Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
A Kata táskák legnépszerűbb tagjai - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

A Kata táskák legnépszerűbb tagjai

2014. február 17. 19:48, hétfő - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Kata táskák közel 10 éve vannak jelen a boltok polcain. Hihetetlen kényelem, kiváló anyagok és jó gyártási minőség jellemzi a Kata táskákat. Szemezgetünk a legnépszerűbb sorozat tagjai közül.

A Kata D-Light Lite-431 a sorozat legkisebb tagja. Egy kis kameratáska, mely kiválóan alkalmas kompakt fényképezőgép vagy videokamera tárolására annak tartozékaival együtt. 

A fő rekeszben tárolható a kamera, míg a két oldalon a további kiegészítőknek találunk helyet. A beépített fedélzsebben a memóriakártyát, elemeket, akkukat tárolhatjuk, így mindig kéznél vannak. A sárga belső párnázás elsőre extravagánsnak tűnhet, de praktikus lehet, hiszen azonnal átlátható benne a többségében fekete vagy szürke felszerelés.

Külső mérete: 130 x 170 x 110 mm 

 Kata D-Light Lite-431

Kata D-Light Lite-431

 

A Kata D-Light Lite-445 a legnagyobb testvér a sorozatban. Kompakt, divatos kameratáska sokféle hordozási lehetőséggel. Nagyszerűen elfér benne egy zoom objektívvel felszerelt tükörreflexes fényképezőgép vagy egy videokamera. Rendezetten tárolható benne akár 3-5 kiegészítő objektívvel, vakuval, akkumulátorral és más kiegészítőkkel együtt. 

Külső mérete: 220 x 300 x 220 mm 

Kata D-light Lite-445 
Kata D-light Lite-445

 

A legkisebb és legnagyobb testvérek között 6 további méret közül választhatunk, attól függően, hogy milyen felszereléssel rendelkezünk, illetve mit szeretnénk magunkkal vinni. 

Az egyszeri fotós hajlamos a kiegészítőkön, mondjuk a táskán spórolni, pedig egy megbízható darab igen fontos védelmül szolgálhat felszerelése számára.

Ez a KATA hátizsák állványtartóval biztonságos védelmet nyújt D/SLR gépnek objektívvel, természetesen belefér még 3-4 plusz objektív, vaku és a személyes tárgyak is illetve a DR-465 kistestvérből kihagyott laptop rekesszel bővült a darab. TST bordázattal rendelkezik a szerkezeti védelem érdekében.

 

 

Kata D-light DR-466i
Kata D-Light DR-466i

 

A fő rekeszben markolattal fölfelé egy tükörreflexes váz objektívvel tartható, az elemes elválasztó rendszer segítségével pedig az objektívek, vakuk választhatók el egymástól. Ha eltávolítjuk ezt a betétet amikor nem fotózunk, akkor a hátizsák egy hétköznapi táskává alakul át. A nagy felső rekesz a személyes tárgyak és egyéb tartozékok számára lett kialakítva. A tágas külső zsebek gyors zipzáras hozzáférést biztosítanak a kiegészítőkhöz. Oldalán kívülre tehető tartó van vizes palack vagy kis tripod számára

A beépített esővédő egy kis belső zsebbe hajtogatható, ha nem használjuk, és használat után a táska oldalára kilógatható száradni.

A táska hosszú távú hordozását a súlykiegyenlítő, állítható deréköv és a mellkasi öv teszi kényelmessé. A hátizsák kompatibilis a Kata Insertrolley rendszerével, arra az esetre, ha kerekekre is szükségünk lenne a szállításhoz.

Külső méret: 340 x 235 x 430 mm 

A Kata táskák hivatalos forgalmazója a termékekre 5 év magyarországi jótállást vállal.  

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle