Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Három könnyen elérhető, sokoldalú Cyber-shot™ fényképezőgép

2009. január 20. 12:10, kedd - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Sony három, új Cyber-shot™ fényképezőgépe a kedves emlékek megörökítését könnyen elérhetően kínálja. Olyan okos funkciókkal, mint a mosolyfelismerő és az intelligens jelenetfelismerés, a Cyber-shot™ W220 és W210 készülékekkel a szemet gyönyörködtető felvételek készítése gyerekjáték. Ha az érték legalább olyan fontos, mint a csodás képek, akkor a színes Cyber-shot™ S950 által a verhetetlen Sony minőség mindenki számára elérhetővé vált.
 
Cyber-shot™ W220 és W210

A stílusos Cyber-shot™ W sorozat legújabb funkciói hatékony választ adnak az exponálás korábbi nehézségeire.

Sony DSC-W220A 12,1 valós megapixele felbontással és a 4x-es optikai zoom képességű csúcsminőségű Carl Zeiss objektívvel a felvétel tárgya még közelebb kerül. Mindkét típus rendelkezik SteadyShot képstabilizáló rendszerrel (W220: optikai SteadyShot). A magas érzékenységgel párosítva (max ISO 3200) ez a rendszer éles, tiszta képeket biztosít még akkor is, ha kézből, állvány nélkül fotóznak.

A mosolyfelismerővel még több vidám pillanat örökíthető meg, mindemellett használata igazán örömet okoz, hiszen akkor exponál automatikusan a gép, amikor valakit mosolyogni lát. Ráadásul a gyermek illetve felnőtt mosoly prioritás is beállítható, ezért tökéletes a nyugodt, impresszív portrék esetében is. A mosolyfelismerő az arcfelismerővel is összedolgozik, amely elvégzi a fókusz, az exponálás, a fehéregyensúly és a bőrtónus finomhangolását is a gyönyörű eredmény érdekében.

Mindkét új, W-sorozatú modell rendelkezik intelligens jelenetfelismeréssel, hogy összetett körülmények közt is egyszerű feladat maradjon a fotózás. A fényképezőgép beállításait automatikusan hangolva tökéletes eredmény érhető el a leggyakoribb helyzetekben, mint pl. ellenfény vagy szürkület esetén is.

A részletgazdag képek a nagyméretű, tiszta, 2,7”-os LCD kijelzőn is megjeleníthetők. HD minőségű diavetítés is készíthető – zenével kiegészítve a szórakozás új dimenziója nyílik meg – akár az LCD-n vagy a BRAVIA™ televízión megjelenítve. A PhotoTV HD egyet jelent a még élethűbb, még teltebb képekkel, ahogy a fényképezőgép a kompatibilis BRAVIA™ televízióhoz csatlakozik (HD kábel szükséges).

 

Sony DSC-W210
 
Sony DSC-W210

 

Cyber-shot™ S950

A stílusos ezüst, pink vagy fekete színekben kapható, felhasználóbarát Cyber-shot™ S950-nel egy csodás digitális képvilág nyílik meg.

Kiváló képminőség köszönhető a 10,1 valós megapixel felbontásnak illetve a precíz, 4x-es optikai zoomnak, amely segítségével a kép tárgya még közelebb kerül. A nagyméretű, 2,7”-os kijelzővel a felvételek megtekintése még kényelmesebbé válik. A kezdő fotósok számára sem jelent majd nehézséget a fényképezőgép kezelése a könnyen áttekinthető menü és a 6, előre beállított jelenettípus segítségével. Sőt, az “Easy Shooting” módban a kezelés maximális leegyszerűsítése mellett hasznos tanácsok is olvashatók a kijelzőn.

Az eredetileg csúcskategóriás Cyber-shot™ modellekre jellemző fejlett arcfelismerő egyszerre akár 8 arc követésére is képes, finomhangolva a fókusz, és az expozíciós beállításokat a gyönyörű portrék érdekében. A SteadyShot képstabilizálóval a természetes kézremegés hatása csökkenthető. Ez a High Sensitivity (max. ISO 3200) móddal kiegészítve tiszta, gyönyörű képeket eredményez – amely különösen hasznos, ha beltérben, vagy gyenge fényviszonyok mellett, állvány nélkül kell fotózni.

Sony DSC-S950
 
Sony DSC-S950

 

Mindegyik Cyber-shot™ modellhez jár a Picture Motion Browser 4.0 szoftver. A Sony legfrissebb képkezelő alkalmazása leegyszerűsíti a képlisták készítését, a PC merevlemezén tárolt fotók és videók keresését. Az opcionális kiegészítők széles választékának segítségével a Cyber-shot™ tudásának legjavát képes adni.

A puha hordtáskák három különböző stílusú megjelenésben óvják a fényképezőgépet a karctól és portól. Az LCS-CSVA, valódi bőrből készült tok négyféle színben (fekete, piros, barna és fehér) kapható. Az LCS-CSVB, nyomott bőrtok stílusában eltérő és négyféle színben áll rendelkezésre (Fekete, kék, zöld és pink), míg az LCS-CSVC, szintén puha hordtáska 6 színvariációban választható (fekete, zöld, ezüst, pink, barna és kék).

Az új kifejlesztésű GPS vevőegység (GPS-CS3KA) a Cyber-shot™-tal készített fényképeket képes GPS koordinátákkal ellátni, amely megjelenítésére a Google Earth™ alkalmazás által szolgáltatott térképeken nyílik lehetőség, amely a legismertebb fájl/képmegosztó szolgáltatások esetében is elérhető. A legfontosabb különbség az előző modellhez képest a megnövelt érzékenység, a beépített memóriakártya és SD kártyanyílás, valamint az LCD kijelző a precíz kezelésre.

A Cyber-shot™W210, W220 és S950 2009 tavaszától elérhető.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle