Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Nem csak kezdőknek - Canon LIDE25 lapolvasó

2006. március 21. 11:31, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A főként kezdő-modellként ajánlott, elegáns kivitelű lapolvasóval rendkívül vékonyak (mindössze 34 mm magas), a speciális, Z-alakú fedéllel a vaskos, nehezen kezelhető dokumentumok is egyszerűen beolvashatók.

Egyetlen gombnyomással elindítható a beolvasás, a másolás vagy az e-mail melléklet bevitele, a PDF-állományok létrehozása pedig a mellékelt szoftverrel kivitelezhető. A Canon saját fejlesztésű LiDE (LED Indirect Exposure) szenzortechnológiája kitűnő képminőséget biztosító 1200x2400 dpi felbontást kínál, a tápellátás USB-kábelen történik.
Az automatikus karakter-felismerő (OCR = Optical Character Recognition) funkcióval a beolvasott szöveg egyszerűen beágyazható a már létező PDF állományokba, így megkönnyíthető a későbbi szerkesztés és keresés. A beolvasott oldalak egyszerűen átrendezhetőek, az utólag beszkennelt lapok pedig könnyen beilleszthetőek a korábban elkészített PDF-fájlokba.

 

 

Nagyobb felbontás - 48 bites színmélység

Az 1200 x 2400 dpi felbontással és a 48 bites színmélységgel rendkívül pontos színreprodukció és részletgazdagság érhető el. A Canon optikai technológiákban szerzett tapasztalata garantálja a kiváló eredményt mind a finom rajzolatú ábrák, mind pedig a részletgazdag fotók szkennelésekor.

Programozható gyorsgombok

A Canon Toolbox szoftverrel az EZ gombok funkciói megváltoztathatók, testre szabhatóak, így a felhasználó a leggyakrabban használt feladatokat rendelheti a gombokhoz. A kényelmesen használható, Z-alakú fedélnek köszönhetően a vaskos dokumentumok, nagyméretű könyvek és egyedi méretű dokumentumok is beolvashatók, mivel a fedél ilyenkor is biztosítja a szükséges nyomóerőt.
A Multi-Photo üzemmód időt takarít meg, ugyanis egy menetben több fotó is beolvasható, amelyek azonban később önálló állományként menthetők el. A fényképeket szükségtelen pontosan beigazítani a beolvasó-üvegen, ugyanis a Multi-Photo mód nemcsak a több fotó automatikus felismerését kínálja, hanem az esetleg ferdén behelyezett fényképeket is automatikusan egyenes állásúvá teszi.

Minőségi szoftverek

A funkcióik teljes kihasználásához a LiDE 25 szkennerek mellé kiváló karakterfelismerő (OCR) és képkezelő szoftvereket csomagoltak, a Caere OmniPage SE, illetve az ArcSoft PhotoStudio a készülék alaptartozéka.
A ScanGear szoftvermeghajtó szolgáltatásai közé tartozik a QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 képjavítás: a QARE Level 3 néhány kattintással automatikusan helyreállítja a fakult fotók színeit, a szkennelt képről eltávolítja a por- és karcolásnyomokat, valamint csökkenti a filmeknél tapasztalható szemcsézettséget. A felhasználóbarát kezelőfelülettel a szoftver egyszerűen használható és megtakarítja a manuális retusálás időrabló munkáját.
Apró, de fontos újdonság, hogy a ScanGear immár önállóan is használható szoftvermeghajtó, vagyis a felhasználónak a szkenneléshez és a képek mentéséhez nem kell TWAIN-kompatibilis alkalmazást indítania.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 32GB memóriakártya 14 090 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 32GB memóriakártya
Sandisk Compact Flash Extrem 32GB memóriakártya 19 890 Ft Sandisk Compact Flash Extrem 32GB memóriakártya
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 9 290 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle