Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Az új etalon - Canon LIDE500F síkágyas filmszkenner

2006. március 22. 08:25, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Új etalon a síkágyas filmszkennerek szegmenségben: a 2400x4800 dpi felbontású LiDE 500F új mérföldkő a teljesítményben és az eleganciában. Film-adapterével és az infravörös FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) technológiával a CanoScan LiDE sorozat csúcsmodellje 35 mm-es filmről is tökéletesen alkalmas kitűnő minőségű nagyítások készítésére.

Elegáns megjelenés

Nagyszerű külsejével azonnal felhívja magára a figyelmet. Az ezüstös felületű készülék csupán 35 mm vastag, s mivel könnyű és vékony, az új, beépített talp segítségével élére állítva is használható, ezzel értékes helyet takarítható meg az íróasztalon.

   

Kiemelkedő funkcionalitás

A megújult tervezés kivételes rugalmasságot kínál. Kettős felfüggesztésű fedele úgy nyitható, hogy szélesre tárva is párhuzamos marad az üvegfelülettel, megfelelő nyomás alatt tartva az olyan vastag dokumentumokat is, mint a könyvek vagy a magazinok. Több menetben olyan nagyméretű dokumentumok is beolvashatóak vele, mint például a térképek vagy a tervrajzok. A vékony dokumentumokat a szkenner álló helyzetében egyszerűen be lehet csúsztatni a fedél alá. A négy EZ nyomógomb külön-külön konfigurálható a leggyakrabban használt funkciókra, mint például a PDF-fájlba, elektronikus levélmellékletbe vagy állományba való történő beolvasás.

Vigye magával

A szkenner nemcsak kisméretű, de energiafogyasztása is alacsony. Olyannyira, hogy nincs szüksége tápkábelre, tápfeszültségét a nagysebességű USB 2.0 kapcsolatról kapja, ezért ideális a noteszgéppel utazóknak. Gyakorlatilag nincs bemelegedési ideje, az előnézeti képet mindössze hat másodperc alatt szolgáltatja. Kevesebbet kell várakozni - így több idő jut az alkotásra.

Filmhez is tökéletes

A LiDE 500F beépített film-adapterrel rendelkezik. Ez a speciális tartó lehetővé teszi 35 mm-es negatív és pozitív filmcsíkok szkennelését, kiváló minőségű nagyítások készítésére alkalmas minőségben. Mielőtt a képek szerkesztéséhez látna, a LiDE 500F már automatikusan eltávolította róla a különböző hibák és szennyeződések nyomát. A FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 technológia infravörös fénnyel való letapogatással azonosítja és távolítja el a por és a karcolások okozta hibákat, amelyek a leggondosabban tárolt filmeken is megjelennek. A LiDE 500F három további képjavító funkciót kínál: fakulás-korrekciót, szemcsézettség csökkentést és háttérvilágítás-kompenzációt. A fakulás-korrekció a kifakult színeket állítja helyre a régi fényképeken. A szemcsézettség csökkentés a látható szemcséket tünteti el, amelyek nagy fényérzékenységű (nagy ASA értékű) filmek szkenneléskor jelennek meg. A háttérvilágítás-kompenzáció a kép alulexponált területeit teszi világosabbá a gamma beállításával, de csak a sötét részeken, elkerülve a helyesen exponált terület színeinek a kifakulását.
A QARE Level 3 hasonló automatikus képjavítás funkciót kínál a fotónyomatokon.

  

Több képet egyszerre

A hatékonyság növelésére az USB 2.0 Hi-Speed kapcsolat gyors adatátviteli sebességét a Multi-Photo móddal kombinálja. Ezzel maximum tíz különálló képet lehet egyetlen menetben tíz önálló állományba beolvasni.

Korát megelőző szakértelem az optikában

Bármit szkennel is, a LiDE 500F 2400x4800 dpi felbontása és 48 bites színmélysége azt jelenti, hogy az ön képei az eredeti képek és filmek legfinomabb részleteit is hűen adják vissza.

Ideális a dokumentumokhoz

A hatékony "Beolvasás PDF állományba" funkcióval a dokumentumok közvetlenül a szabványos PDF formátumba olvastathatók. A szkenner a képernyőn szabadon mozgatható palettán jeleníti meg a PDF-oldalakat, amelyek tetszőlegesen rendezhetőek. Beolvasás után a PDF állományokba úgy helyezi el automatikusan a szöveget, hogy később ez alapján kereshető és kiválogatható. Ideális megoldás az olyan szöveg-alapú dokumentumokhoz, mint a folyóirat-oldalak, könyv-részletek, számlák vagy rendelések.

Hatékony szoftvertámogatás

A LiDE 500F-hez teljes-értékű, minden szükséges funkciót felkínáló PC és Macintosh szoftvercsomag jár.
A ScanGear meghajtó felhasználói felületét teljesen újratervezték, hogy még egyszerűbb legyen a használata. Új lehetőség, hogy a ScanGear CS meghajtó önmagában is használható és a szkenner különösen gyors kezelését teszi lehetővé.
A CanoScan Toolbox 4.9 egy olyan mini alkalmazás, amely egyszerűsíti a hétköznapi szkennelési feladatokat. Az Adobe RGB színtér támogatásával a Toolbox olyan, "Easy Colour Matching Print" funkciót kínál, amely biztosítja, hogy minden szín-információ eljusson a nyomtatóhoz a színek lehető legjobb reprodukálása érdekében.
Még A3-as méretű dokumentumokat is szkennelhet, a kép-összeillesztő (Image Stiching) funkcióval, amely két A4-es oldal képét tökéletesen egyesíti.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle