Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínála...
2014. február 23. 15:21, vasárnap - Perfact Kiadó

A Perfact Kiadó fotóskönyvei ezentúl elérhetőek webshopunkban és üzleteink polcain is.

Canon Digital IXUS WIRELESS

2006. február 15. 08:00, szerda - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon bemutatta a Digital IXUS WIRELESS-t, a Canon első vezeték nélküli digitális kompakt fényképezőgépét. A közkedvelt IXUS stílus és teljesítmény ezúttal a modern, vezeték nélküli Wi-Fi (IEEE 802.11b) adatátviteli szabvánnyal gazdagodik, s ezzel új minőségi szintre emeli a digitális fényképezés kényelmét. A Digital IXUS WIRELESS számos új funkciót kínál, beleértve a vezeték nélküli automatikus képátvitelt és a felvételkészítés szintén kábelmentes számítógépes vezérlését. A termék tartozéka a WA-1E vezeték nélküli nyomtató-adapter , amely lehetővé teszi a PictBridge kompatibilis nyomtatókon történő közvetlen nyomtatást. A Digital IXUS WIRELESS a közeljövőben megvásárolható a magyarországi szaküzletekben is.

 

A fényképezőgép vezeték nélküli funkciója az új Slit & Frame formatervezéssel párosul, így a fényképezőgép hű marad a hagyományos IXUS stílushoz. Ezüst kivitelezésével és a vezeték nélküli kommunikáció során felfénylő LED-es kijelzőjével a kompakt Digital IXUS WIRELESS várhatóan a csúcsminőség és az elegancia kedvelőit hódítja meg. A képminőséget az 5 millió képpontos CCD képérzékelő, a 3-szoros optikai zoom-os UA (Ultra-high refractive index Aspherical) objektív és a Canon második generációs DIGIC II képfeldolgozó processzora biztosítja. A fényképezőgép emellett nagy fényerejű, 5,1 cm képátlójú (2 hüvelykes) LCD kijelzővel, valamint a kreatív fotózást kínáló 14 felvételi móddal rendelkezik.
„A vezeték nélküli technológia kilép az irodákból és az otthoni hálózatok mindennapos részévé válik. A Canon jövőképe szerint a Wi-Fi lesz a következő nagy trend a digitális fotózás piacán" – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. „A Digital IXUS WIRELESS pontosan a kábelmentes eszközöktől elvárható szabadságot és könnyed használatot nyújtja."

A vezeték nélküli használat kényelme
A Digital IXUS WIRELESS vezeték nélküli adatátviteli funkciója zökkenőmentes kommunikációt biztosít a képek áttöltéséhez és nyomtatásához a lakás vagy iroda bármely pontjáról . A fényképezőgépen gyorsan és könnyedén regisztrálható akár 8 céleszköz is – beleértve a vezeték nélküli hozzáférési pontokat is – így lehetővé válik a gép beépítése a már meglévő otthoni kábelmentes hálózatokba. A legfontosabb vezeték nélküli funkciók a következők:
• Vezeték nélküli közvetlen nyomtatás: a mellékelt – a fényképezőgépen előregisztrált – vezeték nélküli nyomtatási adapter a PictBridge porthoz csatlakoztatható, és lehetővé teszi a PictBridge kompatibilis nyomtatókon való közvetlen nyomtatást2 (beleértve a Canon SELPHY CP sorozatú kompakt fotónyomtatóit).
• A fényképezőgép és a számítógép1 vezeték nélküli csatlakoztatása révén a fotósok a képeket automatikusan egy USB porthoz csatlakoztatott fotónyomtatón is kinyomtathatják.
• Automata átvitel mód: a fényképezőgép közvetlenül az exponálást követően automatikusan áttölti a képeket és a mellékelt szoftverrel megjeleníti azokat a számítógép monitorán, így a képeket azonnal a teljes képernyőre nagyítva mutathatja meg barátainak.
• Vezeték nélküli távfényképezés: lehető teszi a vezeték nélküli, számítógéppel1 vezérelt fényképezést – ezáltal ideálisan fotózhatók például a baráti összejövetelek és a kedvenc háziállatok.

Biztonság
A Digital IXUS WIRELESS kommunikációs rendszere biztonságos, mivel megakadályozza a vezeték nélküli adatátvitel lehallgatását, így az adatok nem kerülhetnek illetéktelenek birtokába. Az ipari szabvány WEP-en kívül a fényképezőgép a WPA-PSK és TKIP/AES titkosítást is alkalmazza, ezzel még nagyobb adatbiztonságot nyújt.

Felbontás és optika
A CCD képérzékelő 5 millió képpontos felbontásának köszönhetően a Digital IXUS WIRELESS-szel A3-as méretben is kiváló minőségű nyomatokat biztosító felvételek készíthetők. A fényképezőgép 3-szoros optikai zoom-os (35–105 mm-nek megfelelő) objektívje Ultra High Refractive Index Aspherical (UA) lencsetaggal rendelkezik, amely a képminőség feláldozása nélkül tette lehetővé a fényképezőgép karcsú kialakítását.

 

Canon Digital IXUS WIRELESS

Hatékony képfeldolgozás
A DIGIC II processzor nagy teljesítményt és villámgyors képfeldolgozást biztosít: a DIGIC II vezérli a fényképezőgép 9 pontos AiAF (mesterséges intelligenciával támogatott) autofókusz rendszerét, amely a nem középponti témákat is a legnagyobb pontossággal állítja élesre. Az iSAPS technológia a téma elemzése révén minden felvétel előtt optimalizálja a beállításokat, így bármilyen helyzetben a lehető legjobb képek készülnek.
Felvételi módok és különleges effektusok
14 felvételi módjával a fényképezőgép minden fényképezési szituációban remekül megállja helyét. A választható felvételi módok között megtalálható az „Automata”, a „Kézi”, a „Digitális makró”, a „Portré”, a „Panoráma” funkció és az „Éjszakai felvétel”, továbbá 6-féle „Különleges” felvételi mód is rendelkezésre áll. A „Videó” mód segítségével extra-hosszú (akár 1 GB méretű ) kiváló minőségű, 30 képkocka/mp-es mozgókép készíthető VGA-felbontással és természetesen hanggal. A „Saját színek” funkció révén a Digital IXUS WIRELESS felhasználói kreatívabban használhatják ki a digitális fotózás előnyeit. A fényképezőgépen számos különleges effektus alkalmazható, amelyek hatása valósidőben, a képek és a videók készítésével egyidőben figyelemmel kísérhetők az LCD-n. Ilyen például a „Színcsere” és az „Egyedi szín” mód, amelyek lehetővé teszik a kívánt színegyensúly kiválasztását (különböző vörösek, zöldek, kékek, illetve bőrszín).

 

Lejátszási funkciók
A Canon Intelligens helyzetérzékelő szenzortechnológiája felismeri, ha a fényképezőgép vízszintesből függőleges helyzetbe kerül, és lejátszáskor automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja el a képeket. A fényképezőgépen színvonalas diavetítések készíthetők: a felvételek egymás után, zökkenőmentesen jeleníthetők meg a fényképezőgép 2 hüvelyk képátlójú LCD monitorán, illetve a mellékelt AV kábel segítségével a televízió képernyőjén is.

Szoftvercsomag
A Digital IXUS WIRELESS-hez egy minden részletre kiterjedő szoftvercsomag is tartozik, amelynek része a képek, videók és diavetítések szerkesztésére és rendszerezésére szolgáló Canon ZoomBrowser EX 5.5 (Windows), illetve ImageBrowser 5.5 (Mac) program. A szoftvercsomag tartalmazza a PhotoRecord 2.2 nyomtatóprogramot, a panorámaképek készítésére szolgáló PhotoStitch alkalmazást, valamint az ArcSoft képszerkesztő szoftverét, a PhotoStudio-t. A felhasználóbarát Canon Wireless Camera Setup alkalmazás1 segítségével gyorsan és könnyedén állíthatók be a csatlakozás céleszközei.
A szoftverek a következő operációs rendszerekkel működnek együtt: Windows 98 SE, ME, 2000 (SP4), XP (SP1/2), illetve Mac OS X (10.2-10.4 verzió). (A vezeték nélküli kapcsolat csak SP2 javítócsomaggal frissített Windows XP rendszeren használható. A fényképezőgép támogatja a PTP protokollt, amely a Windows XP és Mac OS X rendszereken külön illesztő-program telepítése nélkül is lehetővé teszi a képek áttöltését.)

 

Kiegészítők
A Digital IXUS WIRELESS fényképezőgéphez egy sor hasznos kiegészítő kapható, többek között az alábbiak:
 DCC-500 stílusos, puha bőrtok
 HF-DC1 nagy teljesítményű vaku
 CB-2LVE akkumulátortöltő
 NB-4L ultravékony akkumulátor
 ACK-DC20 hálózati adapter

A fényképezőgép az MMC és az SD kártyákkal is kompatibilis. A gyári csomagolás egy 16 MB-os Canon SD kártyát tartalmaz.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle