Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Új Sony fényképkeretek: egyszerűen szépek

2009. január 21. 16:10, szerda - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Gyönyörű képek, csodás design, okos funkciók … és könnyű kezelhetőség

Mostantól még inkább érdemes megmutatni a gondosan dédelgetett emlékeket. A Sony új ‘S-Frame’ digitális fényképkeretei a valaha látott legszebb HD képminőséget és az okos, könnyedén kezelhető funkciók széles tárházát biztosítja az Ön számára.

Sony DPF-V1000 Black
 
Sony DPF-V1000 Black

 

A luxus kivitelnek és a számos, 7”-10” között kapható méretnek köszönhetően biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

Egyszerűen helyezze be a fényképezőgépéből a médiakártyát vagy kösse össze a számítógéppel és azonnal átmásolhatja a teljes fényképgyűjteményét. Az X-sorozatú keretek hatalmas, 2 GB-os memóriával rendelkeznek, amelyek akár 4000 fotó tárolására alkalmasak (a 2 megapixeles felbontásban tárolt képek esetén hatékonyabban kihasználható a tárolókapacitás).

A felsőkategóriás X-sorozatú modellek Super Photo LCD panellel büszkélkedhetnek. Ezek az újonnan kifejlesztett LCD kijelzők hihetetlen természetes, részletgazdag képeket biztosítanak utolérhetetlen kontrasztban csökent fényerő mellett is. A különbség azonnal látható a mély és erős feketék, a szemet gyönyörködtető árnyéktónusok esetén még napsütéskor is, köszönhetően a “Jet black” funkciónak.

Az X-és V sorozatú modellek mindegyikében megtalálható BIONZ képalkotó processzor kelti életre a képeket, a részletek, az élethű színek és tónusok által. Ez a nagyteljesítményű képalkotó rendszer a nagyméretű fájlokat is könnyedén kezeli, olyan felbontásban mutatva meg pillanatok alatt a felvételt, ahol más képkeretek már feladták.

Sony DPF-V1000 White
 
Sony DPF-V1000 White

 

A BIONZ processzor és az Auto Touch-Up (X- és V-sorozat) együttese a gyakori problémák még szélesebb skáláját orvosolja. Vörösszem, lágy fókusz, bőrtónus-hibák és sok más is azonnal javítható PC nélkül az expozíciós korrekciók által.

A korábbinál több megjelenítési opció érhető el könnyedén. A diavetítési módok egész tárháza mellett az óra, naptár, “időgép” (a képkészítés dátumát is megjelenítő diavetítés), fényképalbum és egyéb kreatív nézetek segítségével jeleníthetők meg a fotók. Akár saját naptárát is elkészítheti, a hónapokhoz meghatározott képeket rendelve, ráadásul emlékeztetőket (pl. születésnap vagy évforduló) is hozzáadhat.

A felhasználóbarát képkeresőkkel (X- és V-sorozat) könnyedén megtalálhatók a kedvenc felvételek több száz vagy ezer fotó közül is. A tárolt képek események, könyvjelzők vagy mappák szerint is kereshetők, így a kívánt képek még gyorsabban előhívhatók. Amennyiben mappát másol át a számítógépről, a mappa neve megmarad, így sokkal könnyebb pl. a karibi nyaralás képeit is megtalálni.

Sony DPF-P72
 
Sony DPF-P72

 

Az összes S-sorozatú képkeret automata “álló-fekvőkép” szenzort is tartalmaz, amely intelligens módon forgatja a képeket a megfelelő helyzetbe.

Az új ébresztőóra funkcióval a legkedvesebb emlékeit megpillantva ébredhet. Az automata elsötétítés (X- és V-sorozat) a panel fényerejét csökkenti abban az esetben, ha a környezet fényereje csökken, így az energiafelhasználás optimális lesz. A fényképkeret időzítetten is be- és kikapcsolható.

Az X- és V-sorozatú modellek bármely HD Ready televízióval is összeköthetők így a diavetítés még nagyobb képméretben, akár zenei aláfestéssel is élvezhető.

Az S sorozatú Sony digitális fényképkeretek 2009 áprilisától kaphatók.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle