Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS 1200D - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS 1200D

2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Ragadj meg minden lehetőséget!

Szülinapi buliktól kezdve a nyári élményekig – az EOS 1200D fényképezőgéppel mindig kiemelkedő eredményt érhetsz el. Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon világszínvonalú képalkotási rendszerét számos intuitív, könnyen kezelhető vezérlőelemmel kombinálja.

A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek segítségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

swiss replica watches

Canon EOS 1200D 

Készíts gyönyörű, részletgazdag és természetes színekben pompázó 18 megapixeles fotókat, és ragadd meg a pillanat hangulatát. Vágd meg, forgasd el és komponáld újra képeidet anélkül, hogy ez a minőség rovására menne, és nyomtasd ki őket akár A2-es méretben – amiket aztán otthon kitehetsz a falra. A Full HD videók olyanok, mintha profi filmesek készítették volna őket, így HD televízión is bátran lejátszhatod őket. 

Amikor a fényviszonyok romlani kezdenek, az EOS 1200D fényérzékenysége megnő, így a fényképek vaku használata nélkül is élesek maradnak. A környezeti fényben szépen megörökíthető az események hangulata, valamint csodásan visszaadható minden fontos pillanat és természetes arckifejezés. 

DSLR-rel sem nehéz fotózni! A beépített útmutató mellett – ami egyszerűen és érthetően ismerteti a fényképezőgép funkcióit – az EOS 1200D vázhoz elérhető az EOS Companion okostelefon-alkalmazás, ami bemutatja a fényképezés alapjait és az új EOS fényképezőgép használatának első lépéseit.

 

Canon EOS companion 

Az EOS Companion alkalmazással felfedezheted a fényképezőgép funkcióit és szolgáltatásait, hasznos tanácsokkal gazdagodhatsz, és megtudhatod, hogyan boldogulj a fényképezés szempontjából nehéz helyzetekkel.

Az EOS 1200D fényképezőgéppel készített fotók beállításakor a gép elemzi a jelenetet, méri a fényerőt, a színeket, valamint felismeri a mozgást és az arcokat. Ezeket az adatokat felhasználva választja ki a jelenethez legmegfelelőbb fényképezőgép-beállításokat, legyen szó részletgazdag tájképről vagy gyors mozgásról.


  

Az EOS 1200D fényképezőgéppel ugyanolyan könnyen készíthetsz videókat, mint fotókat. Csak válaszd ki a videó módot a fényképezőgép üzemmód tárcsáján, és nyomd meg a start/stop gombot a körülötted lévő hangok és látvány Full HD-ban történő megörökítéséhez – és fedezd fel az új távlatokat.

Könnyedén összeállíthatsz egyszerű történeteket Video-pillanatfelvétel üzemmódban, amelynek segítségével 2, 4 vagy akár 8 perces videoklipeket is készíthetsz, majd játszd le őket video-diavetítésként a fényképezőgépen vagy a számítógépeden. 

Mesélj el történeteket, örökíts meg emlékeket és szőj álmokat – az EOS 1200D nem szab határt a kreativitásodnak. Hangsúlyozd ki a kép fő témáját azáltal, hogy kiemeled a lágy, elmosódott háttérből – ez egy igazi jellemzője a DSLR fotózásnak.

Kölcsönözz egyéni stílust a művészetednek az öt Kreatív filter, például a Szemcsés fekete-fehér, a Játék fényképezőgép, vagy a Halszemhatás használatával. 

Canon EOS 1200D filterek  

Az EOS 1200D az EOS rendszerhez tartozik – ez a fényképezőgépek, objektívek és kiegészítők egy olyan rendszere, amit a világon amatőr és profi fotósok egyaránt nagy becsben tartanak. Amikor majd készen állsz rá, hogy a fényképezés következő szintjére lépj, olyan objektíveket fogsz itt találni, amelyek a távoli témákat közelebb hozzák, több részletet képesek elhelyezni a kompozíción és hatásosabbá teszik a portrékat.

Lenyűgöző felvételek - Kompakt objektívek, melyek elmossák a portrék hátterét, jobban kiemelve ezáltal az alanyt.

Nagyobb befogás - Nagylátószögű zoomobjektív, melynek segítségével több részletet örökíthetsz meg a tájból.

Közelebbről szemlélve - Telezoom-objektív, mely közelebb hozza a témát, így távolról is kiválóan fotózhatsz. 

 

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle