Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

HP Color LaserJet 3550 termékismertető

2006. június 14. 20:29, szerda - HP Magyarország
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A HP Color LaserJet 3550 nyomtatósorozat ideális választás azon kis- és közepes vállakozások kisebb munkacsoportjai számára (2-15 felhasználó), akik hálózaton megosztott nyomtatókat használnak. E vonzó árú nyomtatók kiváló nyomtatási minőséget, egyszerű használatot, gyors sebességet és mindazt a megbízhatóságot biztosítják, amelyek a HP-tól elvárhatóak a különféle színes dokumentumok készítésénél.

Nagyszerű eredményeket érhet el gyorsan, és időt takaríthat meg ezzel a megfizethető, egyszerűen használható színes lézernyomtatóval.
• Lépést tart vállalkozása igényeivel – a lendületes, nagy sebességű és teljesítményű, percenként 16 oldal színes vagy csak fekete nyomtatással, igen megfizethető áron tudja biztosítani hatékonyságát.
• Nem vész kárba az ideje, mivel a HP azonnal bekapcsoló beégető műve gondoskodik az első oldal gyors kinyomtatásáról még akkor is, ha nyomtatója egy ideig kikapcsolt állapotban vagy energiatakarékos üzemmódban volt.
• Használja ki a HP többfunkciós kellékanyag kialakítás biztosította gyors és gazdaságos működés előnyeit, amely lecsökkenti a megrendelt és tárolt kellékanyag mennyiségét.

 

 

Csak nyugodtan!

A nyomtató telepítése, használata és karbantartása egyszerű. A kisebb vállakozásokra is gondolva, a nyomtató és a nyomtatókazetta rendszer úgy lett megtervezve, hogy a kellékanyag cserék során nincs szükség külön informatikai segítségre; azt bármelyik felhasználó egyszerűen elvégezheti.

Gyorsan áttekinthető kellékanyag állapot szint

Minden HP nyomtatókazetta jellemzője a HP intelligens nyomtatási technológiája, amely a nyomtatóval együttműködve valós idejű állapotinformációkat biztosít a HP Web Jetadmin által, a kezelőpanel kijelzőjén vagy az asztali számítógépére telepített HP Toolbox szoftveren keresztül.

Időt és fáradságot takarít meg

Mivel csak négy fogyóeszközt kell rendelni és cserélni, a nyomtató karbantartása nem nagy ügy. A nyomtatókazettákhoz a kezelőpanelről egyetlen ajtón keresztül gyorsan hozzáférhet. A legjobb eredményekhez nem kell sokat tennie. A nyomtatási minőség optimalizálása egyszerű a nyomtató automatikus papírtípus érzékelésével és a nyomtatási üzemmód beállításával.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle