Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

Samsung Pro 815 termékismertető

2006. február 27. 12:53, hétfő - SG.hu
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Samsung Pro 815 hivatalos bejelentése végre megtörtént. A digitális fényképezőgép érdekessége, hogy egyszerre több fronton is megpróbál a konkurencia fölé licitálni.

Nézzük hát először azokat a tulajdonságokat, melyekben a Pro 815 egyedülállónak ígérkezik. Először is a felbontása 8 megapixel, ami kétségtelenül a legnagyobb a kategóriájában, de akad még néhány gyártó, amely kínál ilyen felbontású gépet. A 15x-ös optikai zoom azonban több mint érdekesnek ígérkezik, mivel jelenleg nincs a digitális piacon ekkora zoomátfogású fényképezőgép. Alapja egy Schneider-Kreuznach Varioplan optika, mely 28-420 mm-nek megfelelő kisfilmes látószöget biztosít a gép számára, ezzel a széles látószög és a hosszú tele tartományban is jó alternatívát kínál.

 

 

A Pro 815 büszkélkedhet a legnagyobb LCD kijelzővel is, mégpedig 3,5" átmérőjűvel, amely az ígéretek szerint napsütésben is jól látható lesz majd. Úgyszintén ez a gép ígéri az eddigi legnagyobb kapacitású, 1900 mAh-s és 7,4 V-os lítium-ion akkumulátort, ami 500 kép elkészítését teszi lehetővé egy feltöltéssel.

A legek sora eddig ért, de a Pro 815 tartogat még érdekességeket. A gép tetején is egy TFT LCD-t találunk, mely 1,44" széles, és a szokásos információk mellett felső keresőként is használható. Kimagasló sebességet ígér a PRO 815 gyártója. A záridő késleltetés mindössze 0,05 másodperc, a gép bekapcsolás után 1 másodperc múlva már fotózásra kész, két kép elkészülte között pedig 1,3 másodpercnek kell eltelnie. Sorozatban 2,5 fps sebességgel fényképezhetünk, de lehetőség van az Ultra High-Speed mód választására is, amely 10 fps sebességet biztosít, de csak 1 megapixeles maximális képméret mellett.

 

 

Talán mondanunk sem kell, hogy a gép az automata funkciók mellett minden lényeges expozíciós beállítás tekintetében manuálisan is szabályozható. A külső kezelőszerveknek köszönhetően ezen funkciók gyorsan, a menüben való kotorászás nélkül állíthatók. Az előzetes képek alapján a zoom és a élesség állítása is gyűrűs megoldással lehetséges, így a Pro 815 ezzel is a komolyabb gépek érzetét kelti. Megjelenése augusztusban esedékes a gyártó szerint, nyitóára pedig 600 font lesz, mely jelenlegi árfolyamon kb. 225 000 Ft.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle