Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Digitális termékek tiszítása, ápolása

2009. június 02. 16:05, kedd - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Egy fényképezőgépen, videokamerán elsősorban a külső burkolat és a digitális kijelző szennyeződhet. E mellett a leggyakoribb problémát az optika bepiszkolódása okozhatja, amely az elkészített felvételeken is megjelenik. Ezáltal nem tudjuk a megfelelő eredményt elérni a készülékünkkel. Ahhoz, hogy ne okozunk kárt, célszerű a megfelelő eszközöket használni és még csak nem is kell ehhez mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

LensPen OriginalLensPen Original - Nagyszerű új lehetőség az optikai lencsék tisztítási módszerében

Könnyen kezelhető rejtett ecsettel és egy különleges aktív-szén technológia segítségével tisztíthat, amely soha nem szárad ki. Biztonságos, és könnyen kezelhető. Szabadalmaztatott  szén alapú tisztító por felhasználásával működik, mely soha nem folyik ki és nem szárad ki. Tökéletes kamerák, fényképezőgépek , távcsövek, teleszkópok, objektívek és egyéb optikai eszközök lencséinek tisztításához.

LensPen MicroPro

Biztonságosan és hatékonyan tisztít mikrokamera lencséket. Különlegesen tervezett hegyével eléri azokat a területeket is, melyeket nagyobb testvérei nem tudnak. Behúzható ecsete eltávolítja a port és egyedülálló LensPen összetevőinek köszönhetően felülmúl minden más tisztítási módszert.

LensPen Digiklear

DigiKlear

A DigiKlear-t speciálisan optikai szűrők és digitális fényképezőgépek LCD-kijelzőjének tisztítására tervezték. Ugyancsak alkalmazható videókamerák, PDA-k, mobiltelefonok és egyéb kijelzők tisztítására is. A háromszög formájúra kialakított hegye alkalmas az LCD képernyők sarkainak tisztítására is.

ProPack I. - objektív és TFT tisztító eszköz

Az öt részből álló összeállítás tartalmazza a legnépszerűbb LensPen-termékeket: 1. LensPen: Az objektívek első és hátsó lencséinek tisztításához, 2. Cell-Klear: Kis részekhez, mobiltelefon-objektvekhez, web-kamerákhoz, 3.DigiKlear: Optikai szűrőkhöz, valamint LCD kijelzőkhöz, 4. MiniPro II: Kis objektívekhez, fényképezőgépek és videókamerák keresőihez, 5. MicroKlear:Finom mikroszálas nagy optikai tisztítókendő

 

LensPen ProPack II
 
LensPen ProPack II 

 

ProPack II. - objektív, TFT és notebook tisztító eszköz

Az öt részből álló összeállítás tartalmazza a legnépszerűbb LensPen-termékeket: 1. LensPen: Az objektívek első és hátsó lencséinek tisztításához, 2. Cell-Klear: Kis részekhez, mobiltelefon-objektvekhez, web-kamerákhoz, 3. DigiKlear: Optikai szűrőkhöz, valamint LCD kijelzőkhöz, 4. MiniPro II: Kis objektívekhez, fényképezőgépek és videókamerák keresőihez, 5. LapTop-Pro: Számítógépek billentyűjéhez és monitorokhoz.

SensorKlear II Plus - CCD és CMOS érzékelőkhöz


A Cleaning Kit kiválóan alkalmas digitális kamerák CCD és CMOS érzékelőinek tisztítására. 

LensPen SensorKlear Kit

Tartalma: 1db LensPen SensorKlear tisztító ceruza és 1db Marok levegő-pumpa. 

A Sensorklear-2-A aktív szén technológián alapuló tisztító eszköz. Tisztítás során a termék így a zsírokat, olajokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál.

A pumpa hatékonyan távolítja el a felületre tapadt port, szilárd szennyeződéseket. A tetején lévő szelep gondoskodik arról, hogy a levegő áramlása mindig csak egy irányban történjen. 

MobileKlear Kit


A szett magába foglalja azt a két terméket, melyre ahhoz van szükség, hogy a mobiltelefon kameráját csúcsformában legyen: 1db Cell-Klear toll a mobillal készíthető képek tisztább minőségéért és 1db MicroKlear mikroszálas ruha letörölni a port, ujjlenyomatokat, és egyéb szennyeződéseket a kijelzőről.

NavKlear - GPS kijelző tisztító Kit

Egyik végén egy ultra lágy szarvasbőr a speciális folyásmentes tisztítószerrel, mely a ragacsos ujjlenyomatok képernyőről való eltávolítására alkalmas. A másik végén két ecset található: egyik a port távolítja el a képernyőről, a másik pedig a sarkokból. Kompakt és könnyen hordozható. 

A LensPen termékek teljes kínálatát itt tudja megtekinteni.

Kapcsolódó termékek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle