Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Megkönnyíti a portré fotózást - Pentax Optio S12 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Megkönnyíti a portré fotózást - Pentax Optio S12

2009. január 16. 08:18, péntek - Pentax Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Elegáns, kompakt digitális fényképezőgép, ami még kiválóbb minőségű képeket készít, a megnövelt, mintegy 12 millió pixeles tényleges felbontásával. Négy színben vásárolható meg – ezüst, fekete, rózsaszínű és világoskék – a fotósok kedvükre válogathatnak.

Ultra-kompakt kameraváz és elegáns külső

Az Optio S12 kompakt és elegáns kivitelével és megjelenésével éri el, hogy tulajdonosa mindenhová magával viszi, legyen az nyaralás, szórakozás, vagy munka. Mivel 3x optikai zoom objektívvel és 2,5” LCD monitorral rendelkezik, ez a kamera az egyik olyan legkisebb és legkönnyebb gép, amely 12,0 millió pixeles tényleges felbontást birtokol, az áramkör miniatürizálásának, a további sűrítésnek, a kompakt szerelési technológiának köszönhetően.

Pentax Optio S12
 
Pentax Optio S12

 

12,0 millió pixeles tényleges felbontással kiválóbb képminőség és nagyobb teljesítmény

A megnövelt, mintegy 12,0 millió tényleges pixellel, rendkívüli finomságú képeket alkothat. Az Optio S12 gép képminősége és teljesítménye, az új, nagyméretű 1/1.7-inch CCD képalkotónak köszönhetően, nagy területen képes rögzíteni a megvilágítást, és kiváló színhűséget reprodukál, az smc PENTAX objektív beépítése pedig, biztosítja a kiváló teljesítményt.

Az Arcfelismerő funkció megkönnyíti a portré fotózást

Az Optio S12 a kiváló Arcfelismerő [Face Recognition AF & AE] funkcióval rendelkezik, ami automatikusan felismeri az emberi arcot, és ehhez állítja be a kép élességét, valamint az optimális expozíciót. Továbbá, a felismerés meggyorsítása érdekében, már akár 15 ember arcának felismerésére is képes. Az új, Arc kiválasztó [Face Selector] funkció lehetővé teszi, hogy azt a személyt válassza ki, akit a sok arc közül fotózni kíván. Az arcfelismerő [Face Tracker] technológiát az Optio S12 [Face Recognition AF & AE] funkciója számára a FotoNation cég fejlesztette ki, lehetővé téve a fotós számára, hogy a számára legfontosabb arcot választhassa ki, a többi felismert arc közül.

Új, Dinamikus tartomány [Dynamic Range Adjustment] szabályozás funkció visszaszorítja a képek ’kifehéredését’ vagy ’feketedését’

Az Optio S12 kamera újonnan kifejlesztett Dinamikus tartomány [Dynamic Range Adjustment] szabályozás funkció visszaszorítja a kép legvilágosabb és a legsötétebb tónusú részének kifehéredését, vagy feketedését, ahol jelentős a kép kontraszt különbsége. Az arcfelismerő programmal összefüggésben, pl. a téma még akkor is megfelelően megvilágított lesz, ha ellenfényben fotózza. A háttér tónusa azonban, automatikusan megmarad. Továbbá, megváltoztathatja a fotózási feltételek beállításait is.

Pentax Optio S12

 

 

Digitális Rázkódáscsökkentés [Digital SR]

A digitális rázkódáscsökkentés [Digital SR] csökkenti az állóképek, rázkódás miatti életlenségét. Automatikusan állítja be az érzékenységet, akár ISO 3200 értékre is, a legfényesebb téma megörökítésénél is. Így lehetővé válik még rövidebb megvilágítási idő alkalmazására, és nem lesznek életlenek az így rögzített képek.

Fényes és jól látható LCD monitor

Az LCD monitor rendkívül érzékeny típus, amely szükség szerint növeli a monitor fényerejét. Az LCD monitort olyan védőréteggel ([Anti Reflection] AR) látták el, ami erős külső megvilágításnál csökkenti a képernyő reflexióját. Nagy, 2,5” mérete és a 232 000 képpontos felbontása megkönnyíti a kép megkomponálását, és az élességállítást. A képet nagy, 170°-kos látószögben láthatja vízszintesen és függőlegesen, még akár átlós szögben is könnyen nézheti, miközben alig változik a fényereje és a színe.

Mozgókép rögzítési funkció hosszú időtartamú és kiváló minőségű képek rögzítését teszi lehetővé

Az Optio S12 kamera 30 képkocka/s képsebességgel, 640x480 pixel méretben rögzíti a mozgóképeket, amelynek a minősége vetekszik a videokamerák képminőségével. Mivel a DivX® (MPEG-4) mozgókép formátumot*1 alkalmazza, az Optio S12 hosszú és kiváló minőségű mozgóképeket készít,
*1 Az Optio S12 számára készült a DivX® mód. A mozgóképek lejátszását nem támogatják a Macintosh operációs rendszerek.

Egyeb funkciók:

• Az [Auto picture mode] automatikusan határozza meg a fotózási feltételeknek legjobban megfelelő beállításokat.
• A [Mode palette] gyorsan elérhetővé teszi a 18 képrögzítési módot és a 15 képmegtekintési módot.
• Az [Intelligent zoom] funkció, még nagyobb képek készítését és elmentését teszi lehetővé, miközben fenntartja az optikai zoom képminőségét.
• A [Green button] segítségével könnyen elérheti a leggyakrabban használt funkciókat, és egy gombnyomással lehívhatja azokat.
• A Dátum ráexponálási funkció megkönnyíti a képek rendszerezését.
• Kb. 21,0 MB beépített memória.
• A FotoNation ’vörös szem’-hatás csökkentési funkciója javítja a vakus felvételek minőségét.
• A PENTAX 3.0 ACDSee képnéző/képkezelő szoftver tartozék, amit támogat a Windows VistaTM operációs rendszer.
• Támogatja a PictBridge, DPOF funkciókat, Exif Print és PRINT Image Matching III módokat.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle