Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

A Canon a legmegbízhatóbb fényképezőgép-márka

2006. július 11. 14:46, kedd - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Reader's Digest, a világ egyik leghíresebb havilapja 14 országban mintegy 25 000 olvasót kérdezett meg az általuk legmegbízhatóbbnak tartott fogyasztásicikk-márkákról, többek között fényképezőgép márkákról is.

A vásárlói attitűdöket legszélesebb körben vizsgáló pán-európai felmérésre a különböző termékcsoportokban több mint 317 000 szavazat érkezett (az olvasók 112 000 különböző márkára szavaztak).

A Canon a következő országokban bizonyult ismét a legmegbízhatóbb fényképezőgép-márkának 2006-ban: Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Magyarország, Németország, Portugália, Svájc. Más kategóriák vezető márkái között olyan nemzetközileg elismert nevek voltak, mint a Nokia (mobiltelefonok), a Nivea (bőrápolás) és a Visa (hitelkártyák).

 

 

A Canon egyike volt annak az öt márkanévnek, amelyről tíz vagy több országban gondolták úgy, hogy a „legmegbízhatóbb". Ezen kívül a Canon minden országban átlagosnál magasabb pontszámot kapott a minőségre, amely a megbízhatóság legfontosabb kritériuma volt a 14 megkérdezett országban, így végül a Canon a „high quality'" minősítést is megkapta.

James Leipnik, a Canon Europe kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője szerint: „A Canonnál elsődleges célunk a vásárlóink életének könnyebbé tétele és gazdagítása a munkában és otthon úgy, hogy a lehető legkiválóbb minőségű képalkotással kapcsolatos termékeket szállítjuk nekik. Ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy újra ilyen jó eredményt értünk el a megbízható márkákról szóló közvélemény-kutatásban, és ez az eredmény visszaigazolást jelent arról, hogy a stratégiánk jól működik, és az európai vásárlóknak nagy a bizalmuk a Canon márkanév iránt."

Gavin Murray, a Reader's Digest nemzetközi reklám-igazgatója hozzátette: „A Reader's Digest Megbízható Márkák című közvélemény-kutatása már hat éve folyik, és a Canon a kezdetektől fogva végig kiváló eredményeket ért el. Ez is bizonyítja, hogy a Canon mesterfokon oldja meg a márka kommunikációját ebben a változatos kultúrákkal rendelkező régióban."

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya 13 690 Ft Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle