Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

Szupergyors fotónyomtató WiFi kapcsolattal - Canon iP5200R

2006. szeptember 09. 10:17, szombat - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A szupergyors fotónyomtató a továbbfejlesztett, több mint 3500 egyedi vezérlésű fúvókát tartalmazó FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófejeket alkalmazza. Ennek köszönhetően az új modell alig 36 másodperc alatt készít el egy 10×15 centiméteres, fotólabor-minőségű szegélymentes fotót.

 

 

A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében a nyomtató az új ChromaLife 100 kellékanyag rendszerrel dolgozik. Így az új modell a Canon médiák alkalmazásával olyan nyomatok előállítására alkalmas, amelyek albumban tárolva akár 100 éven át megőrzik színeiket. A keretezés nélküli, fedetlen nyomatok 10 éven át képesek ellenállni a levegő fakító hatásának, ha azok Photo Paper Pro-ra (PR-101) készültek.

FINE: a sebesség és minőség garanciája

A Canon szabadalmaztatott, a félvezető-gyártásban használatos FINE elnevezésű eljárása rendkívüli nyomtatási sebesség elérését teszi lehetővé fényképek és dokumentumok esetében. A kivételesen hosszú nyomtatófejek sűrűn elhelyezett fúvókákat tartalmaznak, így rövidebb idő alatt is több tintát képesek a papírra juttatni, A/4-es méretű hordozók esetén is szegélymentes nyomatokat produkál. A színes fej hossza és fúvókáinak száma kétszerese az előző modellekének.
A FINE egyúttal gyakorlatilag szemcsézettség nélküli fotólaboratóriumi minőséget produkál, a 9 mikrométeres fúvókákból másodpercenként millió szám kilőtt mikroszkopikus, 1 pikoliteres cseppek rendkívül egyenletes és pontos célba juttatásával.
A nagysebességű USB 2.0 kapu felszámolja az adatátviteli torlódásokat, így a nyomtatómű maximális teljesítménnyel dolgozhat. Az iP5200R bármilyen vezeték nélküli, Wi-Fi (IEEE802.11g/b) vagy vezetékes Ethernet hálózathoz (10BASE-T/100BASE-TX) is csatlakoztatható.

Kifogástalan nyomatok

A 9600×1200 dpi felbontás, az egy pikoliteres cseppméret és az öt különálló tintának köszönhető minőség gyakorlatilag szemcsézettségtől mentes, magasfényű, szegélynélküli, professzionális fotókat eredményez, amely vetekszik a hagyományos ezüst-nitrát előhívással. A ContrastPLUS technológia (olyan rendszer, mely az élesebb kontraszt érdekében magában foglalja a vízfesték alapú fekete tintát is), a FINE-nal együttműködve kivételesen éles, magas kontrasztú eredményt ad. A dokumentumok szövegeit élesítendő továbbfejlesztett, nagy optikai sűrűségű pigment-alapú fekete tintát is alkalmaz a nyomtató.

Hatékony tintafelhasználás

A nyomtató egyedi, külön cserélhető PGI-5BK és CLI-8 tintakazettái biztosítják, hogy csak az éppen kifogyott színeket kelljen cserélni. Olyan LED-eket tartalmaz, amelyek csak akkor világítanak, ha megfelelően telepítették a kazettákat. Az egyéni felhasználókhoz rendelt használat során mindenki nyomon követheti az aktuális tintaszinteket: a LED mérsékelt ütemben villog, ha kifogyóban van a tinta, és gyorsabban jelez, ha a hozzá tartozó kazetta egészen kiürült.

Maradandó minőség

A tökéletesebb színtartás érdekében a nyomtató támogatja az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon-tinták és speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a fakulásnak.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle