Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Kényelmes, érintésvezérléses menü - Olympus µ-8000 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Kényelmes, érintésvezérléses menü - Olympus µ-8000

2009. július 30. 16:15, csütörtök - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A csúcstechnológiás készülék 10 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságig ütésálló, és nagy pontosságú 3,6x-es nagylátószögű optikai zoomot alkalmaz. Ennek köszönhetőn ideális partner hegyeket és völgyeket átszelő expedíciók során. A kényelmes érintésvezérlés segítségével a fényképezőgép a váz megérintésével működtethető. Mindemellett a μ TOUGH-8000 Kettős képstabilizáló rendszere tökéletesen éles képek készíthetőek a zoom maximális állása mellett és gyenge fényviszonyok mellett is. Így amikor legközelebb kalandokat tervez, ezt a fényképezőgépet feltétlenül vigye magával, mert az események csak arra várnak, hogy megörökítse.

Igény szerint ellenálló

A µ TOUGH-8000 és a µ TOUGH-6000 modellekkel a felhasználók igényeiknek megfelelő ellenálló-képességet választhatnak. A kategóriájában csúcsmodell, a µ TOUGH-8000 tökéletes azok számára, akik szeretik a végsőkig feszíteni a határokat: a 10 méteres mélységig vízálló***, 2 méteres magasságig ütésálló** és -10°C-ig fagyálló és 100 kg terhelésig**** törésálló fényképezőgép nem igényel kíméletes bánásmódot, miközben kiváló eredményeket produkál. Testvérmodellje, a µ TOUGH-6000 sem kényes. Fagyálló jellemzői mellett 3 méteres mélységig vízálló***, és 1,5 méteres magasságig ütésálló**.

Olympus mju 8000

Tágítsa a lehetőségeket

Mindkét fényképezőgép a µ TOUGH sorozat EISA díjnyertes µ 1030 SW előd modellnél alkalmazott sokoldalú 3.6x-os nagylátószögű zoommal rendelkezik. Az objektív mindössze 28 mm-es* minimális gyújtótávolságot biztosít fantasztikus csoportképek és közeli építészeti minták megörökítéséhez, amely egészen 102 mm-ig terjed, amely alkalmas a ráközelítésre távoli témák fotózásakor.

Intsen búcsút az életlenségnek

Kettős képstabilizáló rendszer is társul a µ TOUGH-8000 és µ TOUGH-6000 képjavító tulajdonságaihoz. Az életlenségtől mentes képek olyan fotózási körülmények mellett is impresszív felvételeket garantálnak, amikor egyébként nehéz elkerülni a fényképezőgép bemozdulását.

Maximalizálható fényképezőgép-vezérlés és képalkotó teljesítmény

A 6,9 cm/2,7” átmérőjű HyperCrystal III LCD-kijelzőn 39 nyelven megjeleníthető intuitív menü mellett, mindkét modell további újszerű vezérlést tesz lehetővé. Érintésvezérléses üzemmódban számos beállítás gyorsan hozzáférhető a váz megkoppintásával – ami egyben azt is jelenti, hogy a beállítások kesztyűben is egyszerűen elvégezhetőek.

A µ TOUGH-8000 és a µ TOUGH-6000 ellenálló-képessége nem jelent minőségi áldozatot.
A 12 illetve 10 megapixelnek köszönhetően mindkét modell elegendő felbontóképességet kínál a legapróbb részletek valósághű megörökítéshez is. Mindkét fényképezőgép praktikus funkciókkal rendelkezik, a látványos eredmények eléréséhez. A µ TOUGH-8000 három arc felismerésére Arcfelismerő technológiája garantálja a fotóalanyok mindig tökéletes élességét és expozícióját. A µ TOUGH-6000 akár 16 arc felismerésére alkalmas Továbbfejlesztett arcfelismerő technológiája praktikus Mosolyfotó funkciója akkorra időzíti az exponálást, amikor a fotóalany mosolyog. Az Árnyékkompenzáló technológia optimális kontraszt szintek elérést biztosítja a kép egészén. A felvételkészítés egyszerűségét tovább fokozza az Intelligens automata üzemmód: felismeri a kompozíciót, és az öt leggyakrabban előforduló helyzetnek megfelelően automatikusan elvégzi a beállításokat. Mindemellett a Retusáló üzemmód felvételkészítés közben teszi simává az fotóalany bőrének megjelenését, így ragyogóbb bőrtónust reprodukál.

Olympus mju 8000

Az ellenálló µ TOUGH-8000 és µ TOUGH-6000 természetes választás azok számára, akik az aktív életmóddal lépést tartó fényképezőgépet keresnek.

*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
**A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
***Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
****Az Olympus vizsgálati feltételei mellett

Jellemzői:

• Fotózás nehéz körülmények között - 2 méterig ütésálló**, 10 méterig vízálló***, 100 kg-ig törésálló**** és -10°C-ig fagyálló
• A nagy pontosságú, 3,6x-es nagylátószögű optikai zoommal (28-102 mm*) bármilyen felvétel rögzíthető a nagyszerű tájképektől a lenyűgöző közeli felvételekig, extrém körülmények között is
• A kettős képstabilizáló rendszer megakadályozza az életlenséget
• Kényelmes, érintésvezérléses menü
• 12 megapixel a poszterméretű nyomtatáshoz
• 6,9 cm/2,7" HyperCrystal III LCD-kijelző a létező legjobb előnézetet biztosít ragyogó napsütésben és extrém szögből egyaránt (230000 képpont)
• A továbbfejlesztett Arcfelismerő technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas, plusz a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
• Tökéletes képek egyszerűen - Az Intelligens Automata üzemmód érzékeli az öt leggyakrabban előforduló kompozíciót, és ezeknek megfelelően automatikusan végzi el a beállításokat, beleértve az élességet és az expozíciót is
• Manométer a lég- és víznyomás egyszerű ellenőrzésére
• LED-es segédfény a víz alatti makró felvételek megvilágításához
• Őrizze meg emlékeit filmfelvételeken!
• xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis

*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
**A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
***Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
****Az Olympus vizsgálati feltételei mellett

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle