Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

Profi szkenner az Epsontól - V700

2006. április 06. 11:46, csütörtök - [origo] Digifoto
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Először az idei CeBIT kiállításon került a nagyközönség elé az Epson új digitalizáló eszköze, a Perfection V700 Photo. A szkenner újdonsága, hogy kategóriájában elsőként rendelkezik 6400x9600 dpi felbontással, a feldolgozható mérettartomány pedig még a komolyabb fotósok igényeinek is megfelel.

A V700 képes a kisfilmes negatívkockától egészen a 4x5 collos nagyformátumú méretig negatívot és diát, valamint legfeljebb 20x25 centiméteres papírképet beolvasni.

 

 

 

 

Egyedi megoldás a dupla optikás kivitel, az úgynevezett Dual Lens System. Ennek lényege az, hogy míg az egyik lencse a kis méretű felületeket 6400 ppi felbontással digitalizálja, a másik ugyanezt 4800 ppi felbontás mellett végzi a nagy méretű anyagokkal. A szkennelés során az új Epson képes Digital ICE technológiát használni, vagyis automatikusan eltávolítani a karcolásokat, szennyeződéseket a film felületéről.

 

 

A digitalizáló eszközök esetén lényeges követelmény, hogy a sötét és a világos árnyalatok minél részletgazdagabban maradjanak meg. Ezt a tartományt a Dmax optikai sűrűség adja meg, és ennek értéke a kategóriában megszokottnál jobb: 4,0 a V700 Photo esetében. A szkennelési folyamatot egy kék színű LED jelzi az új terméken, melyet USB 2.0 és FireWire csatlakozóval láttak el. Bőséges a mellékelt szoftverkínálat is, a dobozhoz mellékelik a Photosop Elements 3, Silverfast SE, Epson Creativity Suite programcsomagokat. A Perfection V700 Photo Magyarországon 2006. márciusától elérhető.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle