Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Briliáns képek a legnagyobb Olympus LCD kijelzőn - SP-700

2006. május 29. 20:53, hétfő - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az extra méretű, nagyfelbontású 7.6cm-es LCD monitorral rendelkező SP-700 tökéletesen alkalmas a képek megosztására bárhol, bármikor. A ragyogó fotók levetíthetőek dia nézetben, közvetlenül a fényképezőgépen. Mindemellett az új Összehasonlítás és Felvétel funkció lehetővé teszi a felvételkészítést úgy, hogy közben korábbi felvételekkel hasonlítjuk össze. A 6.0 millió pixeles képminőség és a 3x-os optikai zoom életre kelti a kompozíciókat.

Felvételkészítés és megosztás a legnagyobb LCD képernyőn

Az Olympus SP-700 felhasználóit nem csak 6.0 millió pixel és a csúcsminőségű eredményt garantáló fotografikus funkciók széles skálája áldja meg, de kihasználhatják az eddigi legnagyobb LCD képernyőt, ami a felvételkészítést és megosztást hamisítatlan élménnyé teszi. Az óriási, 7.6cm (3.0”) átmérőjű, 230.000 pixeles, lélegzetelállítóan tiszta leképezést biztosító Sunshine LCD monitoron a képek jelentősen kényelmesebben és egyszerűbben foghatóak be és jeleníthetőek meg, mint korábban bármikor. A nagyméretű képernyőnek köszönhetően ez a 3x-os optikai zoom átfogással rendelkező modell Album, valamint Összehasonlítás és Felvétel funkciókkal is büszkélkedhet. Ez utóbbi lehetőséget nyújt az egyidejű felvételkészítésre és lejátszásra – így a fotósok élvezhetik azt a luxust, hogy „szemmel tarthatják” az előzőleg készített felvételeket. A különleges Útmutató funkció egyszerű kezelést biztosít – még a kezdő felhasználók számára is. Az SP-700 vékony vonalvezetésű, fém váza kék és ezüst színekben kapható. 
Az SP-700 felhasználói többet láthatnak. Sunshine LCD képernyője az egyik legnagyobb a piacon, melyen nagy, 7.6cm-es méretben jeleníthető meg bármilyen téma, és biztosan magára vonzza az irigy tekinteteket. A nagyfelbontású, 230.000 pixeles monitor a rendkívüli képélesség szempontjából is kitűnő. A nagyméretű LCD-n a képek természetesen megjeleníthetőek egyenként vagy dia nézetben is.

A kompozíciókat életre keltő SP-700 6.0 millió pixeles minőségben rögzíti a felvételeket. A TruePic TURBO processzor az optimális eredményen kívül rövid válaszidőt és indítási időt is garantál, és a használatával készített fotók élethű színei és vibrálása még a legbuzgóbb felhasználókat is meggyőzik. Az 1:3.3-4.0 precíziós 3x-os zoom objektív rugalmas felvételkészítési lehetőséget biztosít 38-114mm-es gyújtótávolság-tartományban (35mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva).

A fotósok kihasználhatják az expozíció-vezérlési üzemmódok nyújtotta kényelmet, és szakszerűen komponálhatják meg a képeket. Az automatikus üzemmód mellett még 24 program áll rendelkezésre, melyek a leggyakoribb felvételi körülményeknek megfelelően használhatóak. Legyen az portré, éjszakai fotózás, tengerparti nyaralás vagy síelés, a felhasználó biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő, előre beprogramozott üzemmódot. Még víz alatt is fényképezhetünk –opcionálisan megvásárolható PT-031 búvártok használatával. Makró és Szuper makró üzemmódban mindössze 3cm távolságról is figyelemfelkeltő közeli felvételek készíthetőek. A képek tónuseloszlási görbéjének ábrázolására szolgál a Hisztogram funkció, mely lejátszó és felvételi üzemmódban is megjeleníthető. Az elégtelen megvilágítás okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében a beépített vaku többféle villantási üzemmódja minden esetben megfelelő megvilágítást biztosít.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle