Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Gyors és nagyfelbontású lézernyomtató - Canon LBP-2900

2006. április 11. 12:56, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon nyomtatócsalád új tagját kifejezetten az otthoni és kisirodai felhasználóknak tervezték, a 12 lap/perc sebességű Laser Shot LBP2900 egyszerűen használható, ugyanakkor megfizethető áron kínálja azt a minőséget és azokat a fejlett szolgáltatásokat, amelyeket a felhasználók elvárnak.

 


A kitűnő minőséget a 600 x 600 dpi felbontás biztosítja, amely az AIR (Automatic Image Refinement) technológiával 2400 x 600 dpi-nek megfelelőre növelhető. A nyomtatómeghajtóban alkalmazott CAPT (Canon Advanced Printing Technology) technológia, az USB 2.0 Hi-Speed kapcsolat és a ScoA (Smart Compression Architecture) tömörítés révén a nyomtatónak mindössze 9,3 másodpercre van szüksége az első oldal kinyomtatásához, és magas, percenként 12 lap a nyomtatási sebessége. A "Minden egyben" típusú nyomtatókazetta garantálja, az egyszerű festékkazetta-cserét, és nagymértékben csökkenti a nyomtató karbantartás igényét.

Sebesség, felbontás és kapacitás

Az LBP2900 nyomtató 150 lap kapacitású papíradagolóval rendelkezik. A nagy kapacitás azzal az előnnyel jár, hogy nyomtatás közben ritkábban kell a nyomtatóval foglalkozni. A percenként 12 oldal nyomtatási sebesség és a 2400 x 600 dpi-nek megfelelő felbontás révén kitűnő minőségű, professzionális nyomatok állíthatóak elő, késedelem nélkül. Az LBP2900 sebességének legjobb bizonyítéka, hogy az első oldal kinyomtatásához csak 9,3 másodperc kell.

Egyszerű használat

Az LBP2900 nyomtatóban alkalmazott fejlett technológiák nagyon egyszerűvé teszik a használatát. A CAPT (Canon Advanced Printing Technology) lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a nyomtatás minden paraméterét a Windows dialógusablakban vagy a hangvezérléssel (Sound Assist) szabályozzák, és minimálisra csökkenti a nyomtatón lévő nyomógombok és menük számát. A nyomtató a "Minden egyben" típusú nyomtatókazettával dolgozik. Az egység tartalmazza a fényhengert és a tonerkazettát, így egyszerűvé teszi a nyomtatók karbantartását. A nyomtatókazettával cserélődik az elektrosztatikus feltöltő, a tisztító egység és néhány további részegység, és gyakorlatilag kiküszöböli a karbantartási igényt.

 

 

Csendes és hatékony

Sebessége ellenére az LBP2900 csendes, és megfelel az Energy Star előírásoknak. A zajszintje mind nyomtatás közben, mind pedig készenléti állapotban alacsony. Az energiafelhasználása mindkét üzemmódban igen hatékony, ezzel is csökkentve az üzemeltetés költségét. Kompakt és elegáns kivitele révén bárhol elhelyezhető az otthonokban és az irodákban.

Rugalmas papírkezelés

Egy jó minőségű Canon nyomtatótól elvárt teljesítmény és rugalmasság mellett az az LBP2900 a hordozók széles választékát fogadja, beleértve a borítékokat, valamint A4, B5, A5, letter, executive és képeslap méretű lapokat. A kézzel adagolható, egyedi méretű hordozó szélessége 76,2 - 215,9 mm között, a hosszúsága pedig 127 - 355,6 mm között lehet.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle