Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Sebesség és minőség ötvözete - Canon iP1600

2006. május 03. 10:27, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az új modell 70 másodperc alatt képes egy fotólabor-minőségű, szegélynélküli fotó előállítására, ami kiemelkedő teljesítmény-érték ebben az árkategóriában.

A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében az iP1600 az új ChromaLife100 rendszerrel dolgozik, az Canon médiák alkalmazásával olyan nyomatok előállítására alkalmas, amelyek albumban tárolva akár 100 évig is megőrzik színeiket. A keretezés nélküli, fedetlen nyomatok 10 éven át képesek ellenállni a levegő fakító hatásának, ha azok Photo Paper Pro-ra (PR-101) készültek.

 

 

FINE: a sebesség és minőség garanciája

A Canon szabadalmaztatott FINE félvezető előállító eljárása rendkívül nagy sűrűségben helyezi el a 10 mikrométeres fúvókákat a nyomtatófejen. A FINE technológia továbbfejlesztésével az iP1600 elődjénél 50%-kal hosszabb színes nyomtatófejjel és arányosan több fúvókával rendelkezik, így több tintát rövidebb idő alatt képes a papírra juttatni a szegélymentes, akár A/4 méretű fotók gyors előállítása érdekében.
A FINE ezen felül fotólaboratóriumi minőségben teljesít, másodpercenként milliónyi mikroszkopikus méretű tintacsepp páratlanul egyenletes és pontos célba juttatásával. A FINE egyúttal szuper gyors, minőségi dokumentumnyomtatást is biztosít.
Az új FINE kazetták keresztmetszete jelentősen csökkent az előző generációs technológiához képest, kikövezve ezzel az új belépő szintű modellek tervezéséhez vezető utat. Az iP1600 négy alapszínű tintával működő nyomtató, amely a CL-41 és a PG-40 FINE kazettákat használja.

Maradandó minőség

A tökéletesebb színtartás érdekében az új nyomtatók támogatják az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon tinták és speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét.
A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a fakulásnak.

 

 

A média kiválasztása

A Canon nyomtatási technológiában birtokolt versenyelőnye azonban kizárólag az eredeti Canon fotóminőségű média és tinta használatakor jut teljességében érvényre. A Canon hordozóanyagok egyre bővülő és változatos köre - beleértve az új, kedvező árfekvésű Glossy Photo Paper Everyday Use (GP-501) médiát - került kifejlesztésre kifejezetten a Canon FINE tintasugaras nyomtatótechnológiával való együttműködésre. Széles skálán állnak rendelkezésre fotópapírok és egyéb médiák: méret tekintetében a hitelkártyától az A/4-es méretig; formátum-korlátok sincsenek (a mini matricákat is beleértve), kivitelezésben pedig a fél-mattól a matton át a magasfényűig terjed a skála. A kínálatban megtalálható a kétoldalas fotópapír (PP-101D 13×18 cm és PP-101D A4) és a zászlóshajóként elismert Photo Paper Pro (PR-101), amely a legmagasabb fokú megjelenítést és a legtartósabb professzionális minőséget kínálja.

Szoftverek: a kiterjesztett kreativitáshoz

Az iP1600 mellé a következő szoftver-csomagokat kapják a felhasználók:
• Easy-PhotoPrint - lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, és különböző opciókkal segíti például a média kiválasztását. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a nem fókuszban lévő arcokat teszi élesebbé a képen), a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás: ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé).
• Easy-WebPrint (csak Windowshoz) - az Explorer eszközsorába költözik be, és megszünteti a weboldalak nyomtatásával járó vesződséget. Időt, tintát és papírt takarít meg a kimenet megfelelő skálázásával, megszüntetve azt az általános problémát, hogy nyomtatáskor gyakran lemarad a weblapok jobb vagy bal oldali széle.
• PhotoRecord (csak Windowshoz)- végigvezeti a felhasználót egy személyes fotóalbum kinyomtatásához szükséges lépéseken, illetve segítséget nyújt a Canon új, kétoldalas fotópapírjának használatához.
• Easy-Print Toolbox (csak Windowshoz) - mindenkor üzemkész indítómenü a Windows Asztalon, olyan gyakran használatos alkalmazások indításához, mint a PhotoRecord és az Easy-PhotoPrint.

Az iP1600 a Win 98/Me/2000/XP és Macintosh OSX v10.2.1 vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle