Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

Canon MV 880X videokamera

2006. február 28. 18:31, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az új "Easy" gomb segítségével a kamera teljesen automata módba kapcsolható, így a felhasználók azonnal, hihetetlenül egyszerűen készíthetnek nagyszerű felvételeket. A digitális videokamera a tiszta, bemozdulástól mentes mozgó- és állóképek érdekében 14-szeres optikai zoommal és elektronikus képstabilizátorral (EIS), nagyfelbontású 16:9-es üzemmóddal, fehér LED-es Szuper éjszakai üzemmóddal, Éjszakai móddal, a túl erős fényeket kiküszöbölő dupla semleges szűrővel, valamint webkamera funkcióval rendelkezik. A digitális videokamera DIGIC DV képfeldolgozó processzora valós osztott csatornákon végzi a videók és a fényképek feldolgozását, a PictBridge kompatibilitás pedig a számítógép használata nélküli közvetlen nyomtatást segíti elő.

1,33 millió képpontos szenzora révén az MV880X nagyobb felbontással rendelkezik, mint a többi 800 ezer pixeles felbontású modell, és ezzel az MV800-as sorozat élére áll. Az általában a drágább modellekre jellemző extra-felbontás észrevehetően javítja a videofelvétel minőségét. A kamera emellett nagyobb felbontású digitális állóképek készítésére is alkalmas, amelyek már képalbumokba szánt nyomatokhoz is felhasználhatók. Kis mérete és tömege ellenére (mindössze 51 mm vastag és 430 grammos) az MV880X nagy, 2,4" képátlójú színes LCD képernyővel rendelkezik.

Canon MV 880X videokamera

16:9 mód

Az új digitális videokamera nagyfelbontású 16:9 szélesvásznú módja a "moziszerű", teljes képernyős megjelenítést szolgálja a széles formátumú televíziókon. A "Letter Box" megjelenítési mód biztosítja a 16:9-es felvétel közben a teljes kép megjelenítését, kiküszöbölve az egyébként "nyújtott" képet. A mozgó és állóképek panoráma-szerű megjelenítését egy 0,6-szoros nagylátószögű előtétlencse szolgáltatja.

Egyszerű használat

Az MV880X kamerán minden a könnyed felvételkészítést és lejátszást szolgálja. Az automata és a programozott mód közötti átkapcsolásra szolgáló "Easy" gombon kívül számos fontos kezelőszerv kényelmesen az ujjak alá simul, hogy a kamera kezelése intuitív és egykezes legyen. Az ergonómikus, ovális kivitelezés vonalasan rovátkolt kapcsolókkal és gombokkal járul hozzá a könnyed használathoz és az "áramvonalas érzés" kialakulásához. A felvételkészítés egyszerűsége érdekében a kamera célirányosan elhelyezett üzemmód-gombokkal rendelkezik: például a "Night Mode" (Éjszakai mód) gombbal, az LCD háttérvilágítás gombbal, valamint a "Widescreen" (Széles formátum) gombbal, amellyel a felhasználó a normál 4:3 és a szélesvásznú 16:9 mód között váltogathat. A menüben választható opciók az egyszerű navigálást szolgálják.

Precíz optika

A precíziós optika területén szerzett több mint 60 éves tapasztalatát kamatoztatva a Canon - a kimagasló kontraszt, és az éles felvételek érdekében - aszférikus lencsetagokat is tartalmazó üvegoptikát épített az MV880X-be, amely megszünteti az alacsony minőségű objektívekre jellemző szférikus aberrációt. A dupla semleges (ND) szűrő segítségével elkerülhető a különböző fehér színárnyalatok elvesztése, amely gyakran jelentkezhet a nagyon fényes helyeken (pl. strandon vagy sípályán) történő felvételkészítés során. Az elektronikus képstabilizátor mérsékli a bemozdulást, és kellemesen egyenletes felvételkészítést biztosít, ami különösen a nagymértékű nagyításoknál fontos, és a legtöbb fényképezési szituációban feleslegessé teszi az állvány használatát.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle