Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Otthoni fotónyomtatás, könnyen és egyszerűen! - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Otthoni fotónyomtatás, könnyen és egyszerűen!

2006. május 17. 19:54, szerda -
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Hozza el kedvenc képét és "Home Printing" bemutatónk keretében ingyenesen kinyomtatjuk Önnek a kiállított nyomtatókon.  

A digitális fényképezés egyik nagy előnye ugyan, hogy a képek a monitoron is megtekinthetőek, ez viszont nem tudja helyettesíteni a fotók papíron való kézbevételét.

Közismert tény, hogy a legkedvezőbb áron digitális fotólaborban lehet előhívatni képeinket. Viszont lehet olyan alkalom, amikor minél rövidebb időn belül szükségünk lehet egy-egy jó minőségű fotónyomatra. Továbbá vannak olyan fotósok, akik szeretik a képeiket átszerkeszteni, átalakítani, és így a nyomtatást is önmaguk kívánják elvégezni.

Az ilyen alkalmakra ajánljuk az otthoni fotónyomtatás eszközeit.

 

Hőszublimációs fotónyomtatók:

A hőszublimációs nyomtatók által készített képek lenyűgöző minőségét maga a nyomtatási eljárás biztosítja. A 16 millió tökéletesen árnyalt szín rápárolog a papírra, így a fotók élethűen árnyaltak, és ez az a tulajdonság, amire a tintasugaras nyomtatók akármilyen felbontásúak is, nem képesek. Ellenállnak az UV fénynek, automatikusan lamináltak is, így védettek a környezeti hatásokkal szemben, mint például a napfény, a por, a pára vagy az elszíneződés.

 

 

Ezekhez a nyomtatókhoz nincs szükség számítógépre és képszerkesztő programokra, a digitális fényképezőgépek közvetlenül csatlakoztatóak nyomtatókhoz USB kábel segítségével. Egyes típusok Bluetooth adapterrel is rendelkeznek, és LCD monitoruknak köszönhetően a nyomtatás előtt a képek megtekinthetőek és kiválaszthatóak. Az elkészült képek teljesen kitöltik a papírt, azaz a keret nélküli nyomtatás is biztosított.

A hőszublimációs nyomtatók használata az egyik legegyszerűbb módja a gyors és kiváló minőségű papírképek otthoni nyomtatására.

 

Tintasugaras fotónyomtatók 10*15 képméretben

A hagyományos tintasugaras technológiát alkalmazó nyomtatók esetében is elérhetőek már az egyszerű kezelésű fotónyomtatók.

 

 

 

Ezek a készülékek rendelkeznek beépített memóriakártya olvasóval is, így még a fényképezőgép közvetlen csatlakoztatása sem szükséges. Egyes típusok esetében a képek még a nyomtatás előtt megtekinthetőek és kiválaszthatóak a nyomtató kis LCD monitorán. A nyomatók biztosítják a szegély nélküli nyomtatást, így nincs szükség további méretigazításra.

A nyomtatók rendelkeznek USB, IrDA, Bluetooth, PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct Print port csatlakozással. A felsorolt lehetőségek és kiépítések nyomtatónként változóak!

 

Tintasugaras fotónyomtatók A4-es, vagy akár A3-as képméretben

Amennyiben nagyobb méretben szeretné kinyomtatni képeit, erre is lehetőség van a hagyományos tintasugaras technológiát alkalmazó nyomtatók használatával.

 

 

 

Ezek a nyomtatók speciálisan fotók nyomtatására lettek kifejlesztve. Továbbfejlesztett mikrocsepp technológiát alkalmaznak, melynek köszönhetően a nyomtatófejbe integrált mikrofúvókák rendkívüli pontossággal, mindössze 2 picoliteres festékcseppeket lövellnek a papírra, ezzel igen magas felbontást és hibátlan, tökéletes nyomtatást biztosítva. A nyomtatók 5-8 különböző színű tintapatront használnak, amely megnöveli a fotónyomatok színmélységét és melegebbé teszi a színeket.

A nyomtatók rendelkeznek USB, IrDA, Bluetooth, FireWire, PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct Print port csatlakozással, így lehetőség nyílik számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra is. A felsorolt lehetőségek és kiépítések nyomtatónként változóak!

A fenti nyomtatók használata a leggyorsabb módja a kiváló minőségű és nagyméretű papírképek otthoni nyomtatására!

 

Hozza el kedvenc képét és "Home Printing" bemutatónk keretében ingyenesen kinyomtatjuk Önnek a kiállított nyomtatókon.

 

További felvilágosításért, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

FotoMarket ügyfélszolgálat és szaküzlet
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Lurdy-Ház bevásárlóközpont 1. emelet 169.
Telefon/fax: 215-1353, 215-0910
Mobil: 06-30-639-1000
Mobil: 06-30-639-1100
E-mail: ugyfelszolgalat@fotomarket.hu

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle