Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Lenyűgöző részletesség - Olympus SP-510

2006. október 08. 20:55, vasárnap - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Képzelje el, hogy a vadonban van egy szafarin, olyan úton, amiről egész életében álmodott, és egyszer csak feltűnik egy csapat zebra a láthatáron. Azzal szemben, hogy közelebb menne járművével, és elijesztené őket, az SP-510 UZ óriási előnyt kínál. A 10x-es optikai zoom (38-380mm-nek felel meg) használatával közel hozhatóak a témák – akár nagy távolságról is. Mindez elképesztő lehetőségeket tár fel, így a felhasználók a felvételi körülmények hatalmas részében döntően élvezhetik ennek előnyeit. Mindemellett 3.0 millió pixeles üzemmódban a speciális finom zoom funkcióval elképesztő15x-ösre növelhető a nagyítás, ami összességében 38-570mm (35mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva) gyújtótávolságnak felel meg.

 

 

A 6.4cm átmérőjű LCD kijelzőn erőfeszítés nélkül komponálhatóak meg a képek, mivel elég nagy ahhoz, hogy az apró részletek is jól láthatóak legyenek. Mindemellett a 7.1 millió pixeles felbontóképesség biztosítja, hogy a nagyszerű képek hasonlóképpen impresszív eredmény formájában jelenjenek meg. A fényképezőgép lenyűgöző ultrazoom képességeinek ellenére meglepően kompakt.

Az SP-510 UZ segítségével nem csak az eseményekhez kerülhet közelebb, de a BrightCapture technológiának köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett többet is lát. Az ISO érzékenység egészen elképesztő 4000-ig* növelhető, ami csökkenti a vaku használatának szükségességét, és segít a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenség elkerülésében. 21 előre beállított expozíció-vezérlési program biztosítja a legjobb eredményt a felvételi körülmények és helyzetek döntő többségében. Az ambiciózus fotósok igényeinek kielégítésére az SP-510 UZ számos manuális beállítási lehetőséget is kínál. A fényrekesz és zársebesség előválasztás mellett teljesen manuális vezérlés is lehetséges, ami bőséges lehetőséget nyújt az alkotásra és kísérletezésre.

Az érthetőség és egyszerű kezelés érdekében a fényképezőgép menüje, a felhasználói kézikönyv és az Olympus Master szoftver 25 nyelven érhető el. Az adatok xD-Picture Card memóriakártyán vagy a belső memóriában tárolhatóak. Hogy a felvételkészítés élménye hosszan tartson – négy darab AA elemmel 630** felvétel készíthető!

A nagy teljesítményű, 10x-es zoom és egyéb technikai fortélyok a 7.1 millió pixeles SP-510 UZ modellt tökéletes választássá teszik azok számára, akik mindenhol szeretnek fotózni – akár csalási összejöveteleken, akár kinn a természetben. A fényképezőgép 2006. szeptemberétől kapható az üzletekben.

Főbb jellemzők:

• 7.1 millió pixel
• 10x-es optikai zoom (35mm-es megfelelője 38-380mm)
• 15x-ös finom zoom opció 3MP üzemmódban
• 6.4cm/2.5”  átmérőjű LCD kijelző
• BrightCapture technológia segíti a felvételkészítést gyenge fényviszonyok mellett
• Digitális képstabilizáló üzemmód
• ISO 50-1600 7.1MP üzemmódban, ISO 2500/4000 3MP üzemmódban manuális beállítással
• 21 expozíció-vezérlési program (köztük Tájkép, Vízpart és Hó, Éjszakai felvétel) 
• Tíznyelvű menü (angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, cseh, lengyel, dán, holland), további 15 nyelv tölthető le Interneten keresztül
• Olympus Master szoftver és 4 darab AA elem, 630 felvétel elkészítésére elegendő feszültséggel

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle