Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínála...
2014. február 23. 15:21, vasárnap - Perfact Kiadó

A Perfact Kiadó fotóskönyvei ezentúl elérhetőek webshopunkban és üzleteink polcain is.

Divatos elegancia - Nikon Coolpix S7c

2006. szeptember 27. 21:29, szerda - Nikon Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Ez az elegáns megjelenésű kompakt digitális fényképezőgép nagyszerű teljesítménnyel rukkol elő, kiváló szolgáltatásai között megtaláljuk a rázkódáscsökkentést és a beépített képjavító funkciókat is.

7,1 megapixeles felbontása és 35-105 mm-es (35 mm-es formátumban kifejezve) Zoom-Nikkor ED objektívje jóvoltából a COOLPIX S7c minden helyzetben jól használható; az átfogó tájképektől a közeli portrékig tiszta és színhelyes felvételeket készít.

 

 

7,62 centiméteres LCD-monitorának megtekintési szöge szokatlanul nagy, 170 fokos, ami a képek komponálását és visszajátszását egyaránt megkönnyíti. Mi több, a COOLPIX S7c elektronikus VR és további rázkódáscsökkentő funkciói révén kompenzálható a fényképezőgép bemozdulása, így a képek még tisztábbak és élesebbek lesznek.

A Rázkódáscsökkentő mód automatikusan aktiválja az elektronikus VR és a BSS funkciót - utóbbi 10 egymást követő felvételből kiválasztja a legélesebb képet -, egyúttal beállítja az érzékenység adott helyzetben optimális értékét.

A Nagy érzékenység mód a fényképezőgép kivételesen nagy érzékenységét használja ki; az akár ISO 1600 értékig választható érzékenység optimális beállításával gyenge fényben is lehetővé teszi mozgó téma fényképezését.

A COOLPIX S7c fényképezőgép támogatja az IEEE 802.11b/g helyi vezeték nélküli hálózati szabványt. A stílusos vázba rejtett, beépített Wi-Fi antenna használatával a képek igény szerint, akár közvetlenül az elkészítésük után, vezeték nélküli kapcsolaton át számítógépre küldhetők, illetve PictBridge-kompatibilis nyomtatón vezeték nélkül kinyomtathatók.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle