Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Közvetlenül PDF-be - Canon LIDE60 szkenner

2006. március 22. 09:58, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az elegáns kivitelű, ezüst színű fedéllel rendelkező készülék rendkívül vékony (mindössze 40 mm), a speciális, Z-alakú fedélnek köszönhetően a vaskos, nehezen kezelhető dokumentumok is egyszerűen beolvashatók.

Közvetlenül PDF-állományba

Egyetlen gyorsgomb megnyomásával képes a beolvasott képek vagy szövegoldalak közvetlen PDF-állományba történő mentésére, a dokumentumok beolvasására, másolására vagy e-mail melléklet bevitelére. A Canon saját fejlesztésű LiDE (LED Indirect Exposure) szenzortechnológiája kitűnő képminőséget biztosító 1200x2400 dpi felbontást kínál, a tápellátás a nagysebességű adatátvitelre alkalmas USB-kábelen történik.
Az automatikus karakter-felismerő (OCR = Optical Character Recognition) funkcióval a beolvasott szöveg egyszerűen beágyazható a már létező PDF állományokba, így megkönnyíthető a későbbi szerkesztés és keresés. A beolvasott oldalak egyszerűen átrendezhetőek, az utólag beszkennelt lapok pedig könnyen beilleszthetőek a korábban elkészített PDF-fájlokba.

Nagyobb felbontás - 48 bites színmélység

Az 1200 x 2400 dpi felbontással és a 48 bites színmélységgel rendkívül pontos színreprodukció és részletgazdagság érhető el. A Canon optikai technológiákban szerzett tapasztalata garantálja a kiváló eredményt mind a finom rajzolatú ábrák, mind pedig a részletgazdag fotók szkennelésekor.

Csak egy gombnyomás

A LiDE 60 fejlesztésekor az egyszerű használhatóság volt az egyik legfontosabb szempont. A készülék előlapján lévő négy EZ nyomógombbal egyetlen mozdulattal elindíthatók a leggyakoribb műveletek, de a Canon Toolbox szoftverrel az EZ gombok funkciói megváltoztathatók, testre szabhatóak, így a felhasználó a leggyakrabban használt feladatokat rendelheti a gombokhoz. A kényelmesen használható, Z-alakú fedélnek köszönhetően a szkennerrel vaskos dokumentumok, nagyméretű könyvek és egyedi méretű dokumentumok is beolvashatók, mivel a fedél ilyenkor is biztosítja a szükséges nyomóerőt.
A Multi-Photo üzemmód időt takarít meg, ugyanis egy menetben több fotó is beolvasható, amelyek azonban később önálló állományként menthetők el. A fényképeket szükségtelen pontosan beigazítani a beolvasó-üvegen, ugyanis a Multi-Photo mód nemcsak a több fotó automatikus felismerését kínálja, hanem az esetleg ferdén behelyezett fényképeket is automatikusan egyenes állásúvá teszi.
A LiDE 60-nal az Easy Colour Matching Print szoftver segítségével a felhasználók a korábbiaknál pontosabbá tehetik a beolvasott fotókról készített nyomatok színhűségét. Az otthoni, vagy irodai rendszerekhez csatlakoztatott Canon-nyomtatók színprofilját ugyanis egyetlen kattintással automatikusan hozzáillesztik a LiDE 60-hoz, így a kinyomtatott képek színei sokkal pontosabbak lesznek. Az eljárás széles színtérrel dolgozik, amelyet kihasználva a képek színei élethűbbek, a nyomatok szemmel láthatóan jobb minőségűek lesznek.

Minőségi szoftverek

A funkcióik teljes kihasználásához a LiDE 60 mellé kiváló karakterfelismerő (OCR) és képkezelő szoftvereket csomagoltak: a Caere OmniPage SE, illetve az ArcSoft PhotoStudio a készülék alaptartozéka.
A ScanGear szoftvermeghajtó szolgáltatásai közé tartozik a QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 képjavítás: a QARE Level 3 néhány kattintással automatikusan helyreállítja a fakult fotók színeit, a szkennelt képről eltávolítja a por- és karcolásnyomokat, valamint csökkenti a filmeknél tapasztalható szemcsézettséget. A felhasználóbarát kezelőfelülettel a szoftver egyszerűen használható és megtakarítja a manuális retusálás időrabló munkáját.
Apró, de fontos újdonság, hogy a ScanGear immár önállóan is használható szoftvermeghajtó, vagyis a felhasználónak a szkenneléshez és a képek mentéséhez nem kell TWAIN-kompatibilis alkalmazást indítania.

Gyors adatbevitel

A LiDE 60 USB 2.0 Hi-Speed kapcsolata révén nagyon gyors adatbevitelt kínál - az előnézeti képre csupán 9 másodpercet kell várni. Az ezüstszínű fedéllel rendelkező készülék olyan speciális talppal is használható, amellyel függőleges helyzetbe állítható, így a felhasználó helyet takaríthat meg az asztalon.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle