Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Széles formátumú nyomtató - Canon i9950

2006. április 11. 13:26, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon i9950-es nyomtatója még magasabbra emelte a fotónyomtatás mércéjét. Legyen szó széles formátumú kimenetről, példa nélküli fotóminőségről, verhetetlen nyomtatási sebességről vagy a nagy terjedelmű képi-adatállományok kezeléséről - az i9950-re minden tekintetben számíthatsz.

 

 

A Canon exkluzív 8 komponensű ChromaPLUS fotónyomtatási rendszere - felülmúlva a 6 tintatakomponensre épűlő rendszereket - megnöveli a fotónyomatok színmélységét és melegebbé teszi a színeket. Az extra piros és zöld komponens jelentősen kitágítja a színspektrumot - különösen a vörös, narancssárga és zöld területek telítettségét -, így a nyomtató diapozitívot megközelítő színtartományt képes megjeleníteni. Természetesen a pontosság és a tisztaság is hasonlóképpen lényeges szempont a fotónyomtatásnál.

Itt jut szerephez a Canon továbbfejlesztett mikrocsepp technológiája (Microfine Droplet TechnologyTM), melynek köszönhetően a nyomtatófejbe integrált mikrofúvókák rendkívüli pontossággal, mindössze 2 picoliteres festékcseppeket lövellnek a papírra, 4800 x 2400 dpi-os felbontást és hibátlan, tökéletes nyomtatást biztosítva.

Nyomtasd ki fotóidat A3 vagy A3+ formátumban és hagyd érvényesülni a legparányibb, leggyönyörűbb részleteket is. És ami ennél is több - ezen túl élvezheted az életerős színek nyújtotta hatást az összes, általad létrehozott fotón, kezdve az A3, A3+ mérettől egészen a 10 x 15 cm-es méretű fotókártyáig.

Az i9950 ultragyors fotónyomtató - egy A3-as fotót mindössze 65 másodperc alatt nyomtat
ki. A Canon nagysűrűségű nyomtatófejében kialakított 6 144 mikrofúvóka garancia a nagyfelbontású nyomtatásra. A nyomtatófej már egyetlen irányba történő mozgásnál igen széles területet képes lefedni, ami rendkívüli módon felgyorsítja a nyomtatást. A Canon továbbfejlesztett mikrocsepp technológiája (Microfine Droplet TechnologyTM) révén még több, pontosan irányított tintacsepp záporoz a papírra, tovább növelve ezzel a nyomtatás sebességét.

 

 

Nyomtass közvetlenül PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct kompatibilis digitális fényképezőgépről vagy camcorder-ről és élvezd, hogy fotónyomataid gyorsan és könnyen elkészülnek - méghozzá anélkül, hogy számítógépre lenne szükséged. A nyomtatóhoz mellékelt teljeskörű szoftvercsomaggal - melynek része az Easy-PhotoPrint, ZoomBrowser és PhotoRecord szoftver - leegyszerűsítheted digitális fotóid rendszerezését, tárolását és nyomtatását. Ráadásul közvetlenül nyomtathatsz CD/DVD hordozókra is, professzionális kinézetet kölcsönözve digitális kiadványaidnak.

A Canon intelligens Single Ink technológiájának jellemzője, hogy mindegyik színnek külön cserélhető tintapatronja van, így egy csepp tinta sem vész kárba. A tintamennyiség-ellenőrző funkció leállítja a nyomtatást, ha kifogy valamelyik szín, így költségeit minimális szinten tudja tartani.

Az i9950 USB2.0 Hi-Speed és FireWire interfésszel egyaránt felszerelt, melyeken keresztül a legnagyobb képi-adatállományodat is kiküldheted nyomtatásra a lehető legrövidebb idő alatt.

Az i9950 kompatibilis minden elterjedt Windows és Macintosh operációs rendszerrel.

Jellemzők:

• 8 KOMPONENSŰ ChromaPLUS NYOMTATÁSI RENDSZER:
• MÉG SZÉLESEBB SZÍNSPEKTRUM
• A3/A3+ TÖKÉLYRE FEJLESZTETT NYOMTATÁS
• HIHETETLEN GYORSASÁG
• PICTBRIDGE KOMPATIBILITÁS - VALÓSÍTSD MEG KREATÍV ÖTLETEID
• SINGLE INK - KÜLÖNÁLLÓ TINTAPATRON MINDEN SZÍNNEK
• NAGY MÉRETŰ KÉPI ADATÁLLOMÁNYOK KEZELÉSE
• WINDOWS ÉS MACINTOSH KOMPATIBILITÁS

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle