Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
NikonEurope bemutatta az i-TTL vakuk új zászlóshajóját, a Nikon SB-910-est - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

NikonEurope bemutatta az i-TTL vakuk új zászlóshajóját, a Nikon SB-910-est

2012. március 30. 13:40, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Gyors, sokoldalú és nagy teljesítményű: az SB-910 átgondolt menüvel és vezérlőkkel rendelkezik, és számtalan lehetőséget nyújt mind a kamerára szerelt, mind a vezeték nélküli vakus fényképezéshez. A nagy teljesítményű készülék remek szolgálatot tesz a stúdióminőséget elváró profik kezében. A kiemelkedő funkcionalitáshoz megnövelt, 17-200 mm közötti zoomtartomány és három megvilágítási minta társul, így a vakus megvilágítás teljes mértékben ellenőrizhető.

„Az SB-900 bebetonozta vezető pozícióját kategóriájának vakui között” – mondta Zurab Kiknadze, a Nikon Europe objektívekért, kiegészítőkért és szoftverekért felelős vezetője. Ez azonban nem minden: „Az új SB-910 feladata, hogy továbbvigye ezt a hagyományt, használhatóság terén pedig még egy szinttel feljebb lépjen a jobb ergonómia és az intuitívabb vezérlők segítségével.”

 Nikon SB-910

Fényvezérlés:


A nagy teljesítményű, hordozható SB-910 fényforrás precíz vakus fényképezést és tökéletes derítést biztosít még a nagy kihívást jelentő megvilágítási helyzetekben is. Tökéletes választás azoknak a profiknak, akik kézben akarják tartani a fény minőségét. Választható középre súlyozott, egyenletes és standard megvilágítási minta, így megoldást kínál minden fényképezési környezetre, és egyenletes fényelosztást biztosít a 17 és 200 mm között állítható zoomtartományban. Állítható fej segíti az indirekt vakuzást. A dőlés maximális értéke felfelé 90º, lefelé 7º, jobbra és balra pedig 180º. A továbbfejlesztett hővédelmi rendszerének köszönhetően optimálisabb a hőérzékelés és az újratöltési idő kezelése.

Könnyed vezérlés:


Az SB-910 továbbfejlesztett ergonómiát és átgondolt menürendszert kínál, így a vezérlése még intuitívabb. Megbízhatóság tekintetében természetesen egyezik az előző változatokkal. A menük egyértelműbbek, a választó tárcsa pedig léptethető, így a beállítások módosítása tapintással is érezhető. A megvilágított gombok jól láthatók a sötétben. Az SB-910 kemény (műanyag) tokkal, valamint tartós és könnyen felszerelhető színszűrőkkel rendelkezik.

A Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerhez tartozó SB-910 könnyedén emelhető be a több vakuból álló rendszerekbe is.

 

Fő jellemzők:

 

Professzionális i-TTL (intelligens TTL) vaku: kompatibilis az FX- és DX-formátumú SLR-fényképezőgépekkel. A Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerbe tartozik, ezért a vaku által bevilágított terület teljesen vezérelhető.

 

Kulcsszám: 34 (standard)/39 (középre súlyozott)/31 (egyenletes) (FX formátum, ISO 100, m, 35 mm-nél)

 

Maximális kulcsszám: 54,5 (standard, FX-formátum, ISO 100, m, 135 mm-nél)

Középre súlyozott, egyenletes és általános megvilágítási minták: Középre súlyozott módban a fő megvilágítás a kép közepére kerül; telefotó-objektívek esetén hasznos. Az egyenletes mód egyenletesen osztja el a fényt a teljes képen; csoportképeknél hasznos. A standard mód kiegyensúlyozott megosztást biztosít a teljesítmény és a fényelosztás között.

A többfokozatú, automatikus zoom széles, 17-200 mm-ig terjedő tartományt fed le.

A kifinomult ergonómia intuitív használatot tesz lehetővé. A nagy LCD-kijelző, a tiszta menürendszer, a kényelmesen elhelyezett vezérlők és a megvilágított gombok könnyű használatot biztosítanak még kevés fény esetén is.

A készülék automatikusan felismeri az érzékelő formátumát: FX vagy DX.

Gyors újratöltés: LR6 NiMH-akkumulátorok használata esetén 2,3 másodperc.

AF-segédfény: kompatibilis a Multi-CAM 3500 FX/DX AF érzékelőmoduljával.

Indirekt vakuzás: vízszintesen 180º-ban elforgatható jobbra és balra; felfelé 90º-ban, lefelé pedig 7º-ban dönthető.

Hővédelmi rendszer: figyelmeztet az intenzív fényképezés közbeni túlzott hőtermelésre.

A csomagban kemény izzólámpa és fénycső típusú színszűrők is találhatók.

Automatikus szűrőérzékelés: A vaku automatikusan beigazítja a csatlakoztatott fényképezőgép színhőmérséklet-beállításait az éppen használt szűrő színének megfelelően.

Firmware a csatlakoztatott fényképezőgép adattárolóján keresztül frissíthető.

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle