége, hogy az átlagosnál tágabb színtartományt képes leképezni, és fekete-fehér nyomtatásra is jobban alkalmazható.

 

 

A K3 tinta egyik további, nem elhanyagolható tulajdonsága ugyanakkor az, hogy bizonyos papírtípusokra nyomtatva a fotók akár 200 évig nem fakulnak ki, azaz archiválási célokra, művészi printek készítésére is megfelel a készülék a gyártó szerint.

Újdonság a Stylus Pro 3800 esetében a továbbfejlesztett screening algoritmus is, mely a nyomtatandó színek előállításához szükséges mintázatot és elrendezést határozza meg. A sajtóközlemény szerint az új technológia még finomabb tónusátmeneteket biztosít, és részletgazdagabb eredményt ad a sötét és a világos képrészeken egyaránt.

A nyomtatás akár húsz százalékkal is gyorsabb lehet, mint a Stylus Pro 4800 esetében, egyeseknek viszont hátrányt jelenhet az, hogy már nem lehet tekercspapírt használni az új masinában. Az USB és Ethernet csatlakozókkal egyaránt ellátott nyomtató decemberben jelenik meg a boltok polcain, ára a tengerentúlon 1295 dollár, azaz megközelítőleg 275 ezer forint lesz.

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle