Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Canon EOS 30D termékismertető

2006. április 14. 12:16, péntek - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Megnövelt teljesítmény

A fejlesztők az EOS 20D tulajdonosok visszajelzései alapján végezték a módosítások nagy részét. A nagyobb kijelző, a megnövelt tartósság és a 3,5%-os szpot fénymérés funkción kívül az újdonságok között megtalálható még a Képstílus (Picture Style) funkció, amelyet leginkább a kifejezendő témának megfelelő filmtípus kiválasztásához lehetne hasonlítani. A másodpercenként készíthető képek száma 3 és 5 között választható, az expozícióval kapcsolatban pedig a korábbiaknál finomabb beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, hiszen az ISO érzékenység 1/3 értékkel állítható, egész érték helyett. A nyomtatást megkönnyítő Print/Share gomb is megtalálható a gépen, amely már a továbbfejlesztett PictBridge funkciókkal is rendelkezik. Az egy könyvtárban tárolható képek száma 9999-re nőtt, a beépített vaku pedig az új, 100.000 expozíciós zárélettartamhoz illeszkedik, amely fontos paraméter a digitális korban.

 

 

Feldolgozási sebesség és képminőség

Az EOS 30D gépben a Canon díjnyertes CMOS képérzékelője található, 6,4&#x00B5m2 -es pixelekkel, nagy dinamikai tartománnyal és kis képzajjal. A megmaradó véletlen zajokkal a chipen elhelyezett beépített elektronikus zajszűrő áramkör bánik el. A képérzékelő előtt található alul-áteresztő optikai szűrő segít megszüntetni a színhibákat és a moirét, míg az infravörös szűrő a tükröződések és a köd által okozott vörös szegélyeket tünteti el. A gépben a Canon DIGIC II processzora dolgozik, hasonlóan az EOS termékskála többi új modelljéhez. A DIGIC II maximalizálja a feldolgozás sebességét, a képminőséget pedig a komplex színkiértékelő algoritmusok segítségével tökéletesíti. (A CMOS-ról és a DIGIC II-ről további részletek a "Canon technológia" című fejezetben találhatók.)

EOS: "A rendszer"

Az új fényképezőgép egyik legnagyobb előnye, hogy az EOS rendszerhez tartozik: kompatibilis minden Canon EF és EF-S objektívvel, EX-sorozatú Speedlite vakuval és olyan EOS tartozékokkal, mint például a WFT-E1 vezeték nélküli transzmitter. Az EOS 30D EF-S objektív bajonettje lehetővé teszi olyan új nagylátószögű objektívek felhelyezését, mint az EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM standard zoom objektív. A Canon hosszú távon is elkötelezte magát az objektívek fejlesztése mellett, ezt jelzi a most forgalomba került, különösen gyors EF 85 mm f/1.2L II USM objektív is, amely gyenge megvilágítás és szűk mélységélességek esetén nyújt jó szolgálatot. A nyers RAW képek nagysebességű feldolgozásához és a teljes fényképezés-nyomtatás munkafolyamat kisegítésére a fényképezőgéphez mellékelik a Canon legújabb Digital Photo Professional szoftverét.

Akkumulátoros markolat

A fényképezőgép 750 felvételnyi akkumulátor-élettartamának kibővítésére használható a BG-E2 akkumulátoros markolat. A BG-E2 két lítium-ion akkumulátort - amellyel 2200 kép készíthető egy töltés után -, vagy hat darab AA-méretű alkáli elemet tud fogadni a mellékelt BGM-E2 elemtartóban. A függőleges használathoz a markolaton külön exponáló gomb, vezérlőtárcsa, AE/FE rögzítő gomb és az AF-pontot kiválasztását megkönnyítő vezérlő-tárcsa találhatók.

 

 

A mellékelt szoftverek

A legújabb Digital Photo Professional RAW képfeldolgozó programon kívül a fényképezőgéphez mellékelik még az ún. Canon EOS Megoldáslemezt, amelyen az új EOS Utility (integrált fényképezésvezérlő szoftver), valamint a ZoomBrowser/ImageBrowser és PhotoStitch programok legújabb verziói találhatók.

Jellemzők

• 8,2 megapixeles, APS-C méretű CMOS képérzékelő
• 5 kép másodpercenként, 30 nagyméretű JPEG kép egy sorozatban
• 2,5 inches, 230.000 pixeles, 170?-os látószögű LCD kijelző
• Képstílus (Picture Style) képfeldolgozási paraméterek
• Szpot fénymérés és nagypontosságú 9-pontos AF rendszer
• DIGIC II képfeldolgozó processzor, 0,15 mp-en belüli készreáállási idő
• Digital Photo Professional RAW képfeldolgozó szoftver
• 100.000 expozíciós zárélettartam, szilárd magnézium-ötvözetből készült váz
• Egyidejű RAW és JPEG rögzítés
• Széles 100-3200 ISO érzékenység tartomány
• E-TTL II vakurendszer
• PictBridge kompatibilitás
• Teljes kompatibilitás a Canon EF és EF-S objektívekkel valamint az EX-sorozatú Speedlite-okkal
• Nagysebességű USB 2.0 adatkapcsolat és videó kimenet

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle