Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Kényelmes, érintésvezérléses menü - Olympus µ-8000

2009. július 30. 16:15, csütörtök - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A csúcstechnológiás készülék 10 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságig ütésálló, és nagy pontosságú 3,6x-es nagylátószögű optikai zoomot alkalmaz. Ennek köszönhetőn ideális partner hegyeket és völgyeket átszelő expedíciók során. A kényelmes érintésvezérlés segítségével a fényképezőgép a váz megérintésével működtethető. Mindemellett a μ TOUGH-8000 Kettős képstabilizáló rendszere tökéletesen éles képek készíthetőek a zoom maximális állása mellett és gyenge fényviszonyok mellett is. Így amikor legközelebb kalandokat tervez, ezt a fényképezőgépet feltétlenül vigye magával, mert az események csak arra várnak, hogy megörökítse.

Igény szerint ellenálló

A µ TOUGH-8000 és a µ TOUGH-6000 modellekkel a felhasználók igényeiknek megfelelő ellenálló-képességet választhatnak. A kategóriájában csúcsmodell, a µ TOUGH-8000 tökéletes azok számára, akik szeretik a végsőkig feszíteni a határokat: a 10 méteres mélységig vízálló***, 2 méteres magasságig ütésálló** és -10°C-ig fagyálló és 100 kg terhelésig**** törésálló fényképezőgép nem igényel kíméletes bánásmódot, miközben kiváló eredményeket produkál. Testvérmodellje, a µ TOUGH-6000 sem kényes. Fagyálló jellemzői mellett 3 méteres mélységig vízálló***, és 1,5 méteres magasságig ütésálló**.

Olympus mju 8000

Tágítsa a lehetőségeket

Mindkét fényképezőgép a µ TOUGH sorozat EISA díjnyertes µ 1030 SW előd modellnél alkalmazott sokoldalú 3.6x-os nagylátószögű zoommal rendelkezik. Az objektív mindössze 28 mm-es* minimális gyújtótávolságot biztosít fantasztikus csoportképek és közeli építészeti minták megörökítéséhez, amely egészen 102 mm-ig terjed, amely alkalmas a ráközelítésre távoli témák fotózásakor.

Intsen búcsút az életlenségnek

Kettős képstabilizáló rendszer is társul a µ TOUGH-8000 és µ TOUGH-6000 képjavító tulajdonságaihoz. Az életlenségtől mentes képek olyan fotózási körülmények mellett is impresszív felvételeket garantálnak, amikor egyébként nehéz elkerülni a fényképezőgép bemozdulását.

Maximalizálható fényképezőgép-vezérlés és képalkotó teljesítmény

A 6,9 cm/2,7” átmérőjű HyperCrystal III LCD-kijelzőn 39 nyelven megjeleníthető intuitív menü mellett, mindkét modell további újszerű vezérlést tesz lehetővé. Érintésvezérléses üzemmódban számos beállítás gyorsan hozzáférhető a váz megkoppintásával – ami egyben azt is jelenti, hogy a beállítások kesztyűben is egyszerűen elvégezhetőek.

A µ TOUGH-8000 és a µ TOUGH-6000 ellenálló-képessége nem jelent minőségi áldozatot.
A 12 illetve 10 megapixelnek köszönhetően mindkét modell elegendő felbontóképességet kínál a legapróbb részletek valósághű megörökítéshez is. Mindkét fényképezőgép praktikus funkciókkal rendelkezik, a látványos eredmények eléréséhez. A µ TOUGH-8000 három arc felismerésére Arcfelismerő technológiája garantálja a fotóalanyok mindig tökéletes élességét és expozícióját. A µ TOUGH-6000 akár 16 arc felismerésére alkalmas Továbbfejlesztett arcfelismerő technológiája praktikus Mosolyfotó funkciója akkorra időzíti az exponálást, amikor a fotóalany mosolyog. Az Árnyékkompenzáló technológia optimális kontraszt szintek elérést biztosítja a kép egészén. A felvételkészítés egyszerűségét tovább fokozza az Intelligens automata üzemmód: felismeri a kompozíciót, és az öt leggyakrabban előforduló helyzetnek megfelelően automatikusan elvégzi a beállításokat. Mindemellett a Retusáló üzemmód felvételkészítés közben teszi simává az fotóalany bőrének megjelenését, így ragyogóbb bőrtónust reprodukál.

Olympus mju 8000

Az ellenálló µ TOUGH-8000 és µ TOUGH-6000 természetes választás azok számára, akik az aktív életmóddal lépést tartó fényképezőgépet keresnek.

*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
**A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
***Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
****Az Olympus vizsgálati feltételei mellett

Jellemzői:

• Fotózás nehéz körülmények között - 2 méterig ütésálló**, 10 méterig vízálló***, 100 kg-ig törésálló**** és -10°C-ig fagyálló
• A nagy pontosságú, 3,6x-es nagylátószögű optikai zoommal (28-102 mm*) bármilyen felvétel rögzíthető a nagyszerű tájképektől a lenyűgöző közeli felvételekig, extrém körülmények között is
• A kettős képstabilizáló rendszer megakadályozza az életlenséget
• Kényelmes, érintésvezérléses menü
• 12 megapixel a poszterméretű nyomtatáshoz
• 6,9 cm/2,7" HyperCrystal III LCD-kijelző a létező legjobb előnézetet biztosít ragyogó napsütésben és extrém szögből egyaránt (230000 képpont)
• A továbbfejlesztett Arcfelismerő technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas, plusz a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
• Tökéletes képek egyszerűen - Az Intelligens Automata üzemmód érzékeli az öt leggyakrabban előforduló kompozíciót, és ezeknek megfelelően automatikusan végzi el a beállításokat, beleértve az élességet és az expozíciót is
• Manométer a lég- és víznyomás egyszerű ellenőrzésére
• LED-es segédfény a víz alatti makró felvételek megvilágításához
• Őrizze meg emlékeit filmfelvételeken!
• xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis

*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
**A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
***Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
****Az Olympus vizsgálati feltételei mellett

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle