Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

HP Color LaserJet 3550 termékismertető

2006. június 14. 20:29, szerda - HP Magyarország
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A HP Color LaserJet 3550 nyomtatósorozat ideális választás azon kis- és közepes vállakozások kisebb munkacsoportjai számára (2-15 felhasználó), akik hálózaton megosztott nyomtatókat használnak. E vonzó árú nyomtatók kiváló nyomtatási minőséget, egyszerű használatot, gyors sebességet és mindazt a megbízhatóságot biztosítják, amelyek a HP-tól elvárhatóak a különféle színes dokumentumok készítésénél.

Nagyszerű eredményeket érhet el gyorsan, és időt takaríthat meg ezzel a megfizethető, egyszerűen használható színes lézernyomtatóval.
• Lépést tart vállalkozása igényeivel – a lendületes, nagy sebességű és teljesítményű, percenként 16 oldal színes vagy csak fekete nyomtatással, igen megfizethető áron tudja biztosítani hatékonyságát.
• Nem vész kárba az ideje, mivel a HP azonnal bekapcsoló beégető műve gondoskodik az első oldal gyors kinyomtatásáról még akkor is, ha nyomtatója egy ideig kikapcsolt állapotban vagy energiatakarékos üzemmódban volt.
• Használja ki a HP többfunkciós kellékanyag kialakítás biztosította gyors és gazdaságos működés előnyeit, amely lecsökkenti a megrendelt és tárolt kellékanyag mennyiségét.

 

 

Csak nyugodtan!

A nyomtató telepítése, használata és karbantartása egyszerű. A kisebb vállakozásokra is gondolva, a nyomtató és a nyomtatókazetta rendszer úgy lett megtervezve, hogy a kellékanyag cserék során nincs szükség külön informatikai segítségre; azt bármelyik felhasználó egyszerűen elvégezheti.

Gyorsan áttekinthető kellékanyag állapot szint

Minden HP nyomtatókazetta jellemzője a HP intelligens nyomtatási technológiája, amely a nyomtatóval együttműködve valós idejű állapotinformációkat biztosít a HP Web Jetadmin által, a kezelőpanel kijelzőjén vagy az asztali számítógépére telepített HP Toolbox szoftveren keresztül.

Időt és fáradságot takarít meg

Mivel csak négy fogyóeszközt kell rendelni és cserélni, a nyomtató karbantartása nem nagy ügy. A nyomtatókazettákhoz a kezelőpanelről egyetlen ajtón keresztül gyorsan hozzáférhet. A legjobb eredményekhez nem kell sokat tennie. A nyomtatási minőség optimalizálása egyszerű a nyomtató automatikus papírtípus érzékelésével és a nyomtatási üzemmód beállításával.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle