Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Több boldog pillanat - Sony DSC-T700 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Több boldog pillanat - Sony DSC-T700

2009. január 15. 15:51, csütörtök - Sony Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Vékony és stílusos kivitel nagy kapacitású 4 GB-os memóriával és fényképalbum funkcióval. 10,1 megapixel 3,5" széles érintőképernyővel, 4x optikai zoommal, optikai SteadyShot, továbbfejlesztett Mosolyfelismerő és Arcfelismerés, valamint Intelligens jelenetfelismerés.

Okosabb, mint egy átlagos fényképalbum

Őrizze élete emlékeit a zsebében a vékony, minden szükséges funkcióval rendelkező Cyber-shot™ T700 fényképezőgéppel.

Csak 16 mm vékony; minden részletében olyan gyönyörű, mint a Cyber-shot™ T77. De ne ájuljon el vékony, elegánsan kialakított vonaltervezésétől. Belül hatalmas, 4 GB-os 40 000 kép tárolására alkalmas memória rejtőzik (VGA-módban).

 

Sony DSC-T700
 
Sony DSC-T700

 

 

A képeket a gép praktikus mappákban tárolja, így egyszerűen, pillanatok alattvisszakeresheti különleges felvételeit. Ha szabadságon van, vagy üzleti útra megy, a fényképezőgép felismeri a kép készültének időpontját, és a jobb áttekinthetőség érdekében megjelöli őket.

Meg szeretné osztani kedvenc pillanatait a családtagjaival,a barátaival és az egész világgal? A könnyen használható szoftverrel pillanatok alatt könnyedén feltöltheti kedvenc fotóit és videofelvételeit blogokba és az internet népszerű megosztó oldalaira.

Több boldog pillanat

Új Cyber-shot™ kistestvéréhez hasonlóan, a T700 is rengeteg intelligens funkcióval rendelkezik, mint például az optikai SteadyShot az élesebb kézből készített képekért, a továbbfejlesztett mosolyfelismerő és az arcfelismerés.

A T700 életre kelti egész fénykép-gyűjteményét a hihetetlen 3,5"-es Xtra Fine érintőképernyőn. Garantáltan részletgazdag, színektől vibráló képeket biztosít; ilyen képernyőt még sosem látott.

Sony DSC-T700• A 10,1 effektív megapixeles felbontás tiszta nagyítást tesz lehetővé A3 méret felett is
• A 4 GB-os belső memóriával akár 24120 képet is tárolhat (VGA-formátumban)
• Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektív 4x optikai zoommal
• A fényképalbum funkciók a tárolt képek könnyű kezeléséért és kereséséért; mappa, dátum, kedvencek és események megtekintése, valamint arcok alapján történő keresés
• Megosztásjelölő technológia a kiválasztott képek egyszerűbb elnevezéséért, átméretezéséért és számítógépre történő feltöltéséért
• A könnyen kezelhető Mosolyfelismerés addig nem készíti el a felvételt, amíg a téma nem mosolyog: kiválasztható gyermek/felnőtt prioritással
• A továbbfejlesztett arcfelismerés automatikus gyermek/felnőtt felismerés funkcióval optimalizálja az élességállítást, az expozíciót, a fehéregyensúlyt és a bőrtónust a szebb portrékért
• Az Intelligens jelenetfelismerés a jelenet függvényében kiválasztja a helyes fényképezési módot az új portré mód pislogás gátló technológia
• 3,5" (921 ezer képpontos) Extra Fine széles, nagy kontrasztú, magas betekintési szöggel rendelkező LCD-érintőképernyő.
• PhotoTV HD-kimenet az állóképek optimális megjelenítéséért BRAVIA TV-készüléken
• BIONZ processzor a még jobb alacsony zajszinttel rendelkező képminőségért és rövid válaszidőért
• Dupla Anti-Blur funkció optikai SteadyShot képstabilizálással és nagyfokú (ISO 3200) érzékenységgel a tisztább képekért kézből fényképezés és gyenge fényviszonyok mellett is
• A Dinamikatartomány-optimalizáló beállítja az expozíciót és a kontrasztot nagy kontrasztú és erős háttérfényű jeleneteknél
• Mókás kamerába épített retusáló és festő funkciók

Kapcsolódjon a Picture Motion Browserrel

A T700 készülékhez járó Picture Motion Browser szoftver egy könnyen kezelhető alkalmazás, mellyel még többet hozhat ki digitális képeinek gyűjteményéből.

A Picture Motion Browser másolatot készít a T700 készülék által tárolt fotókról és videoklipekről a számítógép merevlemezére, ahol praktikus mappákban indexelve böngészhetők, kereshetők és tekinthetők meg. Már eddig is több ezer képet és videoklipet tárol számítógépén? Semmi gond: a Picture Motion Browser ezeket is szortírozza és indexeli.

Miután minden képét áthelyezte Cyber-shot™ készülékéről számítógépére, a Picture Motion Browserrel akár 40 000 képet visszamásolhat a T700-ra – majd ideálisan megtekintheti a fényképezőgép tiszta, széles 3,5 hüvelyk képátlójú érintőképernyőjén.

Könnyedén kezelheti akár a legnagyobb képgyűjteményt is. A Picture Motion Browser egyetlen kattintással megjelenít minden fotót, akár tájképekről, akár emberekről vagy mosolyokról legyen szó. Kattintson egy arcra, és a Picture Motion Browser azonnal megkeresi az összes olyan képet, amelyen a kérdéses személy szerepel.

Kattintson a Naptár nézetre, és minden év, hónap és nap szerint sorba rendezve jelenik meg. Tökéletes megoldás egy-egy nyaralás, parti, esküvő vagy más különleges alkalom emlékeinek a nyomon követéséhez.

Ha pedig rendelkezik GPS-egységgel, a Google szolgáltatásának köszönhetően ragyogó online térképeken tekintheti meg, hogy a világ mely táján készültek képei.

Ossza meg emlékeit

Sony DSC-T700A Picture Motion Browserrel gyorsan és könnyen feltölthet képeket és videoklipeket számítógépéről népszerű megosztó oldalakra az interneten. A gyorsabb átvitel érdekében a program automatikusan tömöríti a képfájlokat.

Otthoni számítógépétől távol a T700 belső PMB Portable programja szolgál praktikus eszközként – segítségével képeket tölthet fel bármely számítógépről. Ideális megoldás, ha nyaraláson, egy internetkávézóból szeretné megosztani kedvenc képeit és videoklipjeit. A Picture Motion Browserrel ugyanilyen egyszerűen, néhány egérkattintással küldhet képeket és videoklipeket.

A fényképezőgép nagy méretű érintőképernyőjén mókás, dinamikus diavetítéseket tekinthet meg, melyeket izgalmas effektusokkal, valamint többféle zenei aláfestés közül választva újabb dimenziókkal egészíthet ki. Még nagyobb képet szeretne? Csatlakoztassa a T700 készüléket televíziójához, és töltse ki az egész helyiséget képeivel és videoklipjeivel.

A Picture Motion Browserrel CD-re vagy DVD-re is kiírhatja fotóit és videoklipjeit. Ez olyankor remek, ha szeretne értékes képeiről biztonsági másolatot készíteni, vagy szeretné őket megosztani barátaival és családjával.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle