Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Pixelek + opciók = kreativitás - Olympus SP-320

2006. július 31. 09:44, hétfő - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Fedezze fel alkotási lehetőségeit az Olympus SP-320-zal

Az Olympus SP-320 lehetővé teszi az ambiciózus fotósok számára, hogy kiéljék bővelkedő képzeletüket, valamint minőséget és egyediséget sugárzó kompozíciókat készítsenek. A 25 expozíció-vezérlési programon kívül a P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódok olyan funkciók széles skáláját teszik elérhetővé, amelyek szinte bármilyen helyzetben abszolút szabadságot biztosítanak. A 7.0 millió pixeles fényképezőgép bőven elegendő felbontóképességet tesz lehetővé a lenyűgözően éles és részletes képek készítéséhez. A 3x-os optikai zoom, mellyel a témák közelebb hozhatóak, növeli a rugalmasságot, míg a magas, ISO 800 fényérzékenység beállítás segítségével akár gyenge fényviszonyok között is vaku nélkül készíthetőek felvételek.

A hisztogram funkciónak köszönhetően az expozícióra vonatkozó információk felvételi üzemmódban a nagyméretű, 6.4 cm átmérőjű LCD képernyőn jeleníthetőek meg, így a szakavatott fotósok finombeállításokat végezhetnek a tökéletes eredmény elérése érdekében. A videofelvétel-készítés rajongói kedvelni fogják a film- és hangrögzítési lehetőséget VGA minőségben, 30 kép/másodperc sebességgel. A még nagyobb sokoldalúság érdekében az opcionális tartozékok széles skálája áll rendelkezésre, köztük konverterek és búvártok. A figyelemfelkeltő és ergonomikus konstrukció, valamint a meglepően megfizethető ár teszi teljessé ennek a robusztus fényképezőgépnek a varázsát.

Káprázatos képminőség

A 7.0 millió pixel és a precíziós, 3x-os zoom objektív (1:2.8-4.9, 35 mm-es megfelelője 38-114 mm) tiszta, lenyűgözően részletes felvételek készítését teszi lehetővé. Az élességállításhoz hagyományos iESP autofókusz, szpot AF és többpontos (143 pont közül választható) AF üzemmód, valamint manuális üzemmód alkalmazható. Az eredmények megjelenítése igazán élvezetes a nagyméretű, 6.4 cm átmérőjű LCD képernyőn.

Széleskörű fotózási lehetőségek

Míg az automatikus felvételkészítés kényelmes és hasznos, egyetlen lelkes fotós sem tud meglenni manuális vezérlési lehetőség nélkül. Ezért rendelkezik az SP-320 fényrekesz előválasztás, zársebesség előválasztás és manuális expozíció-vezérlési üzemmódokkal is. Így a felhasználó alkotási kívánalmainak megfelelő szabadsággal rendelkezhet, és személyes aláírásukkal fémjelzett kompozíciókat készíthetnek. Mindemellett az optimális beállítások biztosítása érdekében a hisztogram funkció is valós idejű információkat szolgáltat az expozícióról. A 25 expozíció-vezérlési program a legtöbb helyzetben kéznél van. Az ISO beállítás 800-as maximuma lehetővé teszi az éjszakai hangulat megörökítését a vaku használata nélkül.

A 2 cm-ről alkalmazható szuper makró üzemmód le fogja nyűgözni az extrém közeli fotózás híveit. Az SP-320 által kínált sok-sok lehetőség között természetesen megtalálható a filmfelvétel funkció is. Videofelvételek hanggal együtt rögzíthetőek VGA minőségben, 30 kép/másodperc sebességgel, amint csak a szabad memóriakapacitás korlátoz. A fényképezőgép alkalmazhatóságát tovább bővíti az Olympus TCON-17F konverter (CLA-09 konverter adapterrel), mellyel elképesztő, 193 mm-nek megfelelő telefotózásra nyílik lehetőség. Mindemellett a fényképezőgéppel 40 méter mély vízben is készíthetőek felvételek, az opcionálisan beszerezhető búvártok használatával.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle