Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

A leggyorsabb fotókidolgozás - Canon CP-600

2006. március 29. 14:21, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A nyomtató meghatározott fényképezőgépes mobiltelefonokról a vezeték nélküli IrDA nyomtatást , és a jelenleg elérhető PictBridge funkciók teljes skáláját támogatja.
A festék-szublimációs nyomtatási folyamat és a Canon nagy teljesítményű iSAPS technológiájú DIGIC II képfeldolgozó processzora a fotólabor minőségű színes, 100 évre szóló nyomatokat biztosít. A csupán 850gramm súlyú, az általa készített képeknél alig nagyobb, stílusos kivitelű SELPHY CP600 keret nélküli és keretes nyomatok készítésére egyaránt alkalmas.

Jobb vezérelhetőség

Ez a legelső olyan nyomtató, amely a Canon nagy sikerű DIGIC II képfeldolgozó processzorát tartalmazza. A DIGIC II teljesítményének köszönhetően nem csupán a nyomtatás sebessége lesz villámgyors, hanem az új eljárásoknak köszönhetően a nyomtató határozottan jobb képminőséget is nyújt.

 

 

Teljes vezérelhetőség

A festék-szublimációs nyomtatók különböző hőfokra melegítik a nyomtatófej egyes "képpontjait," így határozzák meg a papír különleges borításába szublimált tinta mennyiségét. A környező képpontok adatainak és az éppen hevített képpont korábbi hőfokainak figyelembe vételével a Canon a nyomtatófej sokkal pontosabb vezérlését érte el, így javítja a színhűséget, és pontosabb mátrixnyomtatást biztosít, ami az élesség és a kontraszt átfogó javulásával jár.

Optimális dinamikatartomány

Az automatikus dinamikatartomány-korrekció optimalizálja a nyomtató széles dinamikatartomány-használatát, ezáltal kiegyenlíti a túl világos, túl sötét vagy éppen korlátozott dinamikatartományú képeket. A DIGIC II processzor és az iSAPS technológia képességeit kihasználva a SELPHY CP600 kielemzi a képet, s ezáltal biztosítja, hogy ne legyenek túl világosak az éjszakai felvételek, vagy túl sötétek a hátulról megvilágított témák, így a lehető legjobb nyomtatási minőséget nyújtja.

Stílusos és hordozható

A kis méretű nyomtató akár az asztalfiókban is elfér, elegáns körvonalaival és fémes borításával pedig minden otthon berendezésének stílusos kiegészítője lehet. A hordozhatóság és sebesség érdekében a nyomtató az új, nagy teljesítményű NB-CP2L akkumulátorral működik, amely a készülék maximális teljesítményfelvétele esetén magasabb áramerősséget biztosít. A nyomtató adapterrel az elektromos hálózatról is működtethető.

Számítógép nélküli közvetlen nyomtatás

A digitális fényképezőgépekről közvetlenül, számítógép használata nélkül is rendkívül egyszerűen nyomtathat. Amint a nyomtatót csatlakoztatja egy PictBridge kompatibilis fényképezőgéphez, annak LCD képernyőjén megjelenik a nyomtatási menü, amellyel kiválaszthatja a nyomtatási stílust, méretet és a nyomatszámot. A nyomtatón világító LED jelzi, hogy a nyomtatási folyamat elkezdődött. A nyomtatási folyamat pedig könnyen ellenőrizhető, mivel a LED színe az éppen nyomtatott tinta színével összhangban változik.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle