Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Stílusos megjelenés - Canon PIXMA MP170

2006. március 27. 15:16, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A PIXMA MP170 stílusos megjelenést, gyorsaságot és pompás fotóminőséget nyújt, ráadásként pedig lapolvasást és színes másolást is kínál egyetlen formatervezett készülékben.
A FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófejek 2 pikoliteres cseppmérete és 4800×1200 dpi felbontása mindkét modell esetében valódi fotóminőséget eredményez, a nyomtatás elindítható a közvetlenül csatlakoztatott PictBridge kompatibilis digitális fényképezőgépekről és videokamerákról is. Beépített kártyaolvasójával az MP170 minden elterjedt memóriakártya típusról lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást.

A Canon szabadalmaztatott, a félvezető-gyártásban használatos FINE elnevezésű eljárása rendkívüli nyomtatási sebesség elérését teszi lehetővé fényképek és dokumentumok esetében.
A nyomtatófejen nagy sűrűséggel elhelyezett, 10 mikrométer átmérőjű mikrofúvókák páratlan sebességgel, biztonsággal, egyenletességgel és pontossággal juttatják célba a tintacseppeket. A mikrofúvókák (Micro Nozzles) számának és a nyomtatófej hosszának növelésével a multifunkciós eszköz másodpercenként több millió 2 pikoliteres tintacseppel dolgozik, így egy 10×15 centiméteres fotót 55 másodpercen belül állít elő - ez 36%-al gyorsabb az előző modelleknél. Képes szegélynélküli fotók készítésére egészen A/4-es méretig. A gyakorlatilag szemcsementes nyomatok minősége összevethető a hagyományos ezüst-nitrát előhívás eredményével.

 

 

Önálló fotónyomtatás memóriakártyáról

Memóriakártyáról történő nyomtatáskor az indexoldalak (automatikusan, a memóriakártya tartalmából generált képes, kitölthető megrendelőlapok) leegyszerűsítik a felvételek és a média kiválasztását. A képek számítógép igénybevétele nélkül is optimalizálhatók: az arc-derítő (Face brightener) eljárás a háttérfényt kompenzálja, míg a vörösszem-korrekció (Red-eye correction) automatikusan felismeri és kijavítja a villanófény tükröződése okozta vörös szemeket.

Maradandó minőség

A tökéletesebb színtartás érdekében az új multifunkciós eszköz támogatja az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon-tinták és speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapír együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, melyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt a hagyományos előhívással. Az albumban tárolt nyomatok 100, az üveg alatt kiállítottak 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig állnak ellen a fakulásnak.

Gyors, szegélynélküli másolás

A mikrofúvókák számának növekedése rendkívül nagy nyomtatási sebességet biztosít, ami tovább érezteti hatását a gyors, 22 lap/perces monokróm és 17 lap/perces színes másolásban. Képes a lapmérethez illeszkedő másolásra, sőt, az MP170 az AE (automatikus expozíciós) másolást is lehetővé teszi: a dokumentum előolvasása során meghatározza az optimális beállításokat az eredeti oldal szöveges-, fotó- és háttérmintás zónáihoz.
A szegélynélküli másolás A/4, 13×18, 10×15 centiméteres és hitelkártya méretekben lehetséges.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle