Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Formatervezett kamera AV/DV bemenettel - Canon MVX460

2006. augusztus 01. 12:35, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az MVX460 nagyteljesítményű DIGIC DV jelfeldolgozást használ, amely a videofelvételeknek és a fényképeknek különálló – az optimális feldolgozást garantáló – jelutakat biztosít. Az 1,3 megapixeles képalkotást kiteljesítő impozáns 20-szoros optikai zoom éles és plasztikus képeket nyújt a széles képernyős és a normál képformátumban is.

 

 

Az MVX460-as modell szolgáltatásai az MVX450-nél annyival kínálnak többet, hogy DV és AV bemenettel is rendelkezik. A DV bemenet jóvoltából a számítógépen szerkesztett felvétel a videokamerában is visszaírható miniDV-kazettára – az AV bemenet pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy a régebbi, analóg eljárással készült felvételeinket digitalizálva archiváljuk. Swiss Replica Watches

Széles képformátum

Amellett, hogy a 16:9 képarányú formátumról a 4:3-as, normál felvételre való átállás egyetlen gomb megnyomásával elvégezhető, a felhasználó egy új, 2,7 inch képátlójú, széles formátumú LCD monitoron követheti nyomon a videofelvételt pontosan úgy, ahogyan az a televízió képernyőjén is megjelenik majd. A készülék ugyanis a 16:9-as üzemmódban a CCD összes vízszintes képelemét kihasználja, ezáltal az így felvett anyag ideális formátumban jeleníthető meg az új széles képernyős tv-készülékeken is. Ha az ilyen anyagot normál képformátumú tv-készüléken nézzük vissza, a "letterbox" (alul-felül fekete sávot létrehozó) képalkotás adja meg a nézőnek a moziszerű képélményt.

Feldolgozási teljesítmény

A DIGIC DV két külön jelutat biztosít a fényképek és a videoanyag feldolgozásához: a színek feldolgozása valósághű, akár mozgó felvételt nézünk a tv-készüléken, akár fotókat nyomtatunk ki memóriakártyáról a PictBridge eljárással. Az 1,3 megapixeles felbontású érzékelőnek köszönhetően mindkét modell ragyogó videofelvételeket készít, és éles, tiszta fényképeket rögzít.

20-szoros optikai zoom

Az elektronikus képstabilizátorral is felszerelt, nagyteljesítményű, 20-szoros optikai zoomos objektív a rugalmasabb kezelhetőség érdekében változó sebességgel zoomolható. A fénybeszűrődéseket és nem kívánt tükröződéseket a Canon Super Spectra bevonat csökkenti hatásosan. Az optikai és digitális zoom lehetőségeket kombinálva az MVX460 800-szoros zoom-átfogásra képes.

 Könnyű kezelhetőség

 

A videokamera funkcióinak kezelését leegyszerűsítették: az áttervezett, intuitív menürendszerben kényelmes négyirányú joystickkal navigálhatunk. Az MVX460 vezeték nélküli távvezérlővel is kezelhető, "NIGHT MODE" üzemben a beépített fehér LED fényforrással sötétben is készíthet felvételeket. Az SD memóriakártyára rögzített fotók egyszerű kinyomtatásához a készüléken található Print/Share gomb: ezzel könnyen nyomtathatunk PictBridge-kompatibilis fotónyomtatóra, vagy egyetlen gombnyomással PC-re tölthetjük át a képeket.

Jellemzők

• Új formaterv
• Nagyfelbontású, széles formátumú (16:9) felvételek készítése,
• Széles formátumú LCD
• 1,3 megapixel felbontás 1/5,5" CCD-vel
• Fénykép-rögzítés memóriakártyára
• 20-szoros optikai zoom
• DV és AV bemenet
• Vezeték nélküli távvezérlő
• Lemezen mellékelt szoftver alkalmazások
• Nagylátószögű előtétlencse

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Square SQ1 Chalk White instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Chalk White instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle