Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Esztétikus megjelenés, kompakt méret - Canon iP2200

2006. május 08. 11:00, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az új modell 50 másodperc alatt képes egy fotólabor-minőségű, szegélynélküli fotó előállítására, ami kiemelkedő teljesítmény-érték ebben az árkategóriában.
A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében az iP2200 az új ChromaLife100 rendszerrel dolgozik. Így az új modell a Canon médiák alkalmazásával olyan nyomatok előállítására alkalmas, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megőrzik színeiket. A keretezés nélküli, fedetlen nyomatok 10 éven át képesek ellenállni a levegő fakító hatásának, ha azok Photo Paper Pro-ra (PR-101) készültek.

 

 

FINE: a sebesség és minőség garanciája

A Canon szabadalmaztatott FINE félvezető előállító eljárása rendkívül nagy sűrűségben helyezi el a 10 mikrométeres fúvókákat a nyomtatófejen. A FINE technológia továbbfejlesztésével az iP2200 az előző modellnél 50%-kal hosszabb színes nyomtatófejjel és arányosan több fúvókával rendelkeznek, így több tintát rövidebb idő alatt képesek a papírra juttatni a szegélymentes, akár A/4 méretű fotók gyors előállítása érdekében.
A FINE ezen felül fotólaboratóriumi minőségben teljesít, másodpercenként milliónyi mikroszkopikus méretű tintacsepp páratlanul egyenletes és pontos célba juttatásával. A FINE egyúttal szuper gyors, minőségi dokumentumnyomtatást is biztosít.

Esztétikus megjelenés, kompakt méret

Az új FINE kazetták keresztmetszete jelentősen csökkent az előző generációs technológiához képest, kikövezve ezzel az új belépő szintű modellek tervezéséhez vezető utat. Az iP2200 olyan négy tintapatronnal működő nyomtató, amely a CL-41 és a PG-40 FINE kazettákat is használja, de az iP2200 a CL-51 és a PG-50 jelű, nagykapacitású kazetták befogadására is képes, lehetővé téve a hatékonyabb és még gazdaságosabb dokumentum-nyomtatást.

 

 

Maradandó minőség

A tökéletesebb színtartás érdekében az új nyomtatók támogatják az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon tinták és speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét.
A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a fakulásnak.

Szoftverek: a kiterjesztett kreativitáshoz

Az iP2200 mellé a következő szoftver-csomagokat kapják a felhasználók:
Easy-PhotoPrint - lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, és különböző opciókkal segíti például a média kiválasztását. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a nem fókuszban lévő arcokat teszi élesebbé a képen), a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás: ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé).
Easy-WebPrint (csak Windowshoz) - az Explorer eszközsorába költözik be, és megszünteti a weboldalak nyomtatásával járó vesződséget. Időt, tintát és papírt takarít meg a kimenet megfelelő skálázásával, megszüntetve azt az általános problémát, hogy nyomtatáskor gyakran lemarad a weblapok jobb vagy bal oldali széle.
PhotoRecord (csak Windowshoz)- végigvezeti a felhasználót egy személyes fotóalbum kinyomtatásához szükséges lépéseken, illetve segítséget nyújt a Canon új, kétoldalas fotópapírjának használatához.
Easy-Print Toolbox (csak Windowshoz) - mindenkor üzemkész indítómenü a Windows Asztalon, olyan gyakran használatos alkalmazások indításához, mint a PhotoRecord és az Easy-PhotoPrint.

Az iP2200 a Win 98/Me/2000/XP és Macintosh OSX v10.2.1 vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle