Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Új Sony fényképkeretek: egyszerűen szépek

2009. január 21. 16:10, szerda - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Gyönyörű képek, csodás design, okos funkciók … és könnyű kezelhetőség

Mostantól még inkább érdemes megmutatni a gondosan dédelgetett emlékeket. A Sony új ‘S-Frame’ digitális fényképkeretei a valaha látott legszebb HD képminőséget és az okos, könnyedén kezelhető funkciók széles tárházát biztosítja az Ön számára.

Sony DPF-V1000 Black
 
Sony DPF-V1000 Black

 

A luxus kivitelnek és a számos, 7”-10” között kapható méretnek köszönhetően biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

Egyszerűen helyezze be a fényképezőgépéből a médiakártyát vagy kösse össze a számítógéppel és azonnal átmásolhatja a teljes fényképgyűjteményét. Az X-sorozatú keretek hatalmas, 2 GB-os memóriával rendelkeznek, amelyek akár 4000 fotó tárolására alkalmasak (a 2 megapixeles felbontásban tárolt képek esetén hatékonyabban kihasználható a tárolókapacitás).

A felsőkategóriás X-sorozatú modellek Super Photo LCD panellel büszkélkedhetnek. Ezek az újonnan kifejlesztett LCD kijelzők hihetetlen természetes, részletgazdag képeket biztosítanak utolérhetetlen kontrasztban csökent fényerő mellett is. A különbség azonnal látható a mély és erős feketék, a szemet gyönyörködtető árnyéktónusok esetén még napsütéskor is, köszönhetően a “Jet black” funkciónak.

Az X-és V sorozatú modellek mindegyikében megtalálható BIONZ képalkotó processzor kelti életre a képeket, a részletek, az élethű színek és tónusok által. Ez a nagyteljesítményű képalkotó rendszer a nagyméretű fájlokat is könnyedén kezeli, olyan felbontásban mutatva meg pillanatok alatt a felvételt, ahol más képkeretek már feladták.

Sony DPF-V1000 White
 
Sony DPF-V1000 White

 

A BIONZ processzor és az Auto Touch-Up (X- és V-sorozat) együttese a gyakori problémák még szélesebb skáláját orvosolja. Vörösszem, lágy fókusz, bőrtónus-hibák és sok más is azonnal javítható PC nélkül az expozíciós korrekciók által.

A korábbinál több megjelenítési opció érhető el könnyedén. A diavetítési módok egész tárháza mellett az óra, naptár, “időgép” (a képkészítés dátumát is megjelenítő diavetítés), fényképalbum és egyéb kreatív nézetek segítségével jeleníthetők meg a fotók. Akár saját naptárát is elkészítheti, a hónapokhoz meghatározott képeket rendelve, ráadásul emlékeztetőket (pl. születésnap vagy évforduló) is hozzáadhat.

A felhasználóbarát képkeresőkkel (X- és V-sorozat) könnyedén megtalálhatók a kedvenc felvételek több száz vagy ezer fotó közül is. A tárolt képek események, könyvjelzők vagy mappák szerint is kereshetők, így a kívánt képek még gyorsabban előhívhatók. Amennyiben mappát másol át a számítógépről, a mappa neve megmarad, így sokkal könnyebb pl. a karibi nyaralás képeit is megtalálni.

Sony DPF-P72
 
Sony DPF-P72

 

Az összes S-sorozatú képkeret automata “álló-fekvőkép” szenzort is tartalmaz, amely intelligens módon forgatja a képeket a megfelelő helyzetbe.

Az új ébresztőóra funkcióval a legkedvesebb emlékeit megpillantva ébredhet. Az automata elsötétítés (X- és V-sorozat) a panel fényerejét csökkenti abban az esetben, ha a környezet fényereje csökken, így az energiafelhasználás optimális lesz. A fényképkeret időzítetten is be- és kikapcsolható.

Az X- és V-sorozatú modellek bármely HD Ready televízióval is összeköthetők így a diavetítés még nagyobb képméretben, akár zenei aláfestéssel is élvezhető.

Az S sorozatú Sony digitális fényképkeretek 2009 áprilisától kaphatók.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle